×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok vízálló

129 - 160 termék, Összesen:363

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Pihenjen, élvezze és érezze a rezgések örömét a Wanda masszírozóval.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Matt fekete prosztata vibrátor távirányítóval a Mr. Playtől a Pretty Love által.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Legend Massager - Masszázsfej Lila

    A Legend egy masszírozó hihetelen stimulációs teljesítménnyel megáldva. A puha tapintásnak, elegáns dizájnnak, sima fogantyúnak és enyhén rugalmas, határozott fejrésznek hála mindent átfogó öröm a használata.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved G-Gasm Delight Rózsaszín

    Sima görbék és egy nagy fej nyújt feledhetetlen G-pont orgazmust.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    A Real Vibration M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedd szabadjára valódi fantáziádat ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezd a 7 rezgésbeállítást, és flörtölj a 4 intenzitási móddal, hogy elérd az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő görbületi szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és örömet szerezzenek. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Az ENIGMA egy fényűző, kettős hatású masszírozó, amelyet arra terveztek, hogy az egész csiklót – annak látható és láthatatlan részeit – és a G-pontot is megbillentse, olyan intenzív orgazmus érdekében, hogy azt hinné, elhagyta ezt a bolygót. A csikló külső részének legjobb hanghullámait és a belső kar gyengéd lüktetését a testben, az ENIGMA™ minden megfelelő helyen csapkodja az orgazmust, amelyet nem felejt el.

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Gondoljon rózsaszínre ezzel a meleg árnyalatú vibrátorral! Az Eve's Slim Pink Pleaser egy valósághű formájú örömjáték emelkedett érszerkezettel, elkeskenyedő péniszfejjel és állítható sebességgel az élvezet személyre szabásához. Kezdőknek és a tapasztalt szexuális játékok használóinak egyaránt tökéletes ez a vibrátor, amely éppen a megfelelő méretű és formájú az orgazmus utáni orgazmus kiélésére!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    A Le Wand Petite ikonikus, újratölthető pálcamasszírozónk kisebb változata. A Le Wand Petite méretben kicsi, de teljesítményben nagy.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    10 különböző rezgésmód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva a végtelen élvezet felfedezéséhez. Egy utazás a legmélyebb vágya felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The LingO Purple

    A LingO emberi vibrátorrá varázsolja a nyelvét a Screaming O legjobb vibrációs nyelvgyűrűjével. Adjon bizsergő csavart az orális szexnek ezzel a biztonságos és kényelmes mini vibrátorral, amely erőteljes motorral könnyedén stimulál.

    4 790 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    A KING a ZALO saját innovatív PowerThrust technológiáját alkalmazza a nagy teljesítményű motorrendszerek és a precíziós elektromos hajtásszerkezetek integrálására. Áttöri a hagyományos elektromágneses hajtások korlátait, és új szintre emeli a motor tolóerejét. Akár 40-szeres/másodperces lökésfrekvenciájával a King a legerősebb orgazmikus élményt nyújtja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Love Edition

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naked Addiction Dual Density 9" Thrusting Dong Skin

    Bemutatjuk a Naked Addiction™ kollekciót. Az IncrediFeel™ technológiának köszönhetően ez a kiváló szilikon rendkívül valósághű érzést kelt. Hihetetlenül puha tapintású, mégis szilárd, ahol szükséges, megszállottja lesz az általa keltett érzésnek.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    A Valencia egy erőteljes mini pálcás vibrátor 10 különböző rezgési móddal. Bár a motor nagyon csendes, a vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a vibrátor tetejéről koncentrálódnak. A Valencia használható az izommerevség csökkentésére, kellemes masszázsra vagy az erogén zónák stimulálására. A pálcás vibrátor vízálló, hipoallergén szilikonból készült és könnyen tisztítható.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Szilikon mókás nyelve kényelmesen a táskájában volt… egészen mostanáig! Kihúzta az áramvonalas tokot, és új kedvenc személyes játékára mosolygott. Megnyomta a fűtés gombot, hogy elindítsa a melegítő üzemmódot, ami mindig segített neki ellazulni. Aztán megnyomta a bekapcsológombot – izgató rezgések zúgtak, és a billegő nyelv incselkedően kezdett mozogni előre-hátra.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vush Rose 2 Pink

    Tapasztalja meg a rohanást a Vush-al! Teremtse meg a hangulatot gyertyákkal és a Rose 2-vel, és mutassa meg saját magának azt a szeretetet, amelyet megérdemel. Finom "szirmokkal" tervezték az extra érzékeny élmény érdekében, és 5 szinttel és 5 mintával rendelkezik, hogy minden testtípushoz illeszkedjen. Ez az eszköz kicsi és rugalmas, de kellemes dübörgést és precíziós pontokat tartalmaz, amelyek kielégítik Önt. Használhatja bemelegítésként vagy további érzések biztosítására teste különböző részein. Hagyja, hogy a Rose 2 megadja a hangulatot a hálószobában!

    66 900 Ft

    24 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Kicsi, kényelmes stimulátor, ideális arra, hogy oda vigye, ahová és ahová akarja.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Faust Purple

    Ez a vibrátor és orális szex-stimulátor 12 vibrációs módot, valamint 12 nyalási beállítást kínál a klitorisz stimulálásához.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    A KING a ZALO saját innovatív PowerThrust technológiáját alkalmazza a nagy teljesítményű motorrendszerek és a precíziós elektromos hajtásszerkezetek integrálására. Áttöri a hagyományos elektromágneses hajtások korlátait, és új szintre emeli a motor tolóerejét. Akár 40-szeres/másodperces lökésfrekvenciájával a King a legerősebb orgazmikus élményt nyújtja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Bogey Pink

    Hozz még nagyobb örömet a játékban a Purple Silicone 10 Function G-Spot vibrátorral. Ívelt, hagymás hegyével, amelyet kifejezetten a G-pont eléréséhez terveztek. Fedezze fel a hihetetlen 10 rezgésbeállítást az alapon található egyszerű gomb segítségével. Találja meg a tökéletes módot, vagy keverje össze a különféle érzeteket, miközben egy erőteljes csúcsponthoz jut.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic My G Teal

    A My-G a kettős stimuláció játéka. Az új technológiák segítségével a My-G egyedülálló és újszerű mozgásokkal rendelkezik, amelyek ideálisak a G-pont stimulálásához. Egyedülálló pulzációkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy egy teljesen újfajta maszturbációt ismerjünk meg. Továbbá a My-G rendelkezik innovációval, amellyel sikerült egy újfajta szívást kifejleszteni teljesen izgalmas.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vush Myth Pink

    Ismerje meg a Myth, egy G-Spot vibrátor, amely erőteljes és készen áll a cselekvésre. Egy nem is olyan távoli országban él a G-pont legendája. Itt az ideje, hogy felfedezze az igazságot, és a Myth tökéletes partner a keresésben. Az intenzív érzésekre tervezett varázslatos, egyedi textúrával és a testet gyönyörködtető görbületével, hogy a helyére kerüljön, az utazásod még csak most kezdődik. Bajba jutott leányka? Nem bébi, te vagy a történet hőse!

    71 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    A Mystim Terrific Truman a természetnek megfelelően lett kialakítva. Ki után? Nem áruljuk el. A büszkén 27 cm hosszú és akár 4,3 cm vastag, vonzó vibrátor többre vágyik. Elérhető huncut rózsaszín, mélylila és éjféli égbolt színekben. Titokban és halkan, Terrific Truman tökéletesen tudja, hogyan kell nagyon diszkréten örömet szereznie Önnek.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:363

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.