×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Mini vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:292

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Rugalmas, erőteljes, kompakt vibrációk, ergonomikus kialakítással a maximális teljesítmény érdekében. Selymesen sima szilikonból készült, mindegyik vibrátor testre biztonságos, újratölthető és vízálló.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Unihorn Heart Throb

    Fedezze fel legvadabb fantáziáit ezzel az egyszarvú vibrátorral, amely a tökéletes társ minden intim szükségletének kielégítésére. Puha bundája és lüktető varázsszája a páratlan élvezet világába kalauzol el. Ez a kompakt, de erőteljes vibrátor intenzív orgazmusban részesít, amitől eláll a lélegzeted, és többre vágysz. Készen állsz, hogy felfedezd az egyszarvú varázsát a szexuális életedben?

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    A Rosy Gold mini vibrátor olyan kompakt, hogy ez a kis csoda elfér a zsebében. Mostantól mindig kéznél van kedvenc játéka. A vibrátor tíz rezgésbeállítással rendelkezik, és a be-/kikapcsoló gombbal működtethető. Könnyen tölthető a mellékelt töltőkábellel.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasszikus, amit nem szabad kihagyni egyetlen szexjáték kollekcióból sem! Ez a fényűző ezüst minivibrátor egy pajkos Playboy nyuszival egy erőteljes motort rejt, amelynek rezgései a test bármely erogén pontját megzavarják. Egyedül és pároknak kiváló, hogy új érzéseket fedezzenek fel.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Az Ultra Bullet vibrátor az erejéről, a precíz stimulációjáról és a mély vibrációjáról híres. Fedezzen fel új édes pontokat ezzel a diszkrét, vízálló, kis vibrátorgolyóval, 20 vibrációs móddal és puha szilikon bevonattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Ez a FUCK GREEN által készített Botanic Booster 100%-ban biológiailag lebomló, keményítő alapú PLA műanyagból készült.

    6 390 Ft

    2 389 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 különböző vibrációs mód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva, hogy felfedezzék a végtelen élvezetet. Egy utazás a legmélyebb vágyad felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ez a vékony és karcsú hangulat tökéletes diszkrét társ bármely éjjeliszekrényhez, és a hét nagy sebesség és funkció közül választhat, hogy játékát úgy állítsa be, hogy az élénk képzeletében pontosan megfeleljen a képzeletnek. Ne féljen elázni, mivel ez az új barát teljesen vízálló és víz alá meríthető, az egyszerű egygombos vezérlés pedig minden találgatást kivet az élvezeti egyenletből. Az enyhén ívelt hegynek köszönhetően könnyedén elérheti a G-pontot, játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel pedig egy pillanat alatt el lehet takarítani.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    A kis vibrátor kézitáskába!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Ez a golyó, ami folyamatosan ad! Ez az erőteljes, újratölthető, selymesen sima golyó önmagában is élvezhető bármilyen szexuális élmény fokozása érdekében, és a legtöbb golyós játékkal is kompatibilis, így könnyen becsúszik számos simogató, péniszhosszabbító vagy prosztata masszírozó tokjába! Frissítse jelenlegi lövedékét, és élvezze a korlátlan játékot, amelyet a fürdőkádba vagy a zuhanyozásba is bevihet, mivel teljesen vízálló és alámeríthető! Könnyen tisztítható a Zero Tolerance Toy Cleanerrel és meleg vizes öblítéssel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Lila mini vibrátor domború bemélyedéssel a tengely végén. 7 rezgésmóddal rendelkezik, és a mellékelt USB kábellel újratölthető. Könnyű kezelhetőség és elegáns kialakítás.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it barátnője a Slay® #CharmMe segítségével. Ez a teljesen szilikon kivitel egy rugalmas mini vibrációs masszírozó játék felnőtteknek, teljes testet rezgéssel. Az USB-s újratölthető eszköz 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót biztosít, egy ultrapuha, ultrakompakt eszközbe csomagolva, amely 3,75 hüvelykes átmérőjű. Ez az óceán mozgása, nem a hajó mérete, és ez az eszköz rezonálja ezt a frekvenciát, hogy nagyon-nagyon igaz!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Abbott Black

    Két ujjas vibrátor rugalmas hurkokkal az előjáték izgalmas kiegészítése érdekében. Csúsztasson egyet minden számjegyre, és élvezze, hogy lábujjgöndörítést keltsen saját magának vagy partnerének – úgy gondoljuk, hogy bűn lenne nem ajánlatot tenni pároknak és kezdő szexjátékokkal.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Ez a Bcute Classic Curve a Bcute Classic testvére, egy csavarral. Hajlított hegye tökéletesen szögletes, így az összes kedvenc helyed pontosan beállítható. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően pedig felvillanyozó örömben lesz részed, ha megtalálod a tökéletes helyet. 5 erőteljes funkciója teszi ezt a diszkrét vízálló eszközt a legjobban őrzött titkává. Élvezze ennek a cukinak a kielégítő és nem porózus szilikonját bárhol, bármikor.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lady in Red

