Bejelentkezés
Regisztráció.
Az Ön adatai
Bejelentkezési adatok
Bejelentkezés
Sajnáljuk, de a Bonnat Asfarth 65% 100g megszűnt.
Ezek a termékek is érdekelhetik:
Bonnat Lait 55% 100g3 990 Ft 3 190 Ft |
Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack6 390 Ft 5 890 Ft |
Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g3 190 Ft 2 890 Ft |
Bonnat Grand'Anse 65% 100g3 990 Ft 3 690 Ft |
Bonnat Mana 65% 100g3 990 Ft 3 690 Ft |
Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g3 190 Ft 2 379 Ft |
Részletek
Indonéz eredetű tejcsokoládé 65% kakaó.
"Úgy gondolom, hogy a csokoládégyárosnak kötelessége a teljes termékén dolgozni, a kakaóbab betakarításától és az ültetvényen történő erjesztésétől a pörkölésig és a Franciaországba érkezésük utáni átalakításig. A legnagyobb csokoládémesterek által elért kiválóság ezen a perfekcionizmuson múlik. A részletekre való aprólékos odafigyelésünk és szenvedélyünk arra késztet bennünket, hogy többet tegyünk, mint egyszerűen összerakni a Grand Crust."
Számítson rá, hogy meg fog lepődni... amikor először megkóstolja a Bonnat csokoládét. Várja a váratlant, az ízek tárházát és az élvezet tiszta, bársonyos érzetét. Az élmény arra készteti, hogy újragondolja mindazt, amit a nagyszerű csokoládéról és a Bonnat csokoládé táblák által kínált végtelen lehetőségekről tud. Ez a kivételes élmény egy kiváló és elkötelezett kézműves víziójával kezdődött, művészete és az ízléstudomány fáradhatatlan nagykövete.
Stéphane Bonnat vízióját a családi hagyományokon keresztül örökölte, és tovább fejleszti a Maison Bonnat történelmi termékeinek gyártásával és saját személyes munkáival, így alkotva meg a 21. század etalon csokoládéit, apránként. Üdvözöljük a Grands Crus d'Exception-nél, a nemzetközi versenyek rendszeres díjazottjai!
Csokoládé- és cukrászok fia, unokája és dédunokája, egyike annak a két-három szakembernek a világon, akik szakmájának teljes elsajátítását a kakaóbab eredetéhez és minőségéhez kötik. Szívében utazóként 17 évesen látogatta meg első ültetvényét, és dél-amerikai farmerektől tanult meg mindent, amit csak a kakaótermesztésről tudni lehet. A csokoládékészítő és cukrász szakmája, Stéphane beutazhatta Európát, hogy a legjobbakkal eddzen, de megtanulta Bonnat egyedi technikáit és a nagyszerű csokoládé titkait is apjával, Raymonddal a családi laboratóriumban.
További információk
Kakaó szint | 65% |
---|---|
Hozzávalók | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Táplálkozási értékek | 100g-onként |
Energia érték | 626 kcal / 2596 kJ |
Fats | 49 g |
Fehérjék | 8 g |
Szénhidrát | 40,5 g |
ebből cukrok | 30,6 g |
Márka | Bonnat |
Súly | 100 g |
Kategóriák | Tejcsokoládé |