×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 2 - 2,9 cm

65 - 96 termék, Összesen:179

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Az INYA Ripple a vibrátor új fajtája, csábítóan bordázott dizájnnal, amelyet úgy alakítottak ki, hogy hullámról hullámra nyújtsa a lábujjak görbítését. A selymesen sima szilikonból készült Ripple egyetlen motorral működik, és 3 sebességgel és 5 funkcióval rendelkezik a lenyűgöző éghajlati élmény érdekében. Újratölthető.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Rendkívül rugalmas a változatos stimulációhoz!

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    A Gaia Eco a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Az Eco a Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Bízzon benne, hogy az Eco kevesebb energiát használ, és kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki, mint bármely más szexjáték a piacon! Az Eco kialakítása klasszikus, és belső vagy külső stimulációra is használható: vékony profillal és kúpos hegyével a kényelem érdekében.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Élvezd, hogyan, ahol és amikor akarod a Viblips-szel, a Fun Vibes új és szórakoztató játékával.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Ez az iF Design Award 2018 győztes 12 szívási módot kínál. Így megtalálhatja magának a tökéletes érzést. Ráadásul megérti a csikló bonyolultságát. A puha száj magába szívja az értékes gyöngyöt, és örömet okoz mindaddig, amíg el nem fogyaszt annyit, amennyit csak bír. Orvosi minőségű szilikonból készült. Ne hagyja ki.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Halvány rózsaszín mini vibrátor két homorú bemélyedéssel a tengelyen. 7 különböző rezgésmóddal rendelkezik, és a mellékelt USB kábellel újratölthető. Könnyű kezelhetőség és elegáns kialakítás.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Az OMG Bullet szórakoztató, kacér, és a lehető legjobb örömet szolgálja! Kis méretű, de nagy teljesítményű, ez az ultrasima szilikon golyó kényelmes egyetlen vezérlővel rendelkezik, amellyel 20 vibrációs módot működtethet, amelyek kielégítik és tetszenek. Csatlakoztassa az USB-tápellátású bullet-et, és helyezze el a kúpos hegyet bárhová, ahol élvezni szeretné az OMG-élményt!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    A Titkos Bugyi 2 diszkrét, mégis erőteljes vibráló golyóval van felszerelve. Vegye át az irányítást a vibrátor felett, vagy engedje meg valakinek, hogy átvegye az irányítást. A bugyi vibrátor nyitott, színes zsinórral érkezik. Varázsoljon izgalmas estévé egy laza estét az étteremben, moziban vagy otthon.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    A Satisfyer Ultra Power Bullet 1 lekerekített, széles felületű hegyével és különösen erős vibrációjával kielégíti Önt és forró pontjait. Ez a vibrátor intuitív vezérléssel és testbarát szilikonnal is büszkélkedhet.

    12 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    A Pocket Wand egy kompakt, zsebméretű pálcás vibrátor, amely tökéletes a bárhol és bármikor történő élvezethez. Elképesztően erős és mély dübörgő rezgéseket és különböző impulzus és hullámmintákat biztosít, kielégítve azokat, akik igény szerint élvezik az élvezetet. Két sokoldalú tartozékkal van felszerelve a felfedezéshez és a még több szórakozáshoz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Renee az a vibrátor, amelyre szüksége van a napjaiban.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Az ANOS könnyen használható, kicsi és kompakt Prsoztata dugója vibrációval az ANOS-tól egy tökéletesen formázott vibrációs dugó, amely a rugalmas tengely alján rezgésekkel rendelkezik. A dugó rendelkezik egy gátstimulátorral is, amely tökéletesen alkalmas a prosztata és a gát örömére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Kövesd boldogságodat, ahogy derűs, mély, dübörgő rezgések pontosan megütik édes pontodat.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 különböző rezgésmód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva a végtelen élvezet felfedezéséhez. Egy utazás a legmélyebb vágya felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    A Valencia egy erőteljes mini pálcás vibrátor 10 különböző rezgési móddal. Bár a motor nagyon csendes, a vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a vibrátor tetejéről koncentrálódnak. A Valencia használható az izommerevség csökkentésére, kellemes masszázsra vagy az erogén zónák stimulálására. A pálcás vibrátor vízálló, hipoallergén szilikonból készült és könnyen tisztítható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Nyly, a stimulátor par excellence.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Üsse el a csiklóját precízen! Ez az ergonómikus kialakítású játék úgy felrobbantja érzékszerveit, ahogy eddig még semmi sem próbálta! A hegyes, lekerekített fej serkenti azt, ahol igazán számít, és újra és újra a megfelelő helyre kerül. Ez a csiklócsiklandozó csendesen felpörgeti a megdöbbentő 15000-es fordulatszámot, kevesebb mint 60 dB-el.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Slim

