×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klasszikus vibrátorok

97 - 128 termék, Összesen:232

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Élvezze az izgalmas változatosságot és a végtelen sokoldalúságot a tökéletes páros készlettel! Mind a négy klasszikus kedvenc használható együtt vagy külön-külön is. A karcsú, 7”-es, többsebességes vibráció párosítható a rendkívül rugalmas textúrájú hüvelyrel és az erőteljes lövedékkel a saját, szuperstimuláló nyuszi számára. Próbálja meg a C-gyűrűt a tengelye vagy a labdák köré helyezni, vibráló golyóval vagy anélkül, az izgalmas szexjátékhoz. A lehetőségek végtelenek a többórás szexi partnerjátékban!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    A Gaia Eco a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Az Eco a Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Bízzon benne, hogy az Eco kevesebb energiát használ, és kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki, mint bármely más szexjáték a piacon! Az Eco kialakítása klasszikus, és belső vagy külső stimulációra is használható: vékony profillal és kúpos hegyével a kényelem érdekében.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Space Rider 3000

    Karcsú vibrátor csúszós, áttetsző, lila anyagból csillogó díszítéssel. Rendkívül erős, ám mégis halk motorral rendelkezik.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Rózsaszín

    A TOYJOY Classic Original kollekciójának része ez a klasszikus vibrátor. Ez egy kiváló minőségű vibrátor, amely fantasztikus képességekkel és izgalmakkal szolgál a korlátlan intim élvezet érdekében. A szexi, kissé hajlított dildó kielégít minden erotikus vágyat. A szórakoztató játékszer egy igazi hímvessző hű másolata. Realisztikus és részletes kidolgozású. Tulajdonosa kedvére való lesz a feltűnő makk és a duzzadó erekkel borított tengely egyaránt.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    A klasszikus, elegáns ToyJoy vibrátor rengeteg örömet ígér Önnek- nemcsak valósághű megjelenésével, hanem az általa kínált izgalmas funkciókkal is. Az enyhén ívelt test kényelmesen eléri a legérzékenyebb pontokat, és erőteljes vibrációkkal stimulálja azokat. A funkciók közül a vibrátor alján lévő forgókerékkel választhat. A Classic Slim selymes, puha szilikonból készült, amely kényelmes tapintást és biztonságot nyújt a test számára.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    A világ technológiailag legfejlettebb díjnyertes G-pont vibrátora frissült az áramellátással és az akkumulátor-használati idővel. A Pearl3 egy technológiailag s​e​m fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl3 három ütése intenzívebben stimulálja a G-pontot, amikor behelyezik a testbe.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PicoBong Transformer Rózsaszín

    Miért érné be egy pozícióval, ha kipróbálhat 2-t is? Miért érné be kettővel, ha 3 is az Öné lehet? Csavarja, formázza, ahogy csak kedve tartja. Egyedül vagy partnerrel együtt élvezve, a Transformer szó szerint akár millió módon használható.

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Lépjen be a LateToBedbe, és ismerje meg Evant, az új és kellemes vibrátort, innovatív és szuper kellemes formájával.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    A Real Vibration M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedd szabadjára valódi fantáziádat ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezd a 7 rezgésbeállítást, és flörtölj a 4 intenzitási móddal, hogy elérd az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 26 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Renee az a vibrátor, amelyre szüksége van a napjaiban.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    A Murray egy vibráló vibrátor oldalsó lüktető és szívó talppal. Az intuitív gombokkal lépkedhet a vibráció és oldalsó lüktetés 12 funkciója között, hogy megtalálja a tökéletes élvezetet. A fallikus fej intenzív stimulációt, a vibrátor tapadókorongos talpa pedig biztonságos használatot biztosít.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Gondoljon rózsaszínre ezzel a meleg árnyalatú vibrátorral! Az Eve's Slim Pink Pleaser egy valósághű formájú örömjáték emelkedett érszerkezettel, elkeskenyedő péniszfejjel és állítható sebességgel az élvezet személyre szabásához. Kezdőknek és a tapasztalt szexuális játékok használóinak egyaránt tökéletes ez a vibrátor, amely éppen a megfelelő méretű és formájú az orgazmus utáni orgazmus kiélésére!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, de erőteljes vibrációt ad, és 7 intenzitási programmal rendelkezik. Az érintőgombok megkönnyítik a használatát.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Selopa Silverado Silver/Black

    Stílusos és texturált a könnyű fogás érdekében, ez az elegáns króm forma erőteljes vibrációt biztosít egy hosszú, karcsú nyélben, amely sima, gömbölyű hegyével záródik.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    A Mystim Terrific Truman a természetnek megfelelően lett kialakítva. Ki után? Nem áruljuk el. A büszkén 27 cm hosszú és akár 4,3 cm vastag, vonzó vibrátor többre vágyik. Elérhető huncut rózsaszín, mélylila és éjféli égbolt színekben. Titokban és halkan, Terrific Truman tökéletesen tudja, hogyan kell nagyon diszkréten örömet szereznie Önnek.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Fekete

