×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Prosztata vibrátorok vibráló

97 - 128 termék, Összesen:185

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    A prosztata és a perineum egyidejű stimulálására tervezett Vector egy anális nyúlvibrátor az intenzív kettős stimulációhoz.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Az Eclipse™ kúpos görgős golyós behatoló még a legtapasztaltabb hátsó járat szerelmeseit is lenyűgözi erőteljes gördülő hegyével, bordázott szárával és 12 intenzív vibrációs funkciójával. Válassza ki örömének intenzitását, és merüljön el mélyen az orgazmikus belső stimulációban az erőteljes görgős stimulációval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Az ANOS könnyen használható, kicsi és kompakt Prsoztata dugója vibrációval az ANOS-tól egy tökéletesen formázott vibrációs dugó, amely a rugalmas tengely alján rezgésekkel rendelkezik. A dugó rendelkezik egy gátstimulátorral is, amely tökéletesen alkalmas a prosztata és a gát örömére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Adja át magát a határozott, teljes férfias élménynek, amikor magához öleli az ikonikus Rude -Boy Xtreme-et a prosztata és a perineum mély, erőteljes élvezetéért.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice X egy állítható és rugalmas prosztata vibrátor, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testükhöz és preferenciáihoz igazítsák a formát és a méretet, valamint testreszabják az eszköz szögét és görbületét a kényelem és a hatékonyság optimalizálása érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Ez a rugalmas prosztata vibrátor Cock Shaped Butt Plug rezgéssel az ANOS-tól pénisz kialakítású. Nemcsak a P-pontot és a gátat stimulálja, hanem a G-pontot és a csiklót is pontosan stimulálja.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    A Wall Banger P-Spot célja, hogy tökéletes élményt teremtsen az egyedüli szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs masszírozó egy kivehető mágneses távirányítóval rendelkezik, amely könnyen rögzíthető a dugó aljához, így a vezérlőt az Ön keze ügyébe helyezheti, vagy ami még jobb, hagyja, hogy partnere használja a távirányítót! Egy erős tapadókorong-talp tartja a Wall Banger P-pontot, hogy elérje azokat a tökéletes helyeket! Tapasztalja meg a szórakozást és fedezze fel a végtelen lehetőségeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Bemutatjuk a Booty Beads-t – a bolygó legváltozatosabb és legrugalmasabb anális játékát – MOST ÚJRATÖLTHETŐ!

    29 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iker Black

    Két motorral hihetetlenül magasra. 7 vibrációs mód? 11 rezgés érhető el az alkalmazáson keresztül) 5 intenzitási szinttel az egyik végén, valamint 5 pulzáló üzemmóddal a másik végén, hogy forradalmasítsa az orgazmust.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Állítsa be zsákmányát ezzel az egyedülállóan kielégítő vibrációs anális csatlakozóval! A belső gyöngyök az alap belsejében forognak, és farrázó érzést keltenek, amely a vibrációhoz illeszkedve mélyen csillapítja a hátsó ajtó iránti vágyat. A krémesen sima szár elkeskenyedő hegyét úgy tervezték, hogy könnyű belépést biztosítson, és könnyedén navigáljon a P-pontig. A prosztata által stimulált orgazmusról azt írják, hogy a prosztata betegek számára elképzelhető legintenzívebb élvezet, ezért fedezze fel ezt az örömöt maga. Még a víz alatt is, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Tisztítsa meg játéktisztítóval és forró vizes öblítővel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Fedezzen fel új, merészebb élvezeteket – most 8 örömbeállítással és még nagyobb teljesítménnyel. Egyszerűen nem létezik finomabb vagy fényűzőbb prosztata masszírozó olyan férfiak számára, akik komolyan gondolják személyes elégedettségüket. És most vízálló és USB-ről újratölthető is.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Célzott prosztata stimuláció: a kétsebességes, két forgású tengelyt nagy nyomatékú hajtómotor hajtja az alapos prosztata masszázs érdekében. Kettős érzet: A gát-stimulátor a forgó tengellyel együttműködve levegőszívó technológiát alkalmaz, hogy intenzív érzeteket keltsen. Sokoldalú felhasználói élmény: úgy tervezték, hogy megfeleljen az IPX7 vízszigetelési szabványoknak, a felhasználó élvezheti a Revo-t.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Ez a sima, mint a selyem vibrációs prosztata masszírozó kiválóan alkalmas a kényelmes zuhanyakasztóban való pihenésre, amikor készen áll egy észbontó orgazmusra! A teljesen vízálló és víz alá meríthető P-spot felfedezőjáték 10 fokozatú, erőteljes vibrációval büszkélkedhet, és az ergonomikus fogantyún található egyszerűen használható kezelőszervekkel elérhető funkciók. A kiszélesedő alap biztonságban tart, a sok szilikon kenőanyag pedig könnyű siklás élményt biztosít. Tisztítsa meg Evolved Toy Cleanerrel és forró vizes öblítéssel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Mad Tapper Black

