×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

97 - 128 termék, Összesen:333

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Díjnyertes újratölthető vibráló masszírozónk frissítést kapott. A Le Wand Die Cast újratölthető vibráló masszírozó egy erős, sokoldalú pálca megerősített fém nyéllel a súlyos, erős dübörgéshez. A 10 rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával ez a karcsú és stílusos masszírozó tökéletes azok számára, akik kis extra lendületet szeretnének adni örömüknek.

    103 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    A Revo család legújabb tagja egy dupla kakasgyűrűvel rendelkezik, amely keményebben és tovább tart!

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    A We-Vibe® valaha volt legintuitívabb vibrátora pároknak – állítható illeszkedéssel, érintésre reagáló kezelőszervekkel és kihangosító rezgésekkel, amelyek teljesen új szintre emelik a szexet.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mona 2 Rózsaszín

    A MONA ™ 2 a LELO népszerű teljes érzés G-pont vibrátorának a továbbfejlesztett változata, most 100% -kal nőtt vibrációs energia és teljesen vízálló külső növeli a sokoldalúságát.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Az e-stim vibrációink olyan játékok, amelyekkel egyszerre élvezheti mind a vibrációt, mind az elektromos stimulációt, és még idegstimuláló készlet sem szükséges hozzá. Nincsenek kábelek, nincsenek eszközök – Daring Danny egyedül vibrál, bizsereg és lüktet. Dannynek nem csak két, hanem négy vezető területe van, így egyszerre tudja stimulálni a hüvelyt és a csiklót.

    71 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Nova 2

    Tapasztalja meg a vegyes orgazmust – az új és továbbfejlesztett Nova Önnel együtt hajlik, állandó kapcsolatot tartva a csiklójával, miközben stimulálja G-pontját.

    79 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Dolgozzon a varázslatán. A klasszikus pálca stílusú masszírozó intenzitását felfuttattuk, és újragondoltuk a Kink.com jellegzetes színeiben, hogy az Ön kezébe adjuk az erőt. A külsõ és belsõ stimulációt szolgáló, sokoldalú szilikon rögzítõkkel, valamint többféle sebességgel és funkcióval a Kink by Doc Johnson Power Wand készen áll minden kielégítõ egyéni menetre, vagy megkötözött partnere izgatására.

    92 900 Ft

    57 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Sync 2 Purple

    A Sync az eredeti páros vibrátor, amely megváltoztatta a játékot a közös örömök terén. Az állítható illeszkedés maximalizálja az élvezetet és a kényelmet, miközben a G-pontot és a csiklót célozza meg. A Sync kényelmesen a helyén marad akkor is, ha szex közben pózt váltasz.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina 2 Lila

    A legeladottabb "Dual-action" vibrátor a még intenzívebb élvezetekért!

    89 900 Ft

    73 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Gigi 2 Rózsaszín

    A legnépszerűbb G-Spot vibrátor a világon. A GIGI ™ 2 a híres termék továbbfejlesztett változata. Ez a vibrátor a legpozitívabban értékeltek egyike a G-pontot stimuláló vibrátorok között.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Fekete

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Ha Ön az a fajta ember, aki azt hiszi, hogy két orgazmus jobb, mint egy, akkor ez lesz a csemegéje. A Soraya™ 2 a világ legfényűzőbb nyúlvibrátora, amely optimalizált kettős stimulációt kínál mind a csikló-, mind a G-pont orgazmushoz, teljesen új szinten. Luxus dizájnjával és összetéveszthetetlen formájával a Soraya™ 2 az erő és a precizitás tökéletes kombinációja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Chorus Blue

    A We-Vibe® a valaha volt legintuitívabb vibrátor pároknak – állítható illeszkedéssel, érintésre reagáló kezelőszervekkel és kéz nélküli rezgésekkel, amelyek teljesen új szintre emelik a szexet.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 2 Purple

    A Tiani™ 2 Design Edition a Red Dot díjnyertes párok masszírozójának továbbfejlesztett változata, amelyet nők viselnek szerelmeskedés közben.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Kék

    Tökéletes alakú, luxus és erős prosztata masszírozó a LELO-tól. A vízálló, újratölthető LOKI ™ különlegességét a 6 változó beállítás adja, melyeknek hála észbontó intenzitással érheti el a csúcspontot.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mona 2 Lila

    A MONA ™ 2 a LELO népszerű teljes érzés G-pont vibrátorának a továbbfejlesztett változata, most 100% -kal nőtt vibrációs energia és teljesen vízálló külső növeli a sokoldalúságát.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Liv 2 Cseresznye Piros

    A LIV ™ 2 az új és továbbfejlesztett változata a LELO ikonikus közepes méretű vibrátornak, a valaha tapasztalt legintenzívebb kielégítő érzést nyújtja, sima és érzéki az érintése. Ez az új LELO bestseller 100% -kal erősebb rezgéseket kelt.

    73 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer OG Aubergine

    A Womanizer OG az első Pleasure Air G-pont vibrátor, amely a célzott Pleasure Air-t és a vibrációt kombinálja egy erőteljes és eredeti orgazmikus utazás érdekében.

