×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:333

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Tiani 3 Lila

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Osci 2

    Az Osci 2 az oszcilláló g-pont játék új generációja erősebb motorral, továbbfejlesztett fejformával, kényelmesebb játékszöggel, drasztikusan megnövelt akkumulátor-üzemidővel (akár 5 óra!), továbbfejlesztett kapcsolattal és új töltési módszerrel!

    87 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    A Nexus Revo Extreme nem a gyengeelméjűeknek való!

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith WDA023-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Turquoise

    Szörnyű szexuális örömről álmodik? Biztosítson örök elégedettséget a prémium Hismith Vibrating Monster Dildo-val, amely okostelefon-alkalmazáson keresztül is lehetővé teszi a vezérlést. Ez egy praktikus dizájndarab, amely meghallgatja vágyait és teljesíti azokat, tudjunk meg róla többet!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer DUO 2 Petrol

    A DUO 2 egy egyedülálló prémium nyúljáték - egy Pleasure Air klitorális stimulátor és egy erőteljes G-pont vibrátor kombinálva, hogy fejlett, kevert orgazmusokat hozzon létre.

    95 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Crave Vesper 2 Black

    Most új színekkel, vízálló dizájnnal és új vibrációs mintával. A Vesper először 2014-ben jelent meg, mint az első örömékszer koncepció, amelyet a világ látott: egy vibrátoros nyaklánc. Gyorsan az önszeretet és a szexuális pozitivitás ikonikus szimbólumává vált, és a popkultúra elismerését váltotta ki hírességek, intimitási edzők és merész egyéniségek kultikus követőivel. Ti Chang tervező és társalapítója életre keltette az örömékszereket, hogy szépséget és érzelmi kapcsolatot teremtsen az örömtermékekkel.

    97 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Sesh Compact Sex Machine Velvet Purple

    A ZALO úttörő PowerThrust technológiájával meghajtott SESH akár 6 tolóerőt is képes leadni másodpercenként. Akár 30 mm-es teleszkópos hatótávolságával alkalmazkodik a felhasználó kívánságaihoz, és mélyen kielégítő élményt biztosít.

    143 900 Ft

    111 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Melt Blue

    Az egyetlen pároknak tervezett Pleasure Air™ stimulátor pulzáló hullámokkal és gyengéd szívással, amely semmihez sem hasonlítható.

    97 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Szexelj, amikor csak akarod, bárhogyan szeretnéd, ameddig csak akarod. A STRONIC REAL megadja azt a valósághű formát és lendületes mozgást, amire vágysz, valamint hihetetlen állóképességet (akár két óra egyetlen töltéssel!), valamint különféle sebességek és pulzációs minták közül választhat. Ráadásul szinte néma!

    79 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 9" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Valósághű élvezet – rezgésekkel a távirányítón keresztül!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer DUO 2 Lilac

    A DUO 2 egy egyedülálló prémium nyúljáték - egy Pleasure Air klitorális stimulátor és egy erőteljes G-pont vibrátor kombinálva, hogy fejlett, kevert orgazmusokat hozzon létre.

    95 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Még soha nem éreztél olyat, mint a VIM. A legtöbb pálca erőt ad és semmi mást. Az alacsony beállításaik zúgnak vagy irritálóak. A VIM az iparágban elsőként súlyozott motorral rendelkezik, amely minden sebességnél, még a legkíméletesebbnél is dübörgő vibrációt biztosít.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Jöjjön hangulatba az új Club Vibe 3.OH vibrátorral, amely egy diszkrét hordozható bugyi vibrátor.

    79 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Merjük megkockáztatni, hogy ne jöjjön el látványosan a LOKI Wave™ 2-vel, a legendás prosztata masszírozó új generációjával. A nagyobb rugalmasság érdekében újratervezett és két nagy teljesítményű motorral ellátott készülék egy álom azok számára, akik hosszabb ideig tartó és intenzívebb orgazmusra vágynak. Használja egyedül vagy egy partnerrel, hogy új orgazmikus titkokat tárjon fel, több élvezeti beállítás használatával, a páratlan ujjszerű prosztatajátékhoz.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer OG Dark Grey

    A Womanizer OG az első Pleasure Air G-pont vibrátor, amely a célzott Pleasure Air-t és a vibrációt kombinálja egy erőteljes és eredeti orgazmikus utazás érdekében.

    95 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Uncut Thruster Mini Fuck Machine Skin

    Az Uncut Thrusternél minden az oda-vissza löketről szól, hogy a kemény, vágatlan felső valódi érzetét keltsük. Alig 2 hüvelyk alatti löketével ez a tolóerő majdnem megegyezik a nagy faszgépek löketével. Az Uncut Thruster szupertöltött motorjai biztosítják a mélyrehajtáshoz szükséges erőt.

