×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 3 - 3,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo 7 Vibration 5 Thrusting & Rotating Modes with Remote Skin

    A PALOQUETH döfő vibrátor nagyszerűen stimulálja a csiklót, miközben a tolóerő utánozza a szeretőjét. A toló és forgó akció fantasztikus orgazmushoz juttatja 5 különböző móddal. Édes helyét megcsókolja a gyengéd, de hatalmas makk.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Rotating Dildo 5 Vibration 3 Thrusting & Rotating Modes with Remote

    A valósághű tolóerős vibrátor 5 különböző rezgéssel és 3 toló- és forgási sebességgel rendelkezik. Legyen az felfelé, lefelé vagy körbe-körbe, olyan érzeteket kelt, amelyek nem csak a G-pontra összpontosítanak, hanem a teljes idegvégződésekre.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ha már unod a piacon lévő tipikus játékokat, akkor ki kell próbálnod a Dash 2.0 Softer Tip-et, az Intoyou család utolsó, de nem utolsó sorban utolsó tagját.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat az ETERNAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor három észbontó funkcióval rendelkezik, a tengely rezgései masszírozzák a hüvelyfalát, a pulzáló funkció stimulálja a g-pontot, a stimulátor mikrorezgései pedig a csiklónak nyújtanak boldogító élvezetet. Készülj fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, az összes funkciót külön-külön is használhatod.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Élénk és testhőmérsékletű az intenzív stimulációért!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Rózsaszín

    U-alakú kettős felhasználású G-pont vibrátor. Rendkívül rugalmas vibrátor, amely közösülés közben is használható. Kivételesen sokoldalú és állítható. A stílusos vibrátor tápellátását 2 egyéni erős motor biztosítja. Számos szögből kísérletezhet vele, maximális élvezetet tartogat az Ön számára is! Tartsa egyenesen, így hagyományos vibrátorként funkcionál...vagy hajlítsa félbe a dupla G-pont & csikló stimulációhoz! 100% bársonyos tapintású szilikonból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Egy vibrátor klitoriszívóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    A 21 cm-es bot ULTRARUGALMAS, és lehetővé teszi a termék használatát bármilyen helyzetben, egyedül vagy párban. Ovális formája könnyű behelyezést tesz lehetővé. A DEEP EXPLORER egyben anális, prosztata, hüvelyi, G-pont és klitorális stimulátor. MÉLYFELFEDEZŐ, a mély élvezet kinyilatkoztatója!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ez a gyönyörű, új, anális játék egyetlen gombnyomással megremegteti a zsákmányt! Hagyja, hogy az élvezet átvegye az irányítást ezzel az egyszerűen használható, távirányítós, újratölthető prosztata vibrátorral! Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy városi használatra!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Gyönyörű élvezetben lehet része a Temptasia Lazarusnak. Ez a gyönyörű játék 3 erőteljes tolósebességgel (1,25" tolóhossz) és ívelt tengellyel rendelkezik az optimális G-pont és P-pont stimuláció érdekében!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibrációs minta – A tengely 3 nyomómozdulatával és a nyúlfül 7 rezgési mintájával a PALOQUETH tolóvibrátor 3x7 lehetőséget kínál az Ön számára. Nyugodtan váltson módot a szeretett sebességének megfelelően.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ez a prémium prosztata masszírozó innovatív technológiát és kiváló minőségű anyagokat használ, hogy megadja azt a hátsó ajtó boldogságát, amelyre vágyott. Tapasztalja meg az erőteljes vibrációt a végbélnyílásban és a perineumban a 3 sebességgel és 4 játékfunkcióval.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ternence Purple

    Ez a szuperpuha szilikon 12 vibrációs és 4 forgási funkcióval elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek éjszakáról estére. A játék sima és ívelt, karcsú fejjel, hogy elérje a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúl csiklókarral, hogy biztosítsa az ökölbe szorító orgazmust.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Az Anya egy erős vibrátor fűtési funkcióval. Közepes méretének köszönhetően kényelmesen tartható és nagyon könnyen használható.

    57 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra erős rezgések a belső és külső stimulációhoz!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    A Real Vibration M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedd szabadjára valódi fantáziádat ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezd a 7 rezgésbeállítást, és flörtölj a 4 intenzitási móddal, hogy elérd az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Adj magadnak órákig tartó prosztata stimulációt, miközben a zsákmányodat arra képzed, hogy a dugót a helyén tartsd ennek a hámnak a segítségével! A plüss, prémium szilikon dugó tökéletes kezdőknek, akik hosszú, anális üléseket és némi könnyű kötöttséget szeretnének felfedezni, és a prosztata fejéséhez is szeretnének állóképességet fejleszteni.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vush Rose 2 Pink

    Tapasztalja meg a rohanást a Vush-al! Teremtse meg a hangulatot gyertyákkal és a Rose 2-vel, és mutassa meg saját magának azt a szeretetet, amelyet megérdemel. Finom "szirmokkal" tervezték az extra érzékeny élmény érdekében, és 5 szinttel és 5 mintával rendelkezik, hogy minden testtípushoz illeszkedjen. Ez az eszköz kicsi és rugalmas, de kellemes dübörgést és precíziós pontokat tartalmaz, amelyek kielégítik Önt. Használhatja bemelegítésként vagy további érzések biztosítására teste különböző részein. Hagyja, hogy a Rose 2 megadja a hangulatot a hálószobában!

    66 900 Ft

    24 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    A SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for f​i​n​i​b​u​s Women Adult Toy egy vibrátor, amelyet kifejezetten a csiklóhoz és a g-ponthoz terveztek. Az aranyos, kanál alakú fején ovális gyűrűvel megemelt textúra van, és tökéletes szöget biztosít a g-pont stimulációhoz, amely lehetővé teszi, hogy felfedezze saját örömét. Az írisz puha, de erős, a fej ultrapuha anyagból készült, az erős beépített motorral, az erős rezgés csodálatos szexuális utazásra visz!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Cheeky könnyedén testesíti meg a szépséget, a szórakozást és az erőt egy luxuspálcában, amelyet estéről estére ágyba kell vinni. Minden aprólékosan megtervezett funkció az Ön élvezetét szolgálja. A fogantyú párnázott párna textúrát biztosít, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a fogást, miközben mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely Swarovski kristállyal kápráztat el.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    A Valódi Vibrálás M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedje szabadjára valódi fantáziáját ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezze a 7 rezgésbeállítást, és flörtöljön a 4 intenzitási móddal, hogy elérje az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:57

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.