×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

California Exotics

65 - 96 termék, Összesen:370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Bionic Beaded Rimming Probe Black

    Hajtsd meg az eksztázis hullámait az élvezetek feltérképezetlen területei felé a CalExotics Bionic™ gyöngyös peremező szondával. Az intenzív vibráció 7 funkciója párosul egy karcsú merülő dugóval és 3 sebességű dübörgő gördülőperem működéssel.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cheap Thrills Leather Daddy

    Kényeztesse magát izgalmas, nedves álmokkal a szemtelen Cheap Thrills® The Leather Daddy maszturbációs simítóval. A zárt végű kialakítás kiváló szívóerőt biztosít, míg a több textúrájú kamra és az ultrapuha, rugalmas Pure Skin® anyag életszerű érzést kelt. A kiváló szívóképesség és az izgalmas textúra úgy készült, hogy térdremegő stimulációval burkolja be minden centiméterét.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Vibrating Probe Medium Pink

    A Cheeky Gem™ Medium Rechargeable Vibrating Probe egy káprázatos, rugalmas szilikon szonda, amely kezdők és szenvedélyes játékszakértők számára készült. Az ergonómikus kialakítás és az erőteljes vibrációs motor lehetővé teszi, hogy ez a szonda intenzív vibrációt adjon ki. A drágakő akcentusa csillogást ad minden hátsóajtós kalandhoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kegel Training 5 pcs

    Feszítse és tonizálja a medencefenék izmait mindössze napi 5 perc alatt a CalExotics Kegel Training 5 darabos készlettel. Adja meg medencefenék izmainak azt az edzést, amire már régóta vágytak, 5 fokozatosan súlyozott edzőeszközzel, amelyek finoman növelik az edzés intenzitását és a szexuális élvezetet.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bionic Stroking Masturbator Black

    Burkolja magát a legmodernebb élvezetbe az erőteljes Bionic™ Power Stroking maszturbátorral. Ez a teljesen önálló, tolóerős maszturbátor arra készült, hogy az érzékeket egy teljesen testreszabható simogatási élménnyel burkolja be.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Blackout Eye Mask Black

    A káprázatos Radiance™ Blackout Eye Mask tökéletes szemfedő minden csillogó kalandor számára, aki felfedezni vágyik az érzékszervi játékokat vagy egy nagyszerű éjszakai pihenést. Add át magad szeretőd minden vágyának, és fokozd az érzést minden alkalommal, amikor felveszed ezt a káprázatos dizájner strasszmaszkot. A puha plüss bélés és az ívelt kialakítás teljes elsötétítési élményt nyújt, hogy fokozza az érzékenységet, fokozza az izgalmat és fokozza az élvezetet.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Raven Charmer Black

    Bemutatjuk a Raven™ Charmert, egy kompakt és diszkrét mini masszírozót, amelyet úgy terveztek, hogy elbűvöljön és örömet okozzon. Ez a karcsú és bársonyosan puha masszírozó kettős villogó ugratókkal rendelkezik, amelyek boldog eksztázisban hagynak.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Kényeztesse a mágikus énét és élje át a végtelen élvezetet a Pretty Little Wands ™ Curvy-vel. Adja át magát az élvezet új magasságai felé az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú rugalmas testtel és kényeztető, két végződésű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kyst T.C.B. Vibe Pink

    Nem számít, merre visz az utazás, élvezze az „én időt” a Kyst™ TCB Taking Care of Business™ mini masszírozóval. Az erőteljes mini Satin Finish™ golyó 10 vibrációs funkcióval, memóriachippel és érzékien ívelt testtel van felszerelve.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Forbidden Rose Anal Plug Small Black

    Bemutatjuk a Forbidden™ Large Rose anális dugót, amelyet elbűvölő rózsamintázat díszít. Sima és varratmentes felülettel rendelkezik, amelyet aprólékosan kidolgoztak a maximális kényelem érdekében. A test számára biztonságos szilikonból készült dugó biztonságos és élvezetes élményt biztosít.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kegel Training Purple 3 pcs

    Feszítse és tonizálja a medencefenék izmait mindössze napi 5 perc alatt a CalExotics Kegel Training 3 darabos készlettel. Adja meg a medencefenék izmainak azt a tréninget, amire már régóta vágytak, 3 fokozatosan súlyozott edzőeszközzel, amelyek finoman növelik a gyakorlatok intenzitását és a szexuális élvezetet.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Az Insatiable G™ felfújható G-Flutter a CalExotics Insatiable G™ termékcsaládjából származik, de egy különleges funkcióval, amely biztosan meg fogja csiklandozni. Az erőteljes csiklandozó többágú, hogy teljes fedést biztosítson, még azokban a pillanatokban is, amikor az eksztázisban van.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs White

    Hagyja, hogy szerelme átvegye a vezetést, és engedje át magát a szenzációsan megnövelt élvezetnek az Ultra Fluffy Furry Cuffs segítségével. Ezek a sokoldalú bilincsek ideálisak tapasztalt visszafogott szerelmeseinek, kipirult kezdőknek vagy pároknak, akik káprázatos rabságjátékot szeretnének megtapasztalni.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Radiance Crotchless Bodystocking Black

    Nézze meg, ahogy szeretője elolvad a látványa láttán a csábító Radiance™ krotch nélküli teljes testruhában. A teljes hosszúságú body egy puha, légáteresztő hálóval, csillogó strasszokkal és egy ördögien mókás, lépés nélküli dizájnnal burkolja íveit.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics I Love Dick Heart Filled Dong

