×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok kezdőknek

13 Termék

  • Paloqueth Realistic Thrusting & Rotating Dildo 7 Vibration 5 Thrusting & Rotating Modes with Remote Skin

    A PALOQUETH döfő vibrátor nagyszerűen stimulálja a csiklót, miközben a tolóerő utánozza a szeretőjét. A toló és forgó akció fantasztikus orgazmushoz juttatja 5 különböző móddal. Édes helyét megcsókolja a gyengéd, de hatalmas makk.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibrációs minta – A tengely 3 nyomómozdulatával és a nyúlfül 7 rezgési mintájával a PALOQUETH tolóvibrátor 3x7 lehetőséget kínál az Ön számára. Nyugodtan váltson módot a szeretett sebességének megfelelően.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Az elegáns rózsaforma nemcsak szépen néz ki, hanem kiküszöböli a szexuális játékok zavarát, és kettős élvezetet nyújt az érzékeknek. A jó hangulatod már akkor kezdődik, amikor meglátod. A romantikus rózsa és a szerelem kombinációja a szexélmény paradicsoma, amit nem akarsz kihagyni. Ez az erotikus vibrátor puha szilikonból készült, biztonságos és nem mérgező, kényelmes tapintású, kérjük, használja bizalommal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Az Anya egy erős vibrátor fűtési funkcióval. Közepes méretének köszönhetően kényelmesen tartható és nagyon könnyen használható.

    57 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimalizálja örömét. A prosztata, más néven férfi g-pont (vagy p-pont), több ezer idegvégződéssel van tele, hogy felerősítse az örömöt. Az OptiMALE P-Curve masszírozó 7 egyedi vibrációs mintával rendelkezik, amelyek a p-pontot kellemes belső izzótól a külső perineum stimulátorig sugároznak, biztosítva mindazt a stimulációt, amelyre szükséged van életed legerősebb orgazmusának átéléséhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Újratölthető távirányító szilikon hajlítható kettős vibrátor

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Mindenki akarja! Valódi erekciós péniszből öntött, a kettős sűrűségű ULTRASKYN Perfect D Vibrating 8 hüvelykes tökéletes textúrája és arányai életre kelnek egy egyszerű csavaró vezérléssel, amely a tapadókorong alapjában található erős, többsebességes vibrátort működteti.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Csábítsa vissza szerelmét az ágyba ezzel a nyüzsgő nyuszi szexjáték készlettel. Ez a hétrészes készlet, amely tele van finomságokkal, hogy mindkettőjüket izgalomba hozza, a szóló és a páros játékot fokozza. Játsszon mindegyik játékkal külön-külön, vagy használja őket párhuzamosan a tűzijáték elindításához.

    69 900 Ft

    25 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Yiva Massager Black

    Élvezze az intim pillanatokat önmagával vagy partnerével ezzel a kompakt pálcás masszírozóval! A vibrátor tökéletes kezdőknek, és ideális játék külső stimulációhoz. 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik, amelyek stimulálják az összes érzékeny pontját. A pálca vibrátor rugalmas fejjel és erős motorral van felszerelve. Így a játék alkalmas testmasszázsra és az intim területek stimulálására is. A pálcás masszírozó újratölthető és játéktisztítóval könnyen tisztítható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Yiva Massager Pink

    Élvezze az intim pillanatokat önmagával vagy partnerével ezzel a kompakt pálcás masszírozóval! A vibrátor tökéletes kezdőknek, és ideális külső stimulációhoz. 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik, amely stimulálja az összes érzékeny pontot. A pálca vibrátor rugalmas fejjel és erős motorral van felszerelve. Így a játék alkalmas testmasszázsra és az intim területek stimulálására is. A pálcás masszírozó újratölthető és játéktisztítóval könnyen tisztítható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

13 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.