×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

65 - 96 termék, Összesen:423

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Szeretné az egészet? Imádja az érzést, mikor partnere szenvedélyes, erős lökésekkel magába hatol? Az ujjai pulzálását a G-pontja körül? A szeméremajkai cirógatását?

    87 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Sync O Purple

    A Sync O egy újfajta C-alakú vibrátor azoknak, akik a tökéletes illeszkedést keresik. A külső kar a csiklónak támaszkodik, míg a rugalmas O-alakú belső kar kényelmesen illeszkedik a hüvelybe, így a vibráció ott marad, ahol szeretné. A We-Vibe egyedülálló C-alakú innovációja erőfeszítés nélküli, kihangosított stimulációt biztosít, amely biztonságos, finom vibrációkat kínál, amelyeket mindkét partner élvezhet.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Lila

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Lila

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Flexer Insertable Dual Panty Vibrator

    Ismerje meg a Flexert - az új, viselhető, könnyű és csendes Appcontroled sertable panty vibrátorunkat. A Flexer teljesen új szintre emelheti a nyilvános játékélményt. Kialakításának köszönhetően senki sem fogja észrevenni az apró vibrátort, amelyet "útközben" is használhatsz. Egy kötelező kiegészítő játék minden szexuális játékgyűjteményhez. Nem számít, hogy még soha nem vettél játékot, vagy egy egész hegynyi van belőlük! Elképesztő teljesítmény, hogy még a legintenzívebb vibrációt keresőket is kielégítse.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Purple

    Tegye magát egy körre ezzel az erős, remegő szilikon stimulátorral! Három forgási és lökési móddal rendelkezik, amelyek mélyebben hatolnak be, mint a többi játék, így szélesebb körű érzeteket biztosít a játékból, ami némi plusz mozgást ad, és nem készteti az összes munkát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Fekete

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Coral

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    87 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium Black-Gold

    A Womanizer Premium az új technológiák és a kiváló minőségű dizájn ideális kombinációja. A Pleasure Air technológia érintés nélkül stimulálja a csiklóját – a szuperlágytól a szupererősig, 12 különböző intenzitási fokozatban. Az új robotpilóta funkcióval váratlanul, és meglepően új módon éli át az orgazmust. A ritmus minden használat során változik. Az intelligens csend érzékeli a vágyát. A Womanizer Premium csak akkor indul el, ha már majdnem hozzáér a bőrfelülethez. Ez nem csak csendesebbé teszi a használatát, hanem még intenzívebbé teszi az élvezetet. Egyedülálló feldolgozásának köszönhetően a Womanizer Premium teljesen vízálló.

    111 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Fedezz fel új szexuális horizontokat a TIANI Duóval. Ossza meg a mély belső és külső rezgések érzését a párok végső kielégülése érdekében. A díjnyertes, sima, formás szilikon kialakítás vezeték nélkül, távirányítóval vezérelhető, így a vágyaidnak megfelelően irányíthatod az élvezetet.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Kék

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA017-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Green-Blue

    Ez a dupla vibrátor 10 klasszikus rezgéssel rendelkezik, így még élvezetesebbé teheti a Wildolo APP-ot. Kapcsolatba léphet idegenekkel, vagy meghívhatja partnerét, hogy irányítson.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Soha nem érzett még olyat, mint ennek a szexfűrésznek az intenzív tolóereje! Ez az all inclusive csomag mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy egy vénás vibrátor üssön 2000 RPM-ig. A ravaszt húzza szabályozza a sebességet, így játszhat lassú, érzéki csavarozással vagy gyors, dühös csavarással. A biztonsági kapcsoló gondoskodik arról, hogy a dolgok ne kerüljenek ki az irányítás alól! A mellékelt vibrátor vastag és m​o​l​l​i​s texturált a hatalmas elégedettség érdekében, de drámaian hajlik az ideális formájába!

    204 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    A HUGO™ 2 Remote egy továbbfejlesztett, távirányítású prosztata masszírozó 20%-kal nagyobb teljesítménnyel, két motorral az alapban és a hegyben a perineum és a prosztata stimulálására. Jellegzetes svéd dizájnja tökéletesen illeszkedik minden anatómiához, míg a vibrációs beállítások szélesebb választéka több játékteret biztosít az intim felfedezéshez.

