×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Masszázseszközök

161 - 192 termék, Összesen:292

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Végre feltárult a megfoghatatlan energia szellemi bölcsessége, amelyet a millenniumi dinasztiák titokban tartottak. A relaxációhoz és az élvezethez kapcsolódó vibrációs hullámok tökéletes szintézise kéz a kézben jár a pálca csúcstechnológiájával. Építse be az energia erejét az életébe, és igazítsa központjait az öröm útján.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Két játék egyben: ütögető masszírozó és vibrátor!

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    A Le Wand újratölthető vibrációs masszírozó Petite ikonikus, erőteljes pálcánk kisebb változata. A Le Wand Petite kisebb méretben, de nagy teljesítményben. 10 dübörgő rezgési sebességgel és 6 vibrációs mintával rendelkezik. A karcsú és stílusos kialakítás fókuszált rezgést biztosít a pálcafejben.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    SZUPER PUHA SZILIKON, 7 vibrációs funkció, 5 fokozatú sebességszabályozás, memória, vízálló, USB újratölthető

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó tengelye prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Kicsi, kompakt, erős és kreatív!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    A Le Wand Petite ikonikus, újratölthető pálcamasszírozónk kisebb változata. A Le Wand Petite kisebb méretben, de nagy teljesítményben.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó szára prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és a valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    A Magic Zenith az egyik legjobb pálca a piacon. Vezeték nélküli, vízálló és újratölthető, három olyan dolog, amivel a teljes méretű pálcák ritkán rendelkeznek. App-vezérlésű képességeivel a távoli partnere is vezérelheti Ön helyett. Még jobb, hogy ez a dolog ERŐS és ZÜMMÖGŐ, és orgazmusai csodálatos érzést keltenek.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    A Megawand egy újratölthető külső stimulátor, amely végtelen számú orgazmikus kombinációt biztosít. 20 rezgésmóddal és 8 intenzitás-beállítással a Megawand 160 különböző lehetőséget kínál. A rugalmas szilikon fej finoman stimulálja a csiklót és a test összes erogén zónáját.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    A Satisfyer Planet Wand-er egy lenyűgöző masszírozó, mindent tartalmaz, amire szüksége van a stimuláló teljes tesztmasszázshoz és az intenzív csikló stimulációhoz. Készen állsz arra, hogy a testedben vándorolj, mint egy felfedezetlen bolygó?

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Az izomstimulációra és mélyszöveti masszázsra tervezett Bodywand VersaWand ellazítja a legfeszültebb izmokat, így Ön felfrissül és készen áll az aktivitásra. A VersaWand hat tartozékkal rendelkezik, amelyekkel az egyes ízületeket és izmokat célozhatja meg a koncentrált fiatalítás és relaxáció érdekében.

    153 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lybaile Power Head Dual Stimulation Wand Massager Head Black

    Varázspálca vibrátorát külső használatra alakíthatja, könnyen masszírozóvá intim és belső használatra.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    A Nana egy puha, tömör szilikonból és ABS-ből készült pálcás stimulátor PU bevonattal. Testre biztonságos, latex- és ftalátmentes. A Nana 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal mindenki kedvenc rezgési beállítását kínálja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou E-Stim Wand & Vibrator Black

    Minden egy elegáns játékban: masszírozó és vibrátor elektrostimulációval és vibrációval!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masszírozd a tested vagy stimuláld az érzékeny pontokat a Shaka pálcavibrátorral! Ez a sokoldalú játék minden érzékeny pont külső stimulálására vagy egy kellemes, relaxáló masszázsra használható. A rugalmas nyak gondoskodik arról, hogy a vibrátor könnyen elérje a test minden részét. A vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, 3 különböző rezgésbeállítással és 5 sebességgel. Ezek könnyen vezérelhetők a fogantyún lévő gombokkal. A Shaka a mellékelt USB töltőkábellel újratölthető. Tisztítsa meg a vibrátor fejét minden használat után langyos vízzel és játéktisztítóval.

    37 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ez a fekete szilikon Wand vibrátor a mindenki által kedvelt klasszikus forma kompakt változata. Erős, 10 funkciós motorja csendes a diszkrét használathoz, kiváló minőségű higiénikus szilikonja pedig teljesen testbiztos. USB újratölthető a mellékelt kábellel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretnek, a csendes motornak és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Opulence

    A nagy teljesítményű masszírozót rugalmas testtel hozták létre, így könnyedén irányíthatja a stimulációt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand White Edition

    Végül itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a halk és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nem csak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    A Dinky márkától származó robusztus pálcás masszírozó a Jacky O. Ez a masszázspálca egy rugalmas nyakú, erős fejjel rendelkezik, hogy elérje az összes forró pontját.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    A Pretty Love a luxus szexjátékok új sorozata. Ez a legújabb fejlett és innovatív dizájn, amely szilikonból készült. A Pretty Love olyan új érzéki élményt hoz neked, amelyet korábban soha nem tapasztaltál. Mert olyan professzionális csapataink vannak, akik a forradalmi koncepció segítségével fedezik fel, hogyan hoznak létre új módszereket a nők igényeinek kielégítésére.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager Purple

    A Le Wand újratölthető vibráló masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 vibrációs mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet biztosít az újratölthető pálca kényelme és sokoldalúsága.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Végre, itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nemcsak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést. Ez a Pixey Aquawand fröccsenésálló, ami azt jelenti, hogy a csap alatt megtisztíthatja, de használhatja a zuhany alatt is. Nem javasoljuk, hogy játsszon vele a kádban.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Pink

    A Le Wand újratölthető vibrációs masszírozó intenzív és érzéki élvezetet nyújt. Ez a fényűző pálca 10 jellegzetes, dübörgő rezgési sebességgel és 20 rezgési mintával rendelkezik. Erőteljes, átható élvezetet nyújt az újratölthető pálca kényelmében és sokoldalúságában.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Az OMG! A pálca minden, amit szeretsz a kényelmes, személyre szabott pálcákban. #CSÁBÍTSA el magát a selymesen sima szilikon fejjel, rugalmas nyakkal és erőteljes újratölthető motorral ikonikus pálcaformában, amelyet diszkrétnek és utazásra késznek terveztek. #ENJOY 3 dübörgő rezgésszint és 4 izgató vibrációs minta egyetlen gombnyomással. És vízálló #FUN a zuhany alatt és a kádban. Add meg magadnak a megérdemelt örömöt!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naomi Wand New Super Strong Massager Black

    Bemutatjuk a NAOMI WAND NEW SUPER STRONG MASSAGER-t, egy test vagy intim terület masszírozó készüléket, amely egy erős motorral rendelkezik, amely 4000 RPM-től 8000 RPM-ig nyújt gyengéd és intenzív vibrációt.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Lux Couture Black

    Ahol a divat és a stílus találkozik az élvezetekkel. A Couture Wand egy erőteljes, fröccsenésálló vibrációval, dübörgő rezgésekkel rendelkező vibrátor. A klasszikus pálca kialakítása lehetővé teszi a mélyszöveti, teljes körű masszázst, a nagy fej és a hajlékony nyak pedig tökéletes a mélyszöveti masszázshoz. Öt rezgési mód és tíz sebességfokozat teszi ezt a pálcát nagyon sokoldalúvá. A bársonyosan puha szilikonból készült Couture Wand USB-n keresztül újratölthető és 100%-ban fröccsenésálló a zuhanyzóbarát masszázs érdekében.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Dinamikus, sárga masszázspálca az Új Kedvencedtől: rugalmas, extra nagy masszázsfejjel a teljes testmasszázshoz és a pontszerű stimulációhoz. Az 5 rezgési mód 3 sebességfokozatban biztosítja a forró masszázs élvezetét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Két innovatív brit márka izgalmas együttműködésének eredménye, a Doxy Attachments a Nexus által megalkotta, hogy fokozza a Doxy No.3 pálcás masszírozó erőteljes rezgését.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

161 - 192 termék, Összesen:292

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.