×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok extra biztonságos

29 Termék

  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo 7 Vibration 5 Thrusting & Rotating Modes with Remote Skin

    A PALOQUETH döfő vibrátor nagyszerűen stimulálja a csiklót, miközben a tolóerő utánozza a szeretőjét. A toló és forgó akció fantasztikus orgazmushoz juttatja 5 különböző móddal. Édes helyét megcsókolja a gyengéd, de hatalmas makk.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Bőrbarát szilikon vízálló csendes nyúl. Újratölthető vibrációs és tolóerős masszírozó fűtő funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Élénk és testhőmérsékletű az intenzív stimulációért!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Akárcsak egy meleg ölelés!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Tökéletes egy melengető teljes testmasszázshoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Élvezze az intim pillanatokat egyedül vagy párjával együtt. Ez a Rosy Gold pálcavibrátor ideális játék külső stimulációhoz. A rezgőfej 10 beállítással rendelkezik, amelyekkel a csiklóján kívül más érzékeny részeket is stimulálhat, például a mellbimbókat. Legyen kreatív, és stimulálja az összes érzékeny részt különböző sebességgel, különböző minták segítségével.

    47 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibrációs minta – A tengely 3 nyomómozdulatával és a nyúlfül 7 rezgési mintájával a PALOQUETH tolóvibrátor 3x7 lehetőséget kínál az Ön számára. Nyugodtan váltson módot a szeretett sebességének megfelelően.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Az Orchid egy stílusos pálcavibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja az Orchideát minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Trysta Violet

    Célzott gördülő G-pont vibrátor.

    49 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    A TOYJOY Designer Edition Icon Superbe páros masszírozója a legmodernebb funkcionalitás és a nem megfélemlítő, elegáns esztétika tökéletes keveréke. Használja érzéki szólójátékhoz, mozgassa át partnere erogén zónáit egy szexi teljes testmasszázs során, vagy csúsztassa a pénisz tengelye köré, hogy észbontó kettős stimulációt nyújthassa szeretkezés közben.

    61 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Ez a kéz nélküli, gyönyörűen megtervezett, kicsi és innovatív játék segít felkészíteni testét az új és élvezetes szexuális élményekre!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Ismerje meg a Player One-t, és fedezze fel a legjobb orgazmust. Ergonomikus kialakításának és kettős motorjának köszönhetően a prosztata és a gát tökéletes stimulációját biztosítja az erőteljes élmény érdekében. Játssz egyedül vagy duóban a távirányítóval. Lekerekített formáját a könnyű behelyezésre tervezték, míg a rugalmas talpa optimális kényelmet biztosít használat közben. Az Ön játékod, az Ön szabályai.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ombra Pink

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. Az Ombra fényűző megjelenésű, ami nagyon szexissé teszi, dinamikus formája pedig az eksztázis elképzelhetetlen magasságait fogja elérni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    A Majestic egy izgalmas, tolóerős vibrátor a SeXentials by TOYJOY termékcsaládból. Ez a fel-le mozgó vibrátor szenzációs készségeivel és izgalmaival az intim élvezet új magasságaiba viszi. A kétmotoros, USB-ről újratölthető körvonal 3 rezgési sebességet és 4 vibrációs mintát kínál, észbontó tolófunkcióval kombinálva.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vigyen egy kis varázslatot hálószobájába az Elbűvölt Izgatóval. Vezesse magát az élvezetek csodaországába a 4 tengelyforgató funkcióval, 4 tolóműködési funkcióval és 12 kényeztető vibrációs funkcióval. A rugalmas nyél és a villódzó nyuszi csiklandozó hajlik és együtt mozog a testével, hogy intenzív G-pont és csikló stimulációt biztosítson.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Az iVibe Select iQuiver egy innovatív kisméretű vibrátor 6 cserélhető fejjel, amelyek mindegyike egyedi érzést biztosít. A vibrátor 10 vibrációs mintát tartalmaz, amelyek összesen 60 egyéni érzetet tesznek lehetővé. Az iQuiver kis mérete és különféle fejformái multifunkcionálissá teszik, sok erogén zónát képes stimulálni.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Felfújható vibrátor ínyenceknek!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    A Violet egy stílusos nyúlvibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű kialakítása a The Violet-et minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo 25cm Black

    Élvezze a bársonyosan puha, élethű bőr "bőrét" ezzel a hihetetlenül valósághű vibráló vibrátorral. Az aprólékosan megtervezett, markáns fejjel és domború erekkel, ennek a vibráló dongnak a szuperélethű formái, textúrái és színei valóban úgy néznek ki és éreznek, mint az igazi! A ftalátmentes Skin" TPE-ből készült, puha anyag a valódi bőr puhaságát utánozza, és teljesen biztonságos a test számára.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Fedezzen fel egy teljesen új játékmódot a Please Me segítségével. Ez a nemek nélküli játék 3 különböző játékmódot kínál, a felső részén lévő gyűrűt maszturbátorként használhatja, míg a nyél erőteljes vibrációt biztosít neki. Miután a gyűrűt a péniszre rögzítette, élvezze a könnyű dupla behatolást.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

29 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.