    95 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Raspberry

    A Womanizer PREMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett Autopilot funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezettel a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Gray

    A Womanizer PRÉMIUM 2 az eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PRÉMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett Autopilot funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PRÉMIUM 2 a legtisztább élvezet a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Fényesítse a gyöngyöt, pöccintse meg a babot, aknázza ki lehetőségeit. Röviden: merüljön el mélyen a gerinc-bizsergő klitorális orgazmus világában ezzel a csodálatos csiklókészlettel a Fun Factorytól! Nem egy, hanem két szuper eszközzel, amelyek a szuperbab 8000 idegvégződésének mindegyikét kielégítik, felfedezheti, hogyan néz ki a csiklós mennyország.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Next Black

    A Womanizer Next az élvezet új dimenziója – a forradalmian új 3D Pleasure Air csiklóstimuláció és az új Climax Control kombinációja, amely mélységet és gazdagságot ad orgazmusos utazásának. Az intenzív, intuitív többszörös orgazmusra tervezett Next páratlan erőt és prémium funkciókat kínál, amelyek tartalmazzák a testreszabható minták új skáláját, valóban suttogást halkan.

    103 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hugo 2 Black

    Készüljön fel a szenzációs anális stimulációra a HUGO™ 2 alkalmazáshoz csatlakoztatott prosztata masszírozóval, két erőteljes motorral. A HUGO™ 2 ideális azok számára, akik egyéni vagy páros játékukat szeretnék felpörgetni, mivel lehetővé teszi a teljes, kihangosított átadást a látványos rezgéseknek. Több energiát tart fenn a meghosszabbított akkumulátor-élettartam mellett, így korlátlanul hozzáférhet a prosztata orgazmusához, és kompatibilis a LELO alkalmazással, ahol további módokat is feloldhat.

    89 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Bemutatjuk a MOSE-t, a ZALO Legendary sorozat első kettős stimuláló nyúl-stílusú masszírozóját. Folytatva a kollekció magával ragadó ókori egyiptomi témáját, a MOSE Thutmose, a bölcsesség istene ihlette. Az egyiptomi 18. dinasztia fáraójának erőteljes és sikeres uralkodását közvetítve a MOSE innovatív funkciókkal rendelkezik, beleértve a ZALO élvonalbeli PowerThrust technológiáját, amely a szárban lévő és a szárból kinyúló motorokkal kombinálva a klitorisz stimulálására szolgál.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Moxie

    A We-Vibe™ Moxie-t úgy tervezték, hogy a ruha alatt viselje, kéz nélkül, halk rezgésekkel.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina Wave Rózsaszín

    Hihetetlen orgazmus. Merüljön el a hullámok okozta ellenőrizhetetlen örömökben. Az INA a világon első a kialakításával. A hullámok ihlette simogatás felér egy szerető gondos ujjaival. A hullámok természetes ide-oda módon masszírozzák a G-pontot.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Csak néhány dolog számít igazán az életben, és mindannyian tudjuk, hogy ezek közül az egyik az egészség. Nemcsak a fizikai egészség, hanem a lelki egészség is, amely együtt jár a szexuális elégedettséggel. Ez a pár játék a tekintélyes Fun Factory márkától izgalmat, hihetetlen orgazmusokat biztosít, és támogatja lelki jólétét. Játsszon velük egyedül vagy párban, és ha készen van, tegye a tokba, amit szintén a csomag tartalmaz.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya 2 Black

    Ha Ön az a fajta ember, aki azt hiszi, hogy két orgazmus jobb, mint egy, akkor ez egy csemege. A Soraya™ 2 a világ legfényűzőbb nyúlvibrátora, amely optimalizált kettős stimulációt kínál mind a csikló-, mind a G-pont orgazmushoz, teljesen új szinten. Luxus dizájnjával és összetéveszthetetlen formájával a Soraya™ 2 az erő és a precizitás tökéletes kombinációja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Lovagold meg az élvezet hullámait - most további melegítő és nyaló funkcióval! Az innovatív vibro-cushion vibepad 2 2 motorral és 2 anatómiailag formázott, stimuláló hullámmal rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a hüvelyhez, a csiklóhoz és az ánuszhoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgési móddal rendelkezik - a nagyobbik hullám a beépített vibro-nyelvvel is kiemelkedik (7 nyalási mód), a kisebbik hullám pedig további melegítő funkcióval (max. 55°C) rendelkezik.

    111 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Azok a nők, akik megelégszenek semmivel, mint a díjnyertes orális szexel, az ORA 3 lehetővé teszi, hogy a valódi boldogság pillanatába olvadjanak bele. A PreMotion technológia határozottabb és precízebb gömbforgó mozgást használ a 25%-kal gyorsabb valódi érzésű orális stimuláció érdekében. A gyönyörködtető forog és vibrál, akár egy nyelv, de jobban. A világ legintuitívabb orális szex-szimulátora az orális szex élményét kínálja, amely arra készteti, hogy újra és újra visszatérjen.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Infinite Thrusting Sex Machine Purple Vibrátor. Ez a nagy vibrátor szabadjára engedi képzeletét valódi fantáziákkal, miközben finoman vagy erőteljesen lökdösi vágyaitól függően. Kerüljön a lehető legközelebb a valódi behatolás érzéséhez a fényűzően puha szilikon nyéllel, amely az Ön által választott sebességgel be- és kicsúszik, intenzív rezgéssel, amely a végén elküldi Önt. Méret: 11,75 x 1,5 hüvelyk, 3,5 hüvelyk tolótávolság.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 2 Lila

    A Lelo Nea újratölthető vibrátor egy gyönyörű fényes kivitelezésben kapható, amely kellemes a szemnek és a testnek egyaránt.

    84 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:333

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.