×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 2 - 2,9 cm

129 - 160 termék, Összesen:179

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Purple

    Nyly, a stimulátor par excellence.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Pink White

    Jó hangulatot küldök minden nőnek. A szabadon állítható rezgésszintekkel tetszés szerint állítsa be az intenzitást.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    A kis dolgok számítanak, és a Bmine Classic Curve sem kivétel. Ez a diszkrét kis, 3”-es, határozott hegyű eszköz dicséretet nyer, hogy eléri ezeket a hihetetlenül érzékeny pontokat. Élvezze az 5 funkciós masszírozó nyújtotta pontosságot és teljesítményt. A nem porózus, PU bevonatú ABS-műanyag könnyedvé teszi a takarítást, és mivel vízálló, elmerülhet a magánéletben vagy… a következő kalandon.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bemutatása óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk vásárlóink és vásárlóik, felhasználók körében a játékkínálat iránt. A Romance kollekciót bordó vörös szín jellemzi, arany színű akcentusokkal, amelyek előkelő megjelenést kölcsönöznek a játékoknak.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    A Feel Me egy vibrátor, amely stimulálja a G-pontot, és 16 vibrációs móddal van felszerelve. A vibrátor puha és rugalmas, úgy tervezték, hogy optimálisan stimulálja a G-pontot, és vékony kialakítása a gyengéd behelyezés érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Ez a stimulátor 4 könnyen cserélhető fejjel rendelkezik, amelyek ideálisak azokra a pillanatokra, amelyeket nem is tudod, hogyan szeretnéd élvezni.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Mindig jó a modern és minimalista Bgood Classicunkkal. A szilárd, vízálló Bgood Classic 5 izgalmas funkciójával minden alkalommal eléri a célt. Egy gombnyomással Ön irányíthatja, hogy milyen jó vagy rossz akar lenni.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    A Trimy egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Mindketten élvezhetik az izgalmas játékot, ezzel az egyedülálló vibrátorral pároknak a Cala Azul kollekcióból! A kerek oldal maszturbátorként is használható a gyűrű pénisz köré csúsztatásával.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Ennek a luxus szexjátéknak az intenzív belső élvezet nyújtására készült, tökéletesen ívelt formája ideális az érzékeny G-pont masszírozására. A kiváló minőségű, mély rózsaszínű, orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően ez a hangulat sima és bársonyos, matt felületű. A vezeték nélküli vezérléssel 30 mesésen különböző és ösztönző vibrációs beállítást kínálva minden alkalommal, amikor belemerül a játékba, az élmény egyedi és olyan izgalmas lesz, mint az első alkalommal.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    A Bilie egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Tapasztalja meg a Screw Me Higher Vibe bensőséges örömét és szemtelen örömét. Ez a játékos dizájn a Happiness by TOYJOY kollekcióból aranyosnak és ártatlannak tűnhet, de rengeteg észbontó erőt rejt magában! A Screw Me Higher Vibe úgy lett kialakítva, hogy minden élvezetes izgalomra vágyót boldogan boldoggá tegye.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel RC Two Spot Prostate & Perineum Massager Black

    A nagyon rugalmas anális vibrátor RC Two Spot Massager a Rebel-től egy domború P-pont csúccsal rendelkezik, barázdákkal és egy széles anatómiai alappal a további gát ingerléséhez. Szilikon borítású, bársonyos Soft Touch textúrával a könnyű behelyezés érdekében. A szilikon azt is jelenti, hogy kényelmes a viselete, és hosszú ideig is hordható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Divine Love Stimulator Purple

