×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klasszikus vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:232

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Készen áll a következő szintű szexkutatásra? Fokozza örömét a Vibe & Tease-vel, a többsebességes vibrátorunkkal. Ez a sokoldalú erőmű lehetővé teszi a keverést – használja egyedül a vibrátort, vagy csatlakoztassa a teaser hegyet a még izgalmasabb szexhez!

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Beau Purple

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Divatos, elegáns megjelenésű dizájnjával, vonzó színével és kényelmes tapintásával a női különféle igények kielégítésére tervezték. Ergonómikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Pink

    A klasszikus, elegáns ToyJoy vibrátor rengeteg örömet ígér Önnek- nemcsak valósághű megjelenésével, hanem az általa kínált izgalmas funkciókkal is. Az enyhén ívelt test kényelmesen eléri a legérzékenyebb pontokat, és erőteljes vibrációkkal stimulálja azokat. A funkciók közül a vibrátor alján lévő forgókerékkel választhat. A Classic Slim selymes, puha szilikonból készült, amely kényelmes tapintást és biztonságot nyújt a test számára.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    A világ technológiailag legfejlettebb díjnyertes G-pont vibrátora frissült az áramellátással és az akkumulátor-használati idővel. A Pearl3 egy technológiailag fejlett G-pont vibrátor, amely érintésérzékeny technológiával rendelkezik. Az enyhén ívelt forma tökéletes a G-pont stimulációhoz és mindenféle külső élvezethez. A Pearl3 három ütése intenzívebben stimulálja a G-pontot, amikor behelyezik a testbe.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Scorpion Teal

    A skorpió farkára tervezett nagyon erős vibrátor széles bordás szárral rendelkezik, amely hosszú és rugalmas, markolatbarát, vaskos talppal.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Minden mosoly egy kicsit jobbá teszi a világot, így ez az édes örömhozó a nevében is viseli a jó hangulatot tiszteletére. Ami igazából nincs is olyan messze, ha a sarkon az ergonómikus ívével: ha már engedett a varázsának, elcsábít a rugalmas Silk Touch felületével, a kellemesen ívelt formával és a 12 lélegzetelállítóan intenzív vibrációs programok.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Üsse meg magát ezzel az extra nagy golyós vibrátorral! Csábítsa el érzékeit a selymesen sima anyaggal, miközben 3 erőteljes vibrációs sebességgel játszik, külsőleg és belsőleg egyaránt. A rendkívüli motor feldobja a fejét. Köszöntse magát valami nagy és gyönyörű dolog felé, élvezze ki a magon keresztül minden lökést, miközben egyre közelebb kerül a peremhez... BANG-ig! Egy partnerrel játszani? Mutassa meg nekik, hogyan szereti, majd engedje, hogy átvegyék az irányítást – vagy derítseki, hol szeretnek egy kis rezgést!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Louver, egy vibrátor 10 vibrációs funkcióval, ideális, ha lágy vibrációt vagy erőteljes örömözönt szeretne élvezni.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Courage Violet

    Lehetőség, kihívás és ismeretlen világ, csak a bátorság győzhet. De több bátorságra van szükség ahhoz, hogy szembenézzen saját testével és szívével. Kényeztesse magát; Nyisd ki az elbűvölő ajtót a bátorságnak.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    A Valódi Vibrálás M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedje szabadjára valódi fantáziáját ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezze a 7 rezgésbeállítást, és flörtöljön a 4 intenzitási móddal, hogy elérje az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Trendi, elegáns megjelenésű dizájnjával, tetszetős színével és kényelmes tapintásával a nők különféle igényeit kielégíti. Ergonomikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Wand

    Élvezze a rugalmas örömet, és hagyja, hogy a sokoldalú Hype Wand minden igényt kielégítsen. A rugalmas test, a íves kialakítás és a 10 vibrációs funkció minden bizonnyal ugratni és tetszeni fog, ahogy tetszik. Ez a nagy teljesítményű masszírozó hajlékony nyakkal és széles fejjel rendelkezik, így könnyedén v​e​s​t​i​b​u​l​u​m irányíthatja az érzést. A rugalmas tengely belsejében található intenzív motor intenzív vibrációt ad a játékosan erőteljes stimuláció érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Teste csábítóan kanyargós volt, és egy gyönyörű játékra vágyott, amely rugalmas lehet vele. Rugalmas kérem – nagylelkű rugalmassága együtt hatott vele. Megnyomta a gombot, hogy elindítsa a mély, erőteljes rezgéseket. Mmmmm… a lüktető gyönyör olyan jól érezte magát az egész testében, és a lábai közötti nedves hasadék mélyén.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The G-Rave Purple

    További részletek erről a termékről hamarosan. A hálószobádat változtasd klubbá a játékkal, amely feldobja az élvezetet! Hagyja, hogy a szár és a csúcs izzó fényei irányítsák játékát a finoman ívelt fejjel, amelyet úgy terveztek, hogy minden alkalommal elérje a G-pontot. A bordázott gallér csiklandoz a befelé vezető úton, hogy izgató érzést nyújtson, és 7 erőteljes sebesség közül választhatsz - akár a víz alatt is, mivel teljesen víz alá merül. Játéktisztítóval és meleg vízzel tisztítható.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    A Luxe Vibe Lillie vékony, rugalmas és diszkréten halk. Sima, platina szilikonból készült, ez az elegáns, erőteljes hangulat fokozza az élvezetet, és lélegzetelállító érzéki élményt nyújt. Újratölthető. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ombra Pink