    Ez a klasszikus formájú vékony hangulat olyan archetipikus játékélményt nyújt, amely bármely éjjeliszekrényhez tartozik! Hét nagy sebességgel és funkcióval, az enyhétől a vadig, ez az édes kis fantáziakészítő nemcsak vízálló, hanem teljesen víz alá meríthető, így a fürdőkád és a zuhany tökéletes társává válik az egyedül vagy egy partnerrel játszható vízi játékhoz! Tisztítása egy pillanat alatt játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel történik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Bogey Pink

    Hozz még nagyobb örömet a játékban a Purple Silicone 10 Function G-Spot vibrátorral. Ívelt, hagymás hegyével, amelyet kifejezetten a G-pont eléréséhez terveztek. Fedezze fel a hihetetlen 10 rezgésbeállítást az alapon található egyszerű gomb segítségével. Találja meg a tökéletes módot, vagy keverje össze a különféle érzeteket, miközben egy erőteljes csúcsponthoz jut.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Flirty puha és rugalmas kialakítású, amely a játékos felfedezést segíti elő, kis mérete pedig tökéletessé teszi, hogy bárhová magával viheti. A méret ne tévessze meg, a Flirty még a legtapasztaltabb hatalomrajongó számára is elegendő erővel rendelkezik. A Flirty minden funkciója az Ön számára készült. Csak nyomja meg és tartsa lenyomva a Swarovski kristály gombot, amíg fel nem jut a tetejére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    A Pocket Wand egy nagyon erős vibrációs motor köré épül, amely a végső erőt sugározza, és nem gyengébb, mint sok nagy pálcás masszírozó. A termék 3 rezgésintenzitással és 4 rezgésmóddal rendelkezik, ami segíti a csúcspontot könnyedén elérni a kívánt beállításokkal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Az Ultra Power Bullet 5 tudja, hogyan kell mély vibrációkkal alaposan örömet okoznia Önnek. A steppelt dizájnnak és a terjedelmes formának köszönhetően ez a minivibrátor jó tartást biztosít, és sokféle élvezetet tesz lehetővé.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgee Classic Lila

    Váljon észrevehetővé. Ez a 17,8 cm-es hajlított vibrátor pont a megfelelő helyen kényeztet. A BSwish vibrátora által a G-pont könnyen megtalálható és masszírozható.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Ezt a játékot behatolás közben is használhatja. Stimulálja a G-pontját és a csiklóját, valamint a makkját. IPX7 víz- és porálló tanúsítvánnyal rendelkezik.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Sárga mini vibrátor karcsú kialakítással. 7 rezgésmóddal rendelkezik, és a mellékelt USB kábellel újratölthető. Könnyű kezelhetőség és elegáns kialakítás.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ha szereti egyszerűvé tenni a dolgokat, a Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pontosan a megfelelő minivibrátor az Ön számára: funkcionális kialakítása és egyszerű kezelése biztosítja, hogy az öröm gyorsan és hatékonyan elérhető legyen.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Ez a stimulátor 4 könnyen cserélhető fejjel rendelkezik, amely ideális azokra a pillanatokra, amit nem is tudsz, hogyan szeretnéd élvezni.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Tehát szeret új játékokat kipróbálni, és innovatív, lüktető technológiánk felkeltette a figyelmét? Akkor a Stronic Petite lehet a megfelelő játék az Ön számára. A legkisebb és legkönnyebb pulzátorunk teljesen magától tolod a kéz nélküli szórakozás érdekében. Ráadásul a kúpos hegye könnyen behelyezhető, így remek első pulzátor vagy szexjáték.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Rugalmas, erőteljes, kompakt vibrációk, ergonomikus kialakítással a maximális teljesítmény érdekében. Selymesen sima szilikonból készült, mindegyik vibrátor testre biztonságos, újratölthető és vízálló.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    A hajlékony szárnyakkal, amelyek a szeméremajkak alá bújnak, miközben Eva II ül a tetején, a csikló stimulációját végezheti a behatoló szex során. Az Eva II kisebb, könnyebb és egyszerűen használható – ráadásul teljesen vízálló, és egy karcsú töltőalappal/utazótokkal szállítjuk.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:179

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.