    Élvezze a klitorisz stimuláció szenzációs élvezetét a Divine Love kézi impulzus stimulátorral. Ez a gyönyörű kialakítás kettős funkcióval rendelkezik. Stimulálja a csiklót az orális szexet utánzó, észbontó funkcióval, vagy használja a másik hullámos textúrájú oldalát a vulva erőteljes rezgésekkel történő masszírozására. Mindkét funkció külön-külön is vezérelhető, így felkészülhet az észbontó orgazmusra.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Ismerje meg a Vita-t, egy egyedülálló pálcikahegyes golyót, amelynek lekerekített hegye tökéletes a pontosabb élvezet nyújtásához. Használja a Vitát a külső gyönyörpontok, például a csikló és a mellbimbók stimulálására. A pálcás hegyével és rugalmas nyakával a Vita minden testet és annak legerogénebb és legintimebb részeit körbe tudja és körbe is fogja "hajlítani". Varratmentes kialakításának köszönhetően a Vita mindenhol jól érezhető. Hagyja, hogy híres zörgő motorjaink mélyebbre hatoljanak testébe, gazdagabb, mélyebb érzést nyújtva.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánjon egy csillagot, és váltsa valóra álmait.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    A tökéletes ajándék, első játék vagy utazási hangulat, a JAM a zsebméretű szilikon vibrátorok arany szabványa.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Az újratölthető Pocket Rocket Elite rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyek a Doc Johnson's Original Pocket Rocket-et díjnyertes alapdarabbá tették, és még ennél is többel. Ez egy diszkrét mini vibrátor, amely egészségügyi minőségű szilikonból készült. Ez a Pocket Rocket Elite újratölthető, és egy texturált szilikonhüvellyel rendelkezik az extra érzésekért.

    37 900 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    A Bound Love Couples Vibrator úgy lett kialakítva, hogy egy partnerrel együtt használhassa egy fenséges szexuális kalandhoz, de a végső élményt az izgalmas szóló szexszel is megteremtheti. Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít, és minden mozdulat során a helyén marad. A vaginális és klitorális élvezet mellett fedezz fel más erogén zónákat is egyedül vagy együtt. A Love Bound távirányítóval van ellátva, így használat közben többféle rezgésmintával játszhatsz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    A Jibbys egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Vibro-bullet RC Bullet a Sweet Smile-tól, rugalmas visszahúzó pánttal. A halk, de erőteljes rezgések (7 üzemmód) könnyen vezérelhetők a játékon található gombokkal vagy a vezeték nélküli távirányítóval - akár egy partnerrel is, mivel akár 10 méteres hatótávval rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    A Staby egy stimulátor 8 erőteljes vibrációs funkcióval és 2 első intenzitással.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Tetszik egy hosszú és vékony vibrátor megjelenése és tapintása? A JAZZIE néhány ívet ad ehhez a klasszikus formához, miközben emlékeztet arra, hogy az elegáns sziluett okkal klasszikus.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Az elegáns dizájn és a csúcsminőségű „Made in Germany” megfizethető áron egyesül. A JOUPIE egy vékony és kompakt, elemmel működő mini vibrátor egyszerű funkcionalitással és izgalmas rezgésbeállítással, amely újra és újra izgatja. Orvosi minőségű szilikonból és erős, minőségi motorral szerelt, ez a legvékonyabb FUN FACTORY vibrátor (2,5 cm átmérőjű). Lágyan ívelt hegyével serkenti az egyéni felhasználókat és a párokat, anélkül, hogy csorbát tenne a költségvetésbe!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Ez a diszkrét mini-hangulat, amiből általános név lett. A Doc Johnson's Pocket Rocket, a legkelendőbb kompakt vibrátor egy kicsi, de hatalmas motor köré épül, amely célzott csiklóstimulációt biztosít.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Nagyon rugalmas RC C és G-pont vibrátor a Sweet Smile-tól, nagy barázdált G-pont csúccsal és széles alappal, tökéletes anatómiai formában a csikló és a gát stimulálásához. A vibrátor szilikonból készült és bársonyosan puha tapintású textúrával borított. Ez annyit jelent, hogy nagyon könnyen behelyezhető, és hogy viselés közben (alsónadrágban) rendkívül kellemes érzést ad.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Nem számít, merre viszi az utazása, élvezze az „én időt” a Kyst™ Lips Mini Massagerrel. A nagy teljesítményű mini Liquid szilikon golyó 10 vibrációs funkcióval, dús ajkak hegyével és hajlékony testtel rendelkezik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Tapasztalja meg a csillagpor kozmikus energiáját. A színes kristályokat, a boroszilikát üveget és az erőteljes vibrációt ötvöző Stardust az elegancia és a végtelen eksztázis tökéletessége. Válogatott színekben és méretekben kapható. Platina szilikon, újratölthető és minden síkosítóval használható. Kívánj egy csillagot, és váltsa valóra álmait.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

129 - 160 termék, Összesen:179

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.