×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok különösen nők számára

129 - 160 termék, Összesen:778

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • FUN FACTORY Tiger G5 Fekete

    Igazán állatias! Az Ő területe a városi dzsungel! Tigris - ideális társ az Ön számára! Városon belül, vagy akár vidéken egyaránt!

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Pocket Rocket White

    Lányok, vegyétek fel stílusosan, és fogjátok meg az ágyaknál, mert élvezni fogjátok ezt a lenyűgöző szexjátékot.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    A Rrrolling Explosion kombinálja az erőteljes vibrációt egy innovatív stimuláló golyóval a belsejében. Az innovatív technológia elegáns kialakítással kombinálva a G-pontot stimulálja a precíz ergonómiával, lélegzetelállító orgazmusokat hozva létre.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Soha nem elégszünk meg a status quóval, ezért mindig feszegetjük a határokat, hogy valami igazán különlegeset kínáljunk. Ismerje meg az ENIGMA-t, egy luxus kettős működésű masszírozót, amely mindkét világ legjobbját egyesíti - a mély klitorális és a G-pont stimulációt. Az ENIGMA-t a szonikus, túlvilági orgazmusért hoztuk létre.

    140 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-pont vibrátor

    Enyhén hajlított, hogy a legkeresettebb helyeken izgasson. Ez a vibrátor egyesíti a sima formát az erőteljes rezgésekkel, hihetetlen elégedettséghez vezet egy egyszerű gombnyomással.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium White-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintkezés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyat. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diszkrét "bárhová megy" masszírozó, amely minden zamatos vágyat kielégítő örömmel elégít ki. Igen, ez egy Red Hot, amely minden kívánságra felmelegíti a hőt. Az intenzív 10 funkciós motor és a kanyargós test, amely illatmentes, nem porózus és hipoallergén prémium szilikonból készült, így nem szenvedsz hiányt a legjobb minőségben az élvezetből. 

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Nova 2

    Tapasztalja meg a vegyes orgazmust – az új és továbbfejlesztett Nova Önnel együtt hajlik, állandó kapcsolatot tartva a csiklójával, miközben stimulálja G-pontját.

    79 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Mély szilikontengelyével a Big Heat valóban izgalmas. Az élénkítő hőfunkciónak köszönhetően olyan valósághű érzést is biztosít, amely extra mérföldet tesz meg.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Fekete

    Egy másik klasszikus és lenyűgöző személyes masszírozó a Toy Joy-tól, vagyis a gyönyörű Toy Joy Diamond Superb egy mesés, klasszikus rakéta alakú játékszer, amely egészen az észbontó csúcspontig repíti a felhasználót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ez a fényes, vidám sárga, 100%-ban rugalmas szilikonból készült G-pont vibrátor minden bizonnyal magával hozza a napsütést.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Cseresznye Piros

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Erős mini vibrátor Arany

    Készüljön fel a kényeztetésre ezzel a 10 funkciós rúzsvibrátorral! Elegáns és diszkrét, rózsaarany színű; sima felületével, kúpos csúcsával és intenzív rezgéseivel csiklóját a fellegekbe repíti!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Lila

    Kíváló minőségű szilikonból készült vibrátor, mely egyedi alakjának és erőtelejes motorjának köszönhetően hatalmas meglepetéseket tartogat számodra!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Egy hónapig minden nap más rezgésmódot használhat, és még mindig nem fogja megtapasztalni mindazt, amit az Adam & Eve G-Gasm Curve kínál!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Hagyja, hogy a DJ felpörgesse a ritmust. Az OhMiBod Club Vibe 2.OH egyenesen a célig repíti Önt ...

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bcute Classic Jade Kékesöld

    Ez az egyenes és kúpos kialakítású Bcute Classic ideális a csikló, mellbimbók, a pénisz makkjának és bármely más erogén zónának az ingerlésére, egyszóval bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

    12 790 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Tiszta öröm! Tolóerős Pearl Vibrátor a Sweet Smile-től rugalmas csiklóvibrátorral és forgó gyöngyökkel a tengelyben az orgazmus élvezetért, amely még a G-pontot is eléri.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Purple

    A SNAIL VIBE-t szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Pleasure Rose Clitoral Sucking Vibrator Pink

    A nők szeretik a virágokat, és minden nő ezt a rózsát fogja a legjobban szeretni a virágok közül! Ez nem egy közönséges rózsa, hanem egy örömmel, izgalommal és elégedettséggel teli rózsa. Szirmai egy titkos lyukat vesznek körül, amelybe bedugod a csiklódat, és hagyod, hogy a szívás hatására feloldódjon. Hagyja, hogy csiklója boldogan virágozzon!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Pocket Pink

    A PalmPower Pocket a Palmpower erőteljes vibrátorok kollekciójának legújabb tagja! A Pocket a klasszikus pálca miniatűr változata, egy pint méretű játékhoz hasonló erővel.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Egy vibrátor klitoriszívóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Purple

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ha Ön az a fajta ember, aki azt hiszi, hogy két orgazmus jobb, mint egy, akkor ez lesz a csemegéje. A Soraya™ 2 a világ legfényűzőbb nyúlvibrátora, amely optimalizált kettős stimulációt kínál mind a csikló-, mind a G-pont orgazmushoz, teljesen új szinten. Luxus dizájnjával és összetéveszthetetlen formájával a Soraya™ 2 az erő és a precizitás tökéletes kombinációja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink - Távirányítható rezgő tanga Rózsaszín

    My Secret Rezgő bugyi szett, amely egy erős rezgő golyó által hoz örömöt viselőjének. A rezgő rész diszkréten megbújik a csipke bugyiban, amely biztonságosan a helyén tartja.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    A Womanizer Classic, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa – „a kis fekete ruha”, úgymond játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Classic teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőhöz.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Az elegáns, időtlen stílus és az ultrakényelmes, ergonomikus kialakítás találkozik a Legend sorozatú Aya Wearable Vibrátorral. A karcsú, kanyargós és kompakt formájával, amely szorosan illeszkedik a testhez, az Aya egyedülállóan alkalmazkodik a különböző játékfajtákhoz. Élvezze a külső szeméremtest-stimulációt Aya kontúrozott testéből, valamint a mély belső stimulációt a levehető szilikon rögzítésből, amely ívelt és egy gömbölyű hegyével a G-pontot célozza meg.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ez az elegáns G-Spot vibrátor egy új generációs F1 szupererős motorral rendelkezik, amely elképesztő 7200-as fordulatszámmal vibrál. 10 egyedi vibrációs funkcióval rendelkezik (7 vibrációs minta, 3 különböző intenzitási szinttel), amelyek olyan földrengető orgazmust biztosítanak, amilyet minden nő megérdemelne.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie

    A We-Vibe™ Moxie-t úgy tervezték, hogy a ruha alatt viselje, kéz nélkül, halk rezgésekkel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:778

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.