    113 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Rugalmas farkának köszönhetően alkalmazkodik a testhez. Nagyon kényelmes és csendes, ideális a szabadban és nyilvános helyeken való játékhoz. IPX7 víz- és porállósági tanúsítvánnyal rendelkezik.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Tudj meg többet legbelsőbb fantáziáidról a SILA™ Cruise segítségével, amely ideális választás az érzéki felfedezés határán álló kezdő szexjátékosok számára. Érje el álmai csúcspontját gyengéd hullámokkal, amelyeket tetőtől talpig visszhangozni fog. A SILA™ Cruise az előjáték és az önszeretet újfajta megtapasztalását kínálja, azzal incselkedve, hogy lassan érje el a csúcspontját, miközben a testére hallgatva intenzívebb orgazmust érhet el.

    121 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    A Womanizer PREMIUM 2 eredeti Pleasure Air technológiával az eddigi legfényűzőbb alkotásunk – valóban a szexjátékok Pradája, a tökéletes játék azoknak a nőknek, akik többet keresnek, mint egy játékeszközt. A PREMIUM 2 minden eddiginél magasabb intenzitási szinttel és továbbfejlesztett robotpilóta funkciójával új, kiszámíthatatlan kalandokba viszi Önt, a PREMIUM 2 a legtisztább élvezet a legmagasabb minőségben.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Tudjon meg többet a legbelsőbb fantáziáiról a SILA™ Cruise segítségével, amely ideális választás az érzéki felfedezés határán álló kezdő szexjátékosok számára. Érje el álmai csúcspontját gyengéd hullámokkal, amelyek tetőtől talpig visszaverődnek. A SILA™ Cruise az előjáték és az önszeretet újfajta megtapasztalását kínálja, úgy izgatva, hogy lassan érje el a csúcspontját, miközben a testére hallgatva intenzívebb orgazmust érhet el.

    121 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 Cseresznye Piros

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Szeretnéd feldobni szexuális életedet? Ne keressen tovább, mint a Xone, az interaktív simogató, amely élethű élményt nyújt, akár egyedül, akár partnerrel játszik. A Xone mozgásvezérlő rendszerével 10 különböző manuális minta közül választhat, és élvezheti a fel-le mozgást a teljesen testreszabható és kielégítő élmény érdekében, amely minden igényt kielégít.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Fedezze fel a még soha nem látott dupla behatolást az Orgasmic Double Do-val, az egyedülálló dupla dildóval és vibrátorral az 1-ben. Ez a dupla vibrátor két különböző fejjel rendelkezik, amelyek motorja erőteljes vibrációt biztosít. Az egyik fej 9 fel-le lökési módot kínál, míg a másik fej 9 rezgésmódot kínál, amelyek tökéletesek az anális, a hüvelyi és a klitorális stimulációhoz. A vibrátor hajlítható testtel rendelkezik, amely megjegyzi a pozíciót és az alakot. Ráadásul a dupla dildó és vibrátor az 1-ben korlátlanul használható, mivel teljesen USB-ről tölthető.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hugo 2 Green

    Készül fel a szenzációs anális stimulációra HUGO™ 2 alkalmazáshoz csatlakoztatott prosztata masszozóval, két motorral. A HUGO™ 2 ideális azok számára, akik egyéni vagy páros játékukat szeretnék felpörgetni, mivel lehetővé teszi a teljes, kihangosított átadást a látványos rezgéseknek. Több energiát tart fenn a meghosszabbított akkumulátor-élettartam mellett, így korlátlanul hozzáférhet a prosztata orgazmusához, és kompatibilis a LELO alkalmazással, ahol további módokat is feloldhat.

    89 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya Beads Black

    A SORAYA Beads™ egy nemileg semleges anális gyöngymasszírozó, amelyet azok számára terveztek, akik csak most kezdenek bele az anális játék felfedezésébe. Egyedülálló kaszkádszerű kialakításának célja, hogy felkeltse az érzékeny idegvégződéseket a végbélnyílásban és környékén az orgazmus újfajta érzése érdekében, a legkisebb gyöngyökkel kezdve, majd három fokozatosan nagyobb gyöngyöt követve.

    111 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    A KING a ZALO saját innovatív PowerThrust technológiáját alkalmazza a nagy teljesítményű motorrendszerek és a precíziós elektromos hajtásszerkezetek integrálására. Áttöri a hagyományos elektromágneses hajtások korlátait, és új szintre emeli a motor tolóerejét. Akár 40-szeres/másodperces lökésfrekvenciájával a King a legerősebb orgazmikus élményt nyújtja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    A prosztata és a perineum egyidejű stimulálására tervezett Vector egy anális nyúlvibrátor az intenzív kettős stimulációhoz.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Az élet túl rövid egy átlagos orgazmushoz. A STRONIC SURF belülről masszíroz, minden idegvégződést eltalál a kielégítően telt érzés és a térhatású hangzás élvezetéért. Feküdjön hátra, és élvezze a kéz nélküli tolóerőt tíz különböző beállításban. Végül is a kezednek van jobb dolga. Még jobb, hogy szinte néma!

    71 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    A Doxy Die Cast 3 Újratölthető segítségével gyorsabban és kényelmesebben végezhet ismerős dolgokat, ahol éppen van. Olyan helyek, amelyek korábban nem voltak lehetségesek. Így használata teljesen új élmény. Egy olyan, ami személyesebb, mint valaha.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:333

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.