    Ismerje meg az új go-to bulletet! Fényűző szilikonból, rugalmas nyéllel készült, ez a vékony, de erőteljes, 17 funkciós golyó az Ön vágyainak megfelelően hajlik! Klasszikus nyélformája gyengéden dagad a hegye felé, és a könnyen használható egygombos vezérlő kényelmesen elhelyezhető a hagymás nyél alján, amely finom bordázattal rendelkezik az alján a jobb tapadás érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Nézze meg, ahogy a Naughty Bits™ Bad Bitch™ ajakrúzsvibrátor feldobja új kedvenc árnyalatát! A káprázatos arany rúzs dizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan halk volfrámmotor úgy készült, hogy izgalmassá tegye a kalandokat, bárhová is visznek.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Travel Gasm Bullet Vibrator Black

    Vigye magával ezt a szexi fegyveres golyót, bárhová is megy, cipzáras műbőr tokjában, amely bármely pénztárcában vagy zsebben elfér. A nagy teljesítményű, 10-sebességes vibráció, amely egy egyszerű, 1 gombos vezérléssel működik, ez a játék profi módon utazik, még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető! Élvezze a nagy „O”-t útközben!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Érezze a varázslatot, amit a Touch Of Velvet sima vibrációi nyújtanak, miközben precíziós pontjai gyengéden izgatják és lángra lobbantják édes pontjait, lehetővé téve, hogy érezze, ahogy orgazmusa újra és újra kivirágzik és ragyog.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ez a vékony és karcsú hangulat tökéletes diszkrét társ bármely éjjeliszekrényhez, és a hét nagy sebesség és funkció közül választhat, hogy játékát úgy állítsa be, hogy az élénk képzeletében pontosan megfeleljen a képzeletnek. Ne féljen r​u​t​r​u​m elázni, mivel ez az új barát teljesen vízálló és víz alá meríthető, az egyszerű egygombos vezérlés pedig minden találgatást kivet az élvezeti egyenletből.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    A Dotys egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Pretty In Pink

    Ez a kompakt, teljesen újratölthető golyó erőteljes ütést ad. A legfinomabb egyszerűség a selymesen sima bevonatba gyönyörűen bezárt egygombos vezérléssel, ez a mini vibráció 7 különálló rezgést bocsát ki földrengető sebességgel. Gyengéd íve és ergonomikus p​e​r fogantyúja letisztult stílust és szerves integrációt kínál minden legmélyebb fantáziájába.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Tudjuk, hogy a klasszikus mindig győzedelmeskedik, ezért a Magny-t beépítettük kedvenc erotikus játékmárkájába, egy klasszikus vibráló golyóval, de nagyon modern érintéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    A kis kék vibrátor a forró élvezetért!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Antony Pink

    Arra tervezték, hogy a g-ponton sok szeretettel töltsön el, a Pretty Love Antony kifogástalan szögű, drámai formájú fejével luxusfunkciós must-have mindenféle örömkereső számára. Lélegzetelállítóan precíz hegyén és könnyen manőverezhető, mélyen masszírozó textúráján kívül Antony a vibráció tíz funkcióját kínálja.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    A Zee egy utazásbarát töltényvibrátor, amelyet a maximális sokoldalúságra terveztek. USB-n újratölthető a mindennapi játékhoz, és három kielégítő sebességgel rendelkezik egy kis csomagban.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Vigyázzon, a Naughty Lippstick vibrátor csintalan és ügyes. Az éles, fekete rúzsdizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan csendes volfrámmotor arra készült, hogy izgalomba hozza, bárhová is viszik a kalandok. A szögletes csúcs arra készült, hogy tűpontos stimulációt vagy teljes érintkezéses pulzálást biztosítson kedvenc élvezeti pontjainak. Az  elpiruló kezdők és az erotika szakértői is imádni fogják az erőteljes rezgéseket, amelyeket a suttogóan csendes motor bocsát ki.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, melyet a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel 2023-ban: a készüléken kapható élvezeti beállítással rendelkezik, engedhetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Ez az ujjvibrátor igazi multi-tehetség, mert két különböző típusú stimulációjával minden hotspotot közvetlenül meg tud élvezni. A 4 libbenő sziromból álló hegy finom, precíz rezgések révén pontszerű élvezetet nyújt. Az ujjvibrátor alján található nagyobb kidudorodó rész nagy ráhelyezhető felületének köszönhetően szétteríti az erőteljes rezgéseket.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    A Divine Panty Pleaser a TOYJOY Designer Editiontól egy szexi szett, tökéletes a szemtelen előjátékhoz! A készlet tartalmaz egy csipkés bugyit, egy vibráló, szív alakú bugyi stimulátort és egy távirányítót. Vegye fel a díszes csipkés bugyit, és adja át a távirányítót partnerének, és engedje át magát az erőteljes és élvezetes rezgéseknek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:292

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.