    Ez a jól kidolgozott vaskos forma 3 különálló motorral rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül működnek a kombinációk és az élmény maximális rugalmassága érdekében. A fő tengely texturált és szögben dőlt, 10 fokozatú rezgéssel a fejben és intenzív, 5 fokozatú menetfúró funkcióval középen lefelé. Az ergonomikus alap, amely alatt egy 3 gombos vezérlőpanel található, robusztus hegyének végén egy 5-sebességes lüktető golyó található. Teljesen vízbe meríthető, könnyen tisztítható és USB-vel újratölthető.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    A Nalone dragon egy stílusos vibrátor, amelyet kifejezetten a prosztata optimális stimulálására fejlesztettek ki. Puha szilikonból készült, és bordázott szárral rendelkezik az extra érzet érdekében. A játék alján masszírozó is található, amely használat közben masszírozza a gátat. Mindkét stimulációs pontban külön motor található, amely 7 különböző rezgésbeállítással rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Élje át a lehető legintenzívebb orgazmust, ha megérinti P-pontját! Ennek az egyedülálló prosztatavibrátornak a merev szára egy felpattanó gombbal rendelkezik a hegyén, amelyet kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy úgy érezze, mintha az ujját megérintette volna – ezt az érzést a legtöbb férfi a valaha érzett legmélyebb élvezetként írja le. De ez még nem minden! Ha már bent vagy, és kopogtatsz, a vibráló golyós stimulátor közvetlenül mögötte fészkelődik, és egy további csillogást nyújt, amely valóban boldoggá tesz – még a víz alatt is, mivel az egész játék teljesen elmerülhet.

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X The General

    Vegye át az irányítást a The General segítségével – egy erős, kétmotoros játék robusztus formákkal és ívekkel. A gömbölyded, kerek fej ide-oda ingadozik, miközben a nagy középső izzó egyszerre vibrál, vastagon ívelt barázdákkal. Egy nagyon vaskos, ergonomikus alap rögzíti a játékot, amely a harmonika száránál hajlik. Mindkét 10 sebességes motor egyidejűleg működik, távirányítóval vezérelhető vagy közvetlenül működtethető. Vízbe meríthető, újratölthető és könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland P-Spot Vibe - Rezgő Prosztata stimuláló

    Fejje meg a prosztatát egy vibráló élvezeti eszközzel, amely eltalálja a megfelelő pontokat!