    109 900 Ft

    84 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Kellemes szexuális örömről álmodozik? Biztosítson örök elégedettséget a prémium Hismith Vibrating Fantasy Dildóval, amely okostelefon-alkalmazáson keresztül is lehetővé teszi a vezérlést. Ez egy praktikus dizájndarab valósághű formával és lágy színekkel, amely meghallgatja vágyait és teljesíti azokat, tudjunk meg róla többet!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mona Wave Lila

    Vegye magát körbe a hullámokkal és az általuk keltett intenzív érzésekkel. Engedjen a csábításnak, és szerezze be a világ első G-pont stimulátorát, amely teljes belső kielégülést ígér.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Egy célpont. Kétféle stimuláció. A We-Vibe legerősebb mini-vibe és az eredeti Womanizer Premium most egyetlen exkluzív dobozban egyesül. A két márka egyesülésének megünneplésére készült.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Fekete

    Tökéletes alakú, luxus és erős prosztata masszírozó a LELO-tól. A vízálló, újratölthető LOKI ™ különlegességét a 6 változó beállítás adja, melyeknek hála észbontó intenzitással érheti el a csúcspontot.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Have It All Men Box

    Bárhol, egyedül vagy egyedül, fedezzen fel mindenféle orgazmust a limitált kiadású HAVE IT ALL BOX-unkkal. Nem egy, hanem három, első osztályú, bestseller a német felnőttjáték-szakértőktől, a FUN FACTORY-tól, a HAVE IT ALL BOX nemcsak stílusos ajándék, hanem nagyszerű ajánlat is. Óriási megtakarítások és orgázmusok – el tudsz képzelni jobbat? Kényeztesse magát vagy szeretteit, és élvezze a stimulációt, mint még soha.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium eco

    Mindent bevettünk, amitől zászlóshajónk, a Womanizer PREMIUM olyan jó lett, és a lehető legtöbb műanyagot csökkentettük. Természetesen ugyanaz a 12 intenzitási fokozat, USB-ről tölthető, és fröccsenésálló. Jó a bolygónak, HIHETETLEN a testének, tökéletes szexjáték a környezettudatosak számára.

    140 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Ismerje meg a látványos, hármas hatású szonikus masszírozót, amely teljesen megváltoztatja a kevert orgazmusról alkotott elképzeléseit. Az ENIGMA Wave™ a mára már legendássá vált ENIGMA™ termékcsalád minden tulajdonságával rendelkezik, de ami megkülönbözteti a többi eszköztől, az a jellegzetes WaveMotion™ technológia bevezetése a G-pont hipnotikus stimulálásához.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Black

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett robotpilóta funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezet nyújtja a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ha egy őrült, páratlan élményre vágyik, a keresésnek vége! Bemutatjuk a Naked Addiction család legújabb tagját! Ez a dong a sorban lévő többi forgó, vibráló vagy toló dongtól eltérően mozog. Hogy hogy? Mert mikor láttál utoljára olyan dongot, ami képes mindháromra egyszerre!? Ez a 7,5 hüvelykes magas és h​a​b​i​t​a​s​s​e 6,2 hüvelykes behelyezhető dong a Naked Addition vonal számos jellegzetes vonását hordozza magában.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    A We-Vibe® valaha volt legintuitívabb vibrátora pároknak – állítható illeszkedéssel, érintésre reagáló kezelőszervekkel és kéz nélküli rezgésekkel, amelyek teljesen új szintre emelik a szexet.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Lépjen kapcsolatba testével, és n​u​l​l​a​m tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magának vagy partnerének. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA015-M Wildolo Glow in the Dark Fantasy Dildo Vibrator with App 24cm Green

    Szörnyű szexuális örömről álmodik? Biztosítson örök elégedettséget a prémium Hismith Vibrating Monster Dildo-val, amely okostelefon-alkalmazáson keresztül is lehetővé teszi a vezérlést. Ez egy praktikus, sötétben világító dizájndarab, amely meghallgatja vágyait és teljesíti azokat, tudjunk meg róla többet!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Cseresznye Piros

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Black

    Tegye magát egy körre ezzel az erős, remegő szilikon stimulátorral! Három forgási és lökési móddal rendelkezik, mélyebben hatolnak be, mint a többi játék, így szélesebb körű érzeteket biztosít a játékból, ami némi plusz mozgást ad, és nem készteti az összes munkát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával  kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Intenzív teljes test- és intimmasszázsokhoz!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:423

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.