    A Naughty Bits I Love Dick Heart Filled Dong egy olyan szívvel töltött dong, amit imádni fog! A játékos dong valódi tapintású, tapadókorongos alappal és csillogó szívkonfetti dizájnnal készült.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Fuck Sauce Cum Hybrid Lubricant 237ml

    Mártással minden jobb, és a Fuck Sauce Cum Hybrid Lubricant sem kivétel. A prémium minőségű szilikon és víz alapú hibrid kenőanyag a súrlódásmentes szórakozást szolgálja.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Anal Training Set Blue

    Merülj el az élvezetek eddig feltérképezetlen területein az Admirális edzőkészlettel. Ez az izgalmas anális edzőkészlet 2 ergonomikusan ívelt anális dugót tartalmaz, könnyű húzógyűrűvel és szilárd, rugalmas tapintással.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics WTF Wand To Fuck

    Egy pillantás a Naughty Bits® WTF Wand To Fuck-ra megrázza a várakozással. A nagy intenzitású személyi masszírozó a 10 rezgési funkcióval, a széles, rugalmas fejjel és az erőteljes motorral izgalomba hoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    A kézi szilikon stroker 10 rezgési funkcióval, texturált felülettel és villódzó ingerrel biztosítja az öröm teljes irányítását. Vegye át a teljes irányítást az élvezet felett a kézi strokerrel, az egyedülállóan texturált felület további stimulációval kényezteti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Beszéljen egy pimasz dizájnról! A Naughty Bits® MUAH™ Mini Vibrátor egy szórakoztató vörös ajakmasszírozó, amely tulajdonképpen egy kézi miniatűr vibrációs kialakítás, testbiztos szilikonba csomagolva. Minden bizonnyal a város szóbeszéde, harminc perces futási idő magas fokozaton és 2 teljes óra mélyen, búcsút csókolhat régi hangulatának!

    23 990 Ft

    8 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    A CalExotics szilikon újratölthető pillangó kettős gyűrűje az ecstasy felé repíti Önt és szeretőjét. Az erőteljes pillangó teaser kettős támasztógyűrűvel, villódzó pillangóval és 12 térdrázó vibrációs funkcióval rendelkezik. Ez a kettős erősítő gyűrű tökéletesen párosul egy merész pillangóval, csapkodó szárnyakkal és villódzó antennákkal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics The Gripper Spiral Grip Purple

    A Gripper™ Spiral Grip egy nagy teherbírású, nyitott ujjú maszturbátor, amelyet úgy terveztek, hogy örömet okozzon. A nyitott ujjú kialakítás olyan szoros fogást tesz lehetővé, amennyire csak szeretné. Szorítsa össze, vagy lazítsa meg a markolatát, ez a maszturbáció bármi lehet, amilyennek szeretné.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Colt Dual Power Probe Black

    A Colt® teljesítmény-öröm profi a klasszikus dizájnt továbbfejlesztették, lenyűgöző erővel, hogy megalkossák a Colt® újratölthető tápszondát. A 10 funkciós szonda a kényelmet és az intenzív stimulációt ötvözi a szilárd, hagymás kialakítással, hogy uralja a játékdobozt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics First Time Crystal Booty Duo Pink

    Engedje át legszemtelenebb fantáziáját, és nyissa meg magát az izgalmas backdoor játék előtt a First Time® Crystal Booty Duo segítségével. Ez a játékra kész készlet 2 beosztású anális dugót tartalmaz, káprázatos szívkristály berakással, íves szonda kialakítással és plüss szilikon testtel.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Legyen felpezsdítve az erőteljes játékos élményért a Hype Dual Wand segítségével. Ez az intenzív nyúl vibráció 2 intenzív vibrációs motorral, villódzó nyuszi csiklandozóval és 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkezik. Küldjön nagy intenzitású élvezetet az egész testébe a két erőteljesen stimuláló motorral. Az egyszerűen érinthető gombok lehetővé teszik a vibrációs motorok önálló vezérlését.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Endless Desires Enhancer Blue

    A szilikon újratölthető végtelen vágyfokozó 12 intenzív vibrációs funkciót ötvöz egy bordázott kakashüvellyel az erőteljes térdremegő élvezet érdekében. A stimulátorhüvely nagyszerű azoknak a kezdőknek, akik az ugratós fittekkel szeretnék megfűszerezni a dolgokat, vagy az erotikaszakértőknek, akik dübörgő vibrációkkal szeretnének intenzív élvezetet adni arzenáljukhoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Duplázza meg örömét, ha felcsúszik a szilikon újratölthető 10 gyöngyös Maximus® gyűrűre. A rugalmas gyűrű merész élvezeti gyöngyökkel van bélelve, tetején pedig egy ugrató, amely a vibráció 12 funkciójának ritmusára ráz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bionic Pressure Rimming Probe Black

    Hajtsd meg az eksztázis hullámait az élvezetek feltérképezetlen területei felé a CalExotics Bionic™ nyomásfelni szondával. Az intenzív vibráció 7+ funkciója párosul egy karcsú merülő dugóval, nyomásaktivált üzemmóddal - minél erősebben nyomja, annál erősebb az erő!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    A játékot megváltoztató Nipple Play® újratölthető mellbimbók segítségével még jobban elmossák a határokat az élvezet és a fájdalom között. Ez a merész dizájn bilincs-készlet 12 egymástól függetlenül vezérelt vibrációs funkcióval, teljesen állítható bilincsekkel és USB újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Rögzítse ezeket a többszörösen használható ugratókat a testéhez, és élvezze a stimuláció minden rohanását, miközben egy gombnyomással végigpörgöli a vibráció erőteljes funkcióit. Ahogy a feszültség fokozódik, a bizsergