×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:423

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Tiani 2 Purple

    A Tiani™ 2 Design Edition a Red Dot díjnyertes párok masszírozójának továbbfejlesztett változata, amelyet nők viselnek szerelmeskedés közben.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulációs vibrátor Fekete

    A népszerű Mystim márkájú Electric Eric vibrátor a hatékony vibrációt és a népszerű elektromos stimulációt kombinálja. Most kétféle élményben lehet része egyetlen játék által! Rezeg, zsibbaszt, pulzál, szinte mindent egyben!

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mona 2 Lila

    A MONA ™ 2 a LELO népszerű teljes érzés G-pont vibrátorának a továbbfejlesztett változata, most 100% -kal nőtt vibrációs energia és teljesen vízálló külső növeli a sokoldalúságát.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Kék

    Tökéletes alakú, luxus és erős prosztata masszírozó a LELO-tól. A vízálló, újratölthető LOKI ™ különlegességét a 6 változó beállítás adja, melyeknek hála észbontó intenzitással érheti el a csúcspontot.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Liv 2 Cseresznye Piros

    A LIV ™ 2 az új és továbbfejlesztett változata a LELO ikonikus közepes méretű vibrátornak, a valaha tapasztalt legintenzívebb kielégítő érzést nyújtja, sima és érzéki az érintése. Ez az új LELO bestseller 100% -kal erősebb rezgéseket kelt.

    73 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Gray

    A Womanizer PRÉMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PRÉMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett Autopilot funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PRÉMIUM 2 a legtisztább élvezet a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett Autopilot funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezettel a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer OG Aubergine

    A Womanizer OG az első Pleasure Air G-pont vibrátor, amely a célzott Pleasure Air-t és a vibrációt kombinálja egy erőteljes és eredeti orgazmikus utazás érdekében.

    95 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Fényesítse a gyöngyöt, pöccintse meg a babot, aknázza ki lehetőségeit. Röviden: merüljön el mélyen a gerinc-bizsergő klitorális orgazmus világában ezzel a csodálatos csiklókészlettel a Fun Factorytól! Nem egy, hanem két szuper eszközzel, amelyek a szuperbab 8000 idegvégződésének mindegyikét kielégítik, felfedezheti, hogyan néz ki a csiklós mennyország.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Next Black

    A Womanizer Next az élvezet új dimenziója – a forradalmian új 3D Pleasure Air csiklóstimuláció és az új Climax Control kombinációja, amely mélységet és gazdagságot ad orgazmusos utazásának. Az intenzív, intuitív többszörös orgazmusra tervezett Next páratlan erőt és prémium funkciókat kínál, amelyek tartalmazzák a testreszabható minták új skáláját, valóban suttogást halkan.

    103 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Bemutatjuk a MOSE-t, a ZALO Legendary sorozat első kettős stimuláló nyúl-stílusú masszírozóját. Folytatva a kollekció magával ragadó ókori egyiptomi témáját, a MOSE Thutmose, a bölcsesség istene ihlette. Az egyiptomi 18. dinasztia fáraójának erőteljes és sikeres uralkodását közvetítve a MOSE innovatív funkciókkal rendelkezik, beleértve a ZALO élvonalbeli PowerThrust technológiáját, amely a szárban lévő és a szárból kinyúló motorokkal kombinálva a klitorisz stimulálására szolgál.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hugo 2 Black

    Készüljön fel a szenzációs anális stimulációra a HUGO™ 2 alkalmazáshoz csatlakoztatott prosztata masszírozóval, két erőteljes motorral. A HUGO™ 2 ideális azok számára, akik egyéni vagy páros játékukat szeretnék felpörgetni, mivel lehetővé teszi a teljes, kihangosított átadást a látványos rezgéseknek. Több energiát tart fenn a meghosszabbított akkumulátor-élettartam mellett, így korlátlanul hozzáférhet a prosztata orgazmusához, és kompatibilis a LELO alkalmazással, ahol további módokat is feloldhat.

    89 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iRide Pink

    Lovagoljatok, ringatjátok vagy kanalazzátok! Az iRide egy erőteljes új mozgásszer a játékokban. Tested mozgásával irányítod a ritmust, a sebességet és az érzést, felszabadítva a kezed fontosabb, izgalmasabb dolgokra! Még két egymástól függetlenül vezérelt, 3-szintű vibrációs terület is található, amelyek közvetlenül a két legerogénebb zónára irányulnak! A természetesen ívelt kialakítás érzéki, ritmikus mozgást tesz lehetővé, míg a párnázott párna puha, sima futást tesz lehetővé. Átlátszó csomagban kerül forgalomba. A játékok számára ismert legjobb minőségű anyagokból készült, így kényelmesen felszerelheti az iRide-ot, és eksztázisba ringathatja magát.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina Wave Rózsaszín

    Hihetetlen orgazmus. Merüljön el a hullámok okozta ellenőrizhetetlen örömökben. Az INA a világon első a kialakításával. A hullámok ihlette simogatás felér egy szerető gondos ujjaival. A hullámok természetes ide-oda módon masszírozzák a G-pontot.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • We-Vibe Moxie

    A We-Vibe™ Moxie-t úgy tervezték, hogy a ruha alatt viselje, kéz nélkül, halk rezgésekkel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Csak néhány dolog számít igazán az életben, és mindannyian tudjuk, hogy ezek közül az egyik az egészség. Nemcsak a fizikai egészség, hanem a lelki egészség is, amely együtt jár a szexuális elégedettséggel. Ez a pár játék a tekintélyes Fun Factory márkától izgalmat, hihetetlen orgazmusokat biztosít, és támogatja lelki jólétét. Játsszon velük egyedül vagy párban, és ha készen van, tegye a tokba, amit szintén a csomag tartalmaz.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    A szép, apró hangulatod: matt fekete tok, bronzszínű részletekkel ellátott vezérlőgomb és az orgazmus tökéletes árnyalata. Hordozd a titkos vibrátorodat a táskádban vagy a zsebedben, és senki más nem lesz okosabb...