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Merjük megkockáztatni, hogy ne jöjjön el látványosan a LOKI Wave™ 2-vel, a legendás prosztata masszírozó új generációjával. A nagyobb rugalmasság érdekében újratervezett és két nagy teljesítményű motorral ellátott készülék egy álom azok számára, akik hosszabb ideig tartó és intenzívebb orgazmusra vágynak. Használja egyedül vagy egy partnerrel, hogy új orgazmikus titkokat tárjon fel, több élvezeti beállítás használatával, a páratlan ujjszerű prosztatajátékhoz.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Ismerje meg a Player One-t, és fedezze fel a legjobb orgazmust. Ergonomikus kialakításának és kettős motorjának köszönhetően a prosztata és a gát tökéletes stimulációját biztosítja az erőteljes élmény érdekében. Játssz egyedül vagy duóban a távirányítóval. Lekerekített formáját a könnyű behelyezésre tervezték, míg a rugalmas talpa optimális kényelmet biztosít használat közben. Az Ön játékod, az Ön szabályai.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    A Prostate Hero-t anális és prosztata stimulációra tervezték. A hím „zsákmány” leghosszabb vége esetén a legrövidebb vége stimulálja a perineumot.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    A Nexus Beat ritmikus „dübörgő” technológiát használ a prosztata stimulálására, minden korábbitól eltérően. Élvezze a kielégítő érzéseket a többfunkciós gát masszírozóval kombinálva a kettős stimuláció érdekében. A Beat teljesen új szintre emeli a prosztatajátékot.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Az Eclipse Probe egy érzéki szilikon szonda, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse az izgalmas anális élvezetet. Míg az ergonomikus kialakítás és a plüss szilikon lehetővé teszi, hogy könnyedén játszhasson, a forgó hegy és a 12 erőteljes rezgési funkció földrengető élvezetet nyújt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Soha nem volt ilyen jó az ütésekkel tekerni! A hagymás hegyének két oldalán található két dübörgő motorral ez a prosztatagyönyörködtető közvetlenül és mögötte is megérinti a P-pontot, és mennydörgő érzést kelt, ami intenzív felszabaduláshoz vezet. A sima, fényes fekete bevonat álomszerűen csúszik be a rengeteg síkosítóval, a távirányító pedig lehetővé teszi a kéz nélküli vagy partneres játékot, még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető. Üsse ki magát az 1-2 orgazmussal, amit még soha nem tapasztaltál! ZT játéktisztítóval és forró vizes öblítővel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock 'n rotate a b-Vibe Rocker Plug segítségével. Ez az ergonomikus P-spot dugó biztosítja a nyomás örömét közvetlenül a prosztatában. Sima, kiszélesedő talpával ez a csatlakozó szó szerint a vezetőülésbe helyezi Önt, irányított, súlyozott stimulációval a csatlakozó minden sziklájában. A belső masszírozáshoz ferde fejjel a Rocker Plug a teljes testet átható „teljes rock 'n roll” érzésekbe hoz.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Nem az átlagos örömcsatlakozó, a Lumen új élményt kínál azok számára, akik hálószobájukat szeretnék színpadká varázsolni. Testbarát szilikonból készült, Velvet Wave komforttechnológiával; párnázott bordázott szilikon, amely egyszerre nyújt kényelmet és élvezetet a boldog, de mégis kellemes élményért.

    89 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimalizálja örömét. A prosztata, más néven férfi g-pont (vagy p-pont), több ezer idegvégződéssel van tele, hogy felerősítse az örömöt. Az OptiMALE P-Curve masszírozó 7 egyedi vibrációs mintával rendelkezik, amelyek a p-pontot kellemes belső izzótól a külső perineum stimulátorig sugároznak, biztosítva mindazt a stimulációt, amelyre szükséged van életed legerősebb orgazmusának átéléséhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    A Nexus Boost felfújható hegyével a felhasználó testreszabhatja a prosztata játékának nyomását. Két nagy teljesítményű motor 6 vibrációs beállítást kínál a prosztata és a perineum számára. Vezérlés a játékon vagy a távirányítón keresztül. A játék USB-vel tölthető és fröccsenésálló. A távirányító USB-vel tölthető és vízálló.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Dupla motorok a dupla élvezetért, így Ön irányíthatja az intenzív magas és dübörgő basszus rezgések végtelen kombinációit.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Bemutatjuk a Viotec Loyte-ot, egy fényűzően puha vibrátort, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza az élményt. A Loyte könnyedén vezérelhető a prosztata vibrátor alján található bekapcsológombbal.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Fedezze fel a Mustang prosztata masszírozót, egyedül vagy partnerével együtt. A prosztata a g-pont férfi változata, és stimulálása számos szexuális előnnyel jár. A prosztatára gyakorolt nyomás erősíti és meghosszabbítja a pénisz erekcióját, és akár észbontó orgazmust is okozhat.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:185

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.