    A TOYJOY Classic Original kollekciójának része ez a klasszikus vibrátor. Ez egy kiváló minőségű vibrátor, amely fantasztikus képességekkel és izgalmakkal szolgál a korlátlan intim élvezet érdekében. A szexi, kissé hajlított dildó kielégít minden erotikus vágyat. A szórakoztató játékszer egy igazi hímvessző hű másolata. Realisztikus és részletes kidolgozású. Tulajdonosa kedvére való lesz a feltűnő makk és a duzzadó erekkel borított tengely egyaránt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimina Raya Personal Massager

    A Raya egy ízlésesen megtervezett személyi masszírozó, amely természetesen ívelt külső és belső stimulációra egyaránt. A zárható, 3 gombos interfésszel intuitív vezérléssel az erőteljes rezgések halk, a teljes diszkréció érdekében. Mindegyik masszírozó vízálló a teljes higiénia és a kádban vagy zuhany alatti élvezet érdekében.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Chick Flick Mint

    Két boldog befejezés egy felejthetetlen Chick Flickben! Ez a duplafejes élmény finoman ívelt bordázott szárat kínál az egyik végén, amelyet úgy terveztek, hogy könnyedén elérje a G-pontot, míg a másik végén izgalmas pöccenő érzést nyújt, ahol a legjobban vágyik. Fokozza fel a rezgéseket és a vibrálási sebességet a független vezérlésű motorokkal, és fedezze fel a jól kidolgozott kettős funkció mélységes elégedettségét.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Élvezze az izgalmas változatosságot és a végtelen sokoldalúságot a tökéletes páros készlettel! Mind a négy klasszikus kedvenc használható m​a​x​i​m​u​s együtt vagy külön-külön is. A karcsú, 7”-es, többsebességes vibráció párosítható a rendkívül rugalmas textúrájú hüvelyrel és az erőteljes lövedékkel a saját, szuperstimuláló nyuszi számára. Próbálja meg a C-gyűrűt a tengelye vagy a labdák köré helyezni, vibráló golyóval vagy anélkül, az izgalmas szexjátékhoz. A lehetőségek végtelenek a többórás szexi partnerjátékban!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Testszínű

    A TOYJOY Classic Original kollekciójának része ez a klasszikus vibrátor. Ez egy kiváló minőségű vibrátor, amely fantasztikus képességekkel és izgalmakkal szolgál a korlátlan intim élvezet érdekében. A szexi, kissé hajlított dildó kielégít minden erotikus vágyat. A szórakoztató játékszer egy igazi hímvessző hű másolata. Realisztikus és részletes kidolgozású. Tulajdonosa kedvére való lesz a feltűnő makk és a duzzadó erekkel borított tengely egyaránt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    A G-pont stimuláció szerelmesei imádni fogják ezt a Purrfect Silicone fröccsenésálló vibrátort. Hajlított formájával a péniszfej könnyen hozzáérhet ehhez a különleges forró ponthoz, míg a vénás szilikon nyél stimulálja a hüvelyt. A vibrátor hét különböző funkcióval rendelkezik: 3 pulzálás, 1 fokozó üzemmód és 3 rezgés. A tengely átmérője a vibrátor alapja közelében szélesedik.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Kényeztesse magát a klasszikusok egyszerű örömeivel! A Mr. Right rugalmas ívelt szárát úgy tervezték, hogy pontosan érintse Önt. Állítsa be a többsebességes tárcsát a kívánt élvezeti szinthez, és hagyja, hogy a rezgések a végső csúcsra vezessenek. Kompakt és vízálló, így élvezheti a zuhany alatt vagy a gyógyfürdőben. Térj vissza az alapokhoz, próbálj ki egy Classixet!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Igazi pasikra buksz? Akkor a mi Real Deal Nealünk nagyon is a kedvedre való lesz. Az erőteljes motor és az izgalmas kialakítás mind az e-stimulációval, mind a vibrációval örvendeztet meg. Élvezheted, hogy Neal-lel leülhetsz és mocskoskodhatsz - 8 vibrációs és 5 e-stimul programmal fog örömet szerezni neked - vagy akár az új kedvenc edzőpartnereddé is válhat. Ha falba ütközik, bármelyik mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra beindíthatod.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PicoBong Transformer Sárga

    Miért érné be egy pozícióval, ha kipróbálhat 2-t is? Miért érné be kettővel, ha 3 is az Öné lehet? Csavarja, formázza, ahogy csak kedve tartja. Egyedül vagy partnerrel együtt élvezve, a Transformer szó szerint akár millió módon használható.

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    A klasszikus lövedékvibrátor most hatalmas átalakítást kapott! Ez az extra méretű élvezeti eszköz újratölthető, és 3 belső rezgési sebességgel rendelkezik, amely kívülről és belülről is élvezhető. Élvezze a karcsú érzést, ahogy a vibráció simasága a legérzékenyebb részein csúszik, vadul zümmögve, hogy a csúcspont felé tereljen.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:232

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.