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya 2 Black

    Ha Ön az a fajta ember, aki azt hiszi, hogy két orgazmus jobb, mint egy, akkor ez egy csemege. A Soraya™ 2 a világ legfényűzőbb nyúlvibrátora, amely optimalizált kettős stimulációt kínál mind a csikló-, mind a G-pont orgazmushoz, teljesen új szinten. Luxus dizájnjával és összetéveszthetetlen formájával a Soraya™ 2 az erő és a precizitás tökéletes kombinációja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Lovagold meg az élvezet hullámait - most további melegítő és nyaló funkcióval! Az innovatív vibro-cushion vibepad 2 2 motorral és 2 anatómiailag formázott, stimuláló hullámmal rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a hüvelyhez, a csiklóhoz és az ánuszhoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgési móddal rendelkezik - a nagyobbik hullám a beépített vibro-nyelvvel is kiemelkedik (7 nyalási mód), a kisebbik hullám pedig további melegítő funkcióval (max. 55°C) rendelkezik.

    111 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Pink

    A CSIGA VIBRÁTORT szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Azok a nők, akik megelégszenek semmivel, mint a díjnyertes orális szexel, az ORA 3 lehetővé teszi, hogy a valódi boldogság pillanatába olvadjanak bele. A PreMotion technológia határozottabb és precízebb gömbforgó mozgást használ a 25%-kal gyorsabb valódi érzésű orális stimuláció érdekében. A gyönyörködtető forog és vibrál, akár egy nyelv, de jobban. A világ legintuitívabb orális szex-szimulátora az orális szex élményét kínálja, amely arra készteti, hogy újra és újra visszatérjen.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FemmeFunn Thruster Baller Nude

    Valósághű G-pont tolómotor. A FemmeFunn THRUST kollekció újradefiniálja a realizmust azáltal, hogy az innovatív nyomótechnológiát a FemmeFunn jellegzetes LIQUISILK™ folyékony szilikonjának hihetetlenül valósághű érzésével kombinálja. Merüljön el az érzések és érzések új dimenziójában.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purple Vibrátor. Ez a nagy vibrátor szabadjára engedi képzeletét valódi fantáziákkal, miközben finoman vagy erőteljesen lökdösi vágyaitól függően. Kerüljön a lehető legközelebb a valódi behatolás érzéséhez a fényűzően puha szilikon nyéllel, amely az Ön által választott sebességgel be- és kicsúszik, intenzív rezgéssel, amely a végén elküldi Önt. Méret: 11,75 x 1,5 hüvelyk, 3,5 hüvelyk tolótávolság.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 2 Lila

    A Lelo Nea újratölthető vibrátor egy gyönyörű fényes kivitelezésben kapható, amely kellemes a szemnek és a testnek egyaránt.

    84 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Osci 2

    Az Osci 2 az oszcilláló g-pont játék új generációja erősebb motorral, továbbfejlesztett fejformával, kényelmesebb játékszöggel, drasztikusan megnövelt akkumulátor-üzemidővel (akár 5 óra!), továbbfejlesztett kapcsolattal és új töltési módszerrel!

    87 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 Lila

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    A Nexus Revo Extreme nem a gyengeelméjűeknek való!

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA023-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Turquoise

    Szörnyű szexuális örömről álmodik? Biztosítson örök elégedettséget a prémium Hismith Vibrating Monster Dildo-val, amely okostelefon-alkalmazáson keresztül is lehetővé teszi a vezérlést. Ez egy praktikus dizájndarab, amely meghallgatja vágyait és teljesíti azokat, tudjunk meg róla többet!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer DUO 2 Petrol

    A DUO 2 egy egyedülálló prémium nyúljáték - egy Pleasure Air klitorális stimulátor és egy erőteljes G-pont vibrátor kombinálva, hogy fejlett, kevert orgazmusokat hozzon létre.

    95 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Womanizer Classic 2 Black

    A Womanizer Klasszikus, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa mondhatni – „a kis fekete ruha”, játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Klasszikus teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőbe merüléshez.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Crave Vesper 2 Black

    Most új színekkel, vízálló dizájnnal és új vibrációs mintával. A Vesper először 2014-ben jelent meg, mint az első örömékszer koncepció, amelyet a világ látott: egy vibrátoros nyaklánc. Gyorsan az önszeretet és a szexuális pozitivitás ikonikus szimbólumává vált, és a popkultúra elismerését váltotta ki hírességek, intimitási edzők és merész egyéniségek kultikus követőivel. Ti Chang tervező és társalapítója életre keltette az örömékszereket, hogy szépséget és érzelmi kapcsolatot teremtsen az örömtermékekkel.

    97 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:423

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.