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. Az Ombra fényűző megjelenésű, ami nagyon szexissé teszi, dinamikus formája pedig az eksztázis elképzelhetetlen magasságait fogja elérni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    A Legyen Valódi TOYJOY-tól kollekció Arany Pénisz vibrátora egy ragyogó arany színű vibrátor lenyűgöző képességekkel és izgalommal, hogy korlátlan intim élményt nyújtson. A dizájn szexi, enyhén ívelt szárral rendelkezik, amely könnyedén eltölti Önt kéjes vággyal. Ennek az aranyszínű élvezet-szolgáltatónak élethű sziluettje van, valósághű részletekkel, például lüktető erekkel és markáns hegyével.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Lépjen be a szexjátékok jövőjébe a blueMotion NEX|2-vel. Ennek az alkalmazással vezérelt g-spot vibrátornak a 2. generációja tökéletes egyéni vagy páros játékhoz. A "svájci szexjátékok bicskájaként" ismert, legnépszerűbb kialakításunk már Bluetooth-kompatibilis, és tökéletes távolsági partnerek számára! Kezdje az ingyenes OhMiBod Remote App letöltésével, majd indítsa el, párosítsa és játsszon. Csatlakozás után a lehetőségek végtelenek! Próbáljon ki több módot, a hangérzékeny Club módtól a Rhythm mód előre programozott impulzusig, vagy akár érintse meg és rögzítse saját pulzusmintáját!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    A klasszikus, elegáns ToyJoy vibrátor rengeteg örömet ígér Önnek- nemcsak valósághű megjelenésével, hanem az általa kínált izgalmas funkciókkal is. Az enyhén ívelt test kényelmesen eléri a legérzékenyebb pontokat, és erőteljes vibrációkkal stimulálja azokat. A funkciók közül a vibrátor alján lévő forgókerékkel választhat. A Classic Slim selymes, puha szilikonból készült, amely kényelmes tapintást és biztonságot nyújt a test számára.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PowerBullet Eezy Pleezy 14cm Classic Vibrator Purple

    Az Eezy Pleezy a klasszikus, híres golyós vibrátor formájával rendelkezik, amelyet mindannyian ismertünk és szeretünk. A titok azonban belül rejlik. A híres forma belsejében egy fejlett PowerBullet® motor rejtőzik, amely enyhe és vad rezgéseket tartalmaz!

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    A Sleek Freak egy igazi klasszikus. Egyenes élű és sallangmentesen mindent megad, ami számít egy igazán nagyszerű játékban: Erőteljes és nagyon csendes motor, 8 vibrációs program és 5 e-stim program, valamint egy medencefenék edzésprogram. Ha falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra működésbe hozhatja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    A Majestic egy izgalmas, tolóerős vibrátor a SeXentials by TOYJOY termékcsaládból. Ez a fel-le mozgó vibrátor szenzációs készségeivel és izgalmaival az intim élvezet új magasságaiba viszi. A kétmotoros, USB-ről újratölthető körvonal 3 rezgési sebességet és 4 vibrációs mintát kínál, észbontó tolófunkcióval kombinálva.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B Elegant Vibrator Rózsaszín

    Az Elegant Soft Touch vibrátor egyenes és hosszúkás testtel rendelkezik, mely izgalmas érzést nyújt a behatolás közben. Puha tapintású felülettel rendelkezik. Élvezze ki Ön is a 4rezgésminta és 3 sebesség által nyújtott lehetőségeket.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Ez a Twisted, többsebességes zsebrakéta tökéletes az elsők számára, és elképesztő elégedettséget fog nyújtani, ami nem ebbe a világba tartozik! A szupersima TPR-ből készült, bordázott szár hihetetlen stimulációt kínál, míg az alján található többsebességes tárcsa egy pillanat alatt elvisz a lebegéstől a lüktetésig.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    A Swap kétféle stimulációt kínál: koppintással és vibrációval, mindkettő 10 különböző móddal rendelkezik. Ezenkívül a három motor együtt működik, hogy kellemes pillanatot biztosítson a felhasználónak. A Swap tökéletes vibrátor a P- vagy G-pont stimulálásához.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fuck Green Eco Vibrator Pink

    Ez a FUCK GREEN vegán vibrátor 100%-ban biológiailag lebomló és keményítő alapú PLA műanyagból készült. Ez a bestseller dizájn olyan érzést kelt, mintha tiszta levegőn lebegnél.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Az iroha zen az iroha egyedi Soft-Touch szilikonját hozza el mindenki számára egy új, kifinomult, hordozható, akkumulátorral működő testben. A külső szilikont redősorok díszítik, amelyek hosszú formája könnyen fogható.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    A Maxima egy bordázott vibrátor, amely egy csúszó gyöngyöt tartalmaz, hogy ingereljen és örömet okozzon, míg az ívelt forma a G-pontot keresi.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B Elegant Vibrator Lila

    Az Elegant Soft Touch vibrátor egyenes és hosszúkás testtel rendelkezik, mely izgalmas érzést nyújt a behatolás közben. Puha tapintású felülettel rendelkezik. Élvezze ki Ön is a 4rezgésminta és 3 sebesség által nyújtott lehetőségeket.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Engedje át magát az öröm hullámainak, miközben a California Dreaming™ Surf City Centerfold izgatja és az eksztázis felé viszi. A nagy teljesítményű pálcás masszírozó 3 izgalmas lüktető pulzációs intenzitással és 10 vibrációs funkcióval rendelkezik az egyszer az életben élményért.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Ez a FUCK GREEN Bio Bullet 100%-ban biológiailag lebomló, és keményítő alapú PLA műanyagból készült. Ez a bestseller kialakítás olyan érzést kelt, mintha tiszta levegőn úszna.

    12 790 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

129 - 160 termék, Összesen:232

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.