×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázseszközök

161 - 192 termék, Összesen:285

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Kicsi, kompakt, erős és kreatív!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Végre feltárult a megfoghatatlan energia szellemi bölcsessége, amelyet a millenniumi dinasztiák titokban tartottak. A relaxációhoz és az élvezethez kapcsolódó vibrációs hullámok tökéletes szintézise kéz a kézben jár a pálca csúcstechnológiájával. Építse be az energia erejét az életébe, és igazítsa központjait az öröm útján.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó tengelye prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    A Megawand egy újratölthető külső stimulátor, amely végtelen számú orgazmikus kombinációt biztosít. 20 rezgésmóddal és 8 intenzitás-beállítással a Megawand 160 különböző lehetőséget kínál. A rugalmas szilikon fej finoman stimulálja a csiklót és a test összes erogén zónáját.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    A Magic Zenith az egyik legjobb pálca a piacon. Vezeték nélküli, vízálló és újratölthető, három olyan dolog, amivel a teljes méretű pálcák ritkán rendelkeznek. App-vezérlésű képességeivel a távoli partnere is vezérelheti Ön helyett. Még jobb, hogy ez a dolog ERŐS és ZÜMMÖGŐ, és orgazmusai csodálatos érzést keltenek.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    A Satisfyer Planet Wand-er egy lenyűgöző masszírozó, mindent tartalmaz, amire szüksége van a stimuláló teljes tesztmasszázshoz és az intenzív csikló stimulációhoz. Készen állsz arra, hogy a testedben vándorolj, mint egy felfedezetlen bolygó?

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lybaile Power Head Dual Stimulation Wand Massager Head Black

    Varázspálca vibrátorát külső használatra alakíthatja, könnyen masszírozóvá intim és belső használatra.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masszírozd a tested vagy stimuláld az érzékeny pontokat a Shaka pálcavibrátorral! Ez a sokoldalú játék minden érzékeny pont külső stimulálására vagy egy kellemes, relaxáló masszázsra használható. A rugalmas nyak gondoskodik arról, hogy a vibrátor könnyen elérje a test minden részét. A vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, 3 különböző rezgésbeállítással és 5 sebességgel. Ezek könnyen vezérelhetők a fogantyún lévő gombokkal. A Shaka a mellékelt USB töltőkábellel újratölthető. Tisztítsa meg a vibrátor fejét minden használat után langyos vízzel és játéktisztítóval.

    37 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Az izomstimulációra és mélyszöveti masszázsra tervezett Bodywand VersaWand ellazítja a legfeszültebb izmokat, így Ön felfrissül és készen áll az aktivitásra. A VersaWand hat tartozékkal rendelkezik, amelyekkel az egyes ízületeket és izmokat célozhatja meg a koncentrált fiatalítás és relaxáció érdekében.

    153 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ez a fekete szilikon Wand vibrátor a mindenki által kedvelt klasszikus forma kompakt változata. Erős, 10 funkciós motorja csendes a diszkrét használathoz, kiváló minőségű higiénikus szilikonja pedig teljesen testbiztos. USB újratölthető a mellékelt kábellel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    A Le Wand újratölthető vibrációs masszírozó Petite ikonikus, erőteljes pálcánk kisebb változata. A Le Wand Petite kisebb méretben, de nagy teljesítményben. 10 dübörgő rezgési sebességgel és 6 vibrációs mintával rendelkezik. A karcsú és stílusos kialakítás fókuszált rezgést biztosít a pálcafejben.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Opulence

    A nagy teljesítményű masszírozót rugalmas testtel hozták létre, így könnyedén irányíthatja a stimulációt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    SZUPER PUHA SZILIKON, 7 vibrációs funkció, 5 fokozatú sebességszabályozás, memória, vízálló, USB újratölthető

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Fedezze fel Tracy kutyakalapács varázspálca vibrátorkészletét! Ez a készlet egy luxus pálcavibrátort tartalmaz négy szilikon tartozékkal, amelyek mindegyike saját stimulációs céllal rendelkezik. Ezeknek a mellékleteknek köszönhetően teljes stimulációt kap otthon!

