×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

129 - 160 termék, Összesen:398

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    A felső része nyomáshullám-vibrátorként működik, és 11 előre beállított intenzitású érzéki nyomáshullámokkal kényezteti a csiklót. A keskeny szár alsó végén található ovális csúcs ideális az egész test célzott stimulálásához - a keringő stimulációs csúcs segítségével minden erogén zónát, például az örömgyöngyöket, a mellbimbókat vagy az ánuszt stimulálhatja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ez a fajta vibrátor volt a legújabb trend a közösségi médiában, és tudjuk, miért. A 12 vibrációs funkcióval és 12 nyalási funkcióval felszerelt Rose Lover felejthetetlen élményt nyújt. A rózsa tetején egy nyalóstimulátor intenzíven stimulálja a csiklót.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Ember Licking and Vibrating Mouth Shape Massager Red

    Az Actionnél tudjuk, hogy a fantáziád nem szűnik meg, és hogy minden pillanatát élvezhesd, bemutatjuk Embert, aki nyal, harap-vibrál, és alkalmas férfiaknak és nőknek egyaránt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Tapasztalja meg a tökéletes élvezetet a TOYJOY Fame The Evermore 2 az 1-ben masszírozójával és vibrátorával. Szuper puha folyékony szilikonból készült, ez az újratölthető örömjáték 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínál a kiemelkedő érzet érdekében.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mia Selena Stimulator Vibrating & Tapping Red

    Három pulzációs és hét vibrációs móddal ez a stimulátor készen áll az Ön számára. Úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön vágyaihoz és kielégítse legintimebb igényeit. Tapasztalja meg a legkülönfélébb érzéseket a finom lüktetésektől az intenzív rezgésekig, mindezt egyetlen gombnyomással.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 erős motor, zökkenőmentes szilikon bevonat, valamint a G-pont és a csikló egyidejű stimulálása a Mono Flexet minden kollekció csúcspontjává teszik. Kifinomult formája és alkalmazásvezérlése is van.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    A Pocket Wand egy nagyon erős vibrációs motor köré épül, amely a végső erőt sugározza, és nem gyengébb, mint sok nagy pálcás masszírozó. A termék 3 rezgésintenzitással és 4 rezgésmóddal rendelkezik, ami segíti a csúcspontot könnyedén elérni a kívánt beállításokkal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Magic Motion Candy: A csikló legnagyobb élvezet! Szereted az édességet? Akkor egyszerűen nem fogsz tudni ellenállni ennek a cuki vibrátornak!

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimina Raya Personal Massager

    A Raya egy ízlésesen megtervezett személyi masszírozó, amely természetesen ívelt külső és belső stimulációra egyaránt. A zárható, 3 gombos interfésszel intuitív vezérléssel az erőteljes rezgések halk, a teljes diszkréció érdekében. Mindegyik masszírozó vízálló a teljes higiénia és a kádban vagy zuhany alatti élvezet érdekében.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    A Vibes of Love Távirányítós Dupla Kényesztető egy dupla gyönyörködtető péniszformával, amelyet a hüvelyében is élvezhet, és a hozzá csatlakoztatott csiklóstimulátor megfelelő ívekkel érinti a csiklót és átadja a vibrációt. A 9 különböző rezgésmintázat az egész játékban eloszlik, és könnyen kezelhető a vezeték nélküli távirányítóval. A Remote Duo Pleaser a mellékelt mágneses USB-kábellel újratölthető, vízállósága miatt biztonságosan használható fürdőkádban vagy zuhanyzóban.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Egy ibizai nyaralás sokféle formát ölthet, de a legjobb módja annak, ha izgalmas utazásként kezeljük egy diszkrét bugyi vibrátorral! Szép formája van a precíz stimulációért, és az arany mágnesnek köszönhetően szépen tapad a bugyidhoz. Fogja meg a távirányítót, vagy bízza partnerére, és hagyja, hogy ő válassza ki a rezgésszintet.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Black

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Passion

    A Hot Passion anális vibrátorunk a terjedelmes nyelével erős rezgéssel és stimuláló hőfunkcióval stimulálja a prosztatát. A puha szilikon felület lágy tapintásával és természetes érzésével lendületet ad.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova White

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Shaking Panty Vibe Purple

    Rázó bugyivibrátor a Javida-tól stimuláló barázdákkal és hullámokkal, domború rázótengellyel és rugalmas, vibráló csiklóizgatóval. Az anatómiailag formázott bugyivibrátor a bugyiban viselhető, és egyszerre stimulálja a vaginát és a csiklót - csendesen és diszkréten, anélkül, hogy bárki észrevenné!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Bemutatjuk a csillogás és az élvezet megtestesítőjét: a csodálatos Glam Dual Wand Vibe-ot! Szabadítsa fel a sokoldalúság erejét két használható véggel, amelyek mindegyike páratlan elégedettséget biztosít. Az egyik végén engedje át magát a pálcafej gyengéd simogatásának, egy hajlékony nyakon ülve, amely a vágyai szerint hajlik. Másrészt fedezze fel az élvezet mélységeit a hajlított G-pont vibrátorral, amely úgy lett kialakítva, hogy pontosan és élvezettel célozza meg a legintimebb területeit. Mindkét oldal egymástól függetlenül állítható.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Két erős motor és a Heat Wave ergonomikus formája egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Az élvezetes masszázst a melegítő funkció teszi teljessé, amely akár 39 Celsius fokra melegíti fel az alkalmazással vezérelt szexuális wellness készüléket.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Brightlilac Triple Motor Ergonomic Vibrator

    Ergonomikus formája és három részből álló csiklóstimulátora tökéletesen illeszkedik anatómiájához és íveihez. A fej sima, tökéletes a gyors és kellemes behelyezéshez, a három részből álló stimulátor pedig hihetetlen orgazmusokat biztosít a 3 szupererős motornak és a 10 vibrációs funkciónak köszönhetően.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Duplázza meg örömét ezzel a játékos dizájnnal, amely a rugalmas csiklóstimulációt egy masszív nyéllel ötvözi. A fényűző fűtési funkció a valósághű érintések melegét utánozza, és féken tartja a feszültséget, és megtölti az élvezetet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    A Cupa melegítő pálcás vibrátor mindkét vége használható az egész testen történő változatos masszázs élvezetéhez vagy a helyi örömpont stimulálásához. Az egyik végén egy kerek vibráló masszázsfej, a másik végén pedig egy vibráló melegítő felület található. A hosszú, karcsú fogantyú nagyon könnyen kézre áll, és azt jelenti, hogy a masszázspálca kényelmesen használható. Emellett a test minden pontját könnyedén eléri.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Az Ultra Bullet vibrátor az erejéről, a precíz stimulációjáról és a mély vibrációjáról híres. Fedezzen fel új édes pontokat ezzel a diszkrét, vízálló, kis vibrátorgolyóval, 20 vibrációs móddal és puha szilikon bevonattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. Four Up and Down Vibrator with Rotating Wheel Purple

    Negyedik, a vibrátorok és rotátorok forradalma, amit tudni akart.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    A Hot Spot! A kozmopolita vibrátor mindig hűséges és áhított társként égető lelkesedéssel és app funkcióval áll Ön mellett otthon és a világ metropoliszaiban és szállodai szobáiban egyaránt. Hajlított, ingerlően terjedelmes hegye sok érzéssel simogatja a G-pontját, és az intenzív rezgések mellett a szívében - ööö, bocsánat, mármint a bugyijában - is melegséget biztosít.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

129 - 160 termék, Összesen:398

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.