×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok masszázs

65 - 96 termék, Összesen:211

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Élvezze az intim pillanatokat egyedül vagy párjával együtt. Ez a Rosy Gold pálcavibrátor ideális játék külső stimulációhoz. A rezgőfej 10 beállítással rendelkezik, amelyekkel a csiklóján kívül más érzékeny részeket is stimulálhat, például a mellbimbókat. Legyen kreatív, és stimulálja az összes érzékeny részt különböző sebességgel, különböző minták segítségével.

    47 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Duplázza meg a boldogságát egy anális kiegészítővel, amely zümmög és kavarog. A 7x P-Gyro a távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgésbeállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek a lyukban. Ezalatt a hegye körökben hullámzik benned, és az édes helyedre csapódik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Black

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Ízlelje meg minden dagadását a lyukábn, de képzelje el azt az érzést, amikor valamelyikük elkezdi simogatni a prosztatáját! A 7x P-Milker távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy a 7 rezgési beállítás között mozogjon, amelyek lüktetnek és pulzálnak a lyukban.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ez a testmasszírozó segíthet a felhasználónak enyhíteni az izommerevséget és a fájdalmat, növelheti a vérnyomást, és javíthatja a test lágyszöveteinek általános egészségét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    A szilikonból készült Satisfyer Mini Wand-errel akkor is érzéki, teljes testmasszázsban lehet része, amikor úton van vagy utazik. A kompakt kialakítású masszírozó masszázsra és csiklóizgatásra egyaránt alkalmas.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    A Wonder Wand Massager egy karcsú pálcás masszírozó észbontóan erőteljes rezgéssel. Ez a karcsú örömszolgáltató 3 vibrációs sebességével és igazán szenzációs lüktető funkciójával lenyűgözi a szerelmeseket. Az ergonomikusan ívelt pálca minőségi ABS-ből készül, és prémium szilikon fejjel rendelkezik a maximális kényelem érdekében. A dizájn egyérintéses gombbal egyszerűen kezelhető, és több energiát ad, mint a legvadabb képzelete.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Azok a nők, akik megelégszenek semmivel, mint a díjnyertes orális szexel, az ORA 3 lehetővé teszi, hogy a valódi boldogság pillanatába olvadjanak bele. A PreMotion technológia határozottabb és precízebb gömbforgó mozgást használ a 25%-kal gyorsabb valódi érzésű orális stimuláció érdekében. A gyönyörködtető forog és vibrál, akár egy nyelv, de jobban. A világ legintuitívabb orális szex-szimulátora az orális szex élményét kínálja, amely arra készteti, hogy újra és újra visszatérjen.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A 2 rugalmas gyűrűforma az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működik. A legnagyobb nyílás 36 mm, és a herezacskó számára készült. A legkisebb nyílás 31 mm, és a pénisz számára készült.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Marvelous Four

    A Satisfyer Marvelous Four 4 cserélhető legkelendőbb szilikon termékből áll. Élvezze a maximális változatosságot és a sokoldalú stimulációt a nyúl, anális és nyomáshullám vibrátorral, valamint a masszírozóval.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Lavender

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Élvezze az öröm új hullámait ezzel az intenzív masszírozóval! A különleges formájának és az erős motornak köszönhetően ez a Super Power Gun tökéletes azok számára, akik szeretik az erősebb játékokat. Hagyja, hogy a mély rezgések elérjék a megfelelő helyet, miközben a rugalmas fej a test alakjához igazodik. A masszírozó hatékonyan csökkenti az izommerevséget és -fájdalmat, fokozza a véráramlást és javítja a test lágyszöveteinek egészségét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni! A masszázsfej a tested szerint mozog, újratölthető az akkumulátora, és a legjobb minőségű szilikonból készült. A cserélhető masszázsfejeket pedig egyszerűen nem lehet megunni!  

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni!

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Még soha nem éreztél olyat, mint a VIM. A legtöbb pálca erőt ad és semmi mást. Az alacsony beállításaik zúgnak vagy irritálóak. A VIM az iparágban elsőként súlyozott motorral rendelkezik, amely minden sebességnél, még a legkíméletesebbnél is dübörgő vibrációt biztosít.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Silver

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Shiatsu Purple

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. A Shiatsu mesés dizájnnal rendelkezik, így nagyon kívánatos játék, formája pedig új örömérzetet nyújt. A játék fejében és aljában elhelyezett 2 motor 10 különböző rezgésmintával rendelkezik.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Nyugtató vagy intim masszázsokhoz – egyedül vagy partnerrel!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Black

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Az Orchid egy stílusos pálcavibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja az Orchideát minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    A Spotty egy vadonatúj termék a Nomi Tang-tól, mely kettős prosztatastimulációval rendelkezik! A termék FDA minőségű szilikonból készült, és USB porton keresztül újratölthető, és teljesen vízálló! Távirányítóval inrányítható forgófunkciója igazán kellemes élményeket szerez!

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Rózsaszín

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Prostate Massager

    Hagyja, hogy ez a stimulátor megpördüljön a végbélnyílásában, játsszon a prosztatájával, és megmutassa az orgazmus nevű mennyországot.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Hajlítsa meg a kívánt szögbe, majd gyönyörködjön a külső vibrációban és a prosztatafejésben! A 7x P-Bender távirányítóval vagy anélkül is használható, hogy 3 sebességen és 4 gát vibrációs mintán, valamint 5 fejési mozgásmódon válthasson a tengely hegyének felszíne alatti kis gyöngyből. A kettős élvezetet tökéletesíti a szár rugalmassága, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja a tűhegyes prosztata stimulációhoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálca, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:211

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.