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretnek, a csendes motornak és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    A Nana egy puha, tömör szilikonból és ABS-ből készült pálcás stimulátor PU bevonattal. Testre biztonságos, latex- és ftalátmentes. A Nana 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal mindenki kedvenc rezgési beállítását kínálja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand White Edition

    Végül itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a halk és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nem csak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    A Pretty Love a luxus szexjátékok új sorozata. Ez a legújabb fejlett és innovatív dizájn, amely szilikonból készült. A Pretty Love olyan új érzéki élményt hoz neked, amelyet korábban soha nem tapasztaltál. Mert olyan professzionális csapataink vannak, akik a forradalmi koncepció segítségével fedezik fel, hogyan hoznak létre új módszereket a nők igényeinek kielégítésére.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    A Le Wand Petite ikonikus, újratölthető pálcamasszírozónk kisebb változata. A Le Wand Petite kisebb méretben, de nagy teljesítményben.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó szára prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és a valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    A Dinky márkától származó robusztus pálcás masszírozó a Jacky O. Ez a masszázspálca egy rugalmas nyakú, erős fejjel rendelkezik, hogy elérje az összes forró pontját.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Pink

    A Le Wand újratölthető vibrációs masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 rezgési mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet nyújt az újratölthető pálca kényelmében és sokoldalúságában.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Végre, itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nemcsak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést. Ez a Pixey Aquawand fröccsenésálló, ami azt jelenti, hogy a csap alatt megtisztíthatja, de használhatja a zuhany alatt is. Nem javasoljuk, hogy játsszon vele a kádban.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager Purple

    A Le Wand újratölthető vibráló masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet biztosít az újratölthető pálca kényelme és sokoldalúsága.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Az OMG! A pálca minden, amit szeretsz a kényelmes, személyre szabott pálcákban. #CSÁBÍTSA el magát a selymesen sima szilikon fejjel, rugalmas nyakkal és erőteljes újratölthető motorral ikonikus pálcaformában, amelyet diszkrétnek és utazásra késznek terveztek. #ENJOY 3 dübörgő rezgésszint és 4 izgató vibrációs minta egyetlen gombnyomással. És vízálló #FUN a zuhany alatt és a kádban. Add meg magadnak a megérdemelt örömöt!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naomi Wand New Super Strong Massager Black

    Bemutatjuk a NAOMI WAND NEW SUPER STRONG MASSAGER-t, egy test vagy intim terület masszírozó készüléket, amely egy erős motorral rendelkezik, amely 4000 RPM-től 8000 RPM-ig nyújt gyengéd és intenzív vibrációt.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Két innovatív brit márka izgalmas együttműködésének eredménye, a Doxy Attachments a Nexus által megalkotta, hogy fokozza a Doxy No.3 pálcás masszírozó erőteljes rezgését.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Black

    A DirectPower 2.0 technológiával az AVA erőteljes és pontos stimulációt kínál, könnyen hordozható, kényelmes méretben. Az AVA sima, kerek feje kétrétegű szilikonból készült, amely luxus érzetet biztosít, és tökéletes az egész testet átfogó masszázshoz. A stabil fogantyún található gyönyörű árnyékoló elegánsan egészíti ki az általános kialakítást, így az AVA stílusos kiegészítője bármely gyűjteménynek.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Lux Couture Black

    Ahol a divat és a stílus találkozik az élvezetekkel. A Couture Wand egy erőteljes, fröccsenésálló vibrációval, dübörgő rezgésekkel rendelkező vibrátor. A klasszikus pálca kialakítása lehetővé teszi a mélyszöveti, teljes körű masszázst, a nagy fej és a hajlékony nyak pedig tökéletes a mélyszöveti masszázshoz. Öt rezgési mód és tíz sebességfokozat teszi ezt a pálcát nagyon sokoldalúvá. A bársonyosan puha szilikonból készült Couture Wand USB-n keresztül újratölthető és 100%-ban fröccsenésálló a zuhanyzóbarát masszázs érdekében.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Viotec Titan Wand Vibrator Gold & Wine Red

    Bemutatjuk a Viotec Titan-t, egy fényűzően puha vibrátort, amelyet az élmény fokozására terveztek. A Titan könnyedén vezérelhető a vibrátoron található gombokkal.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

161 - 192 termék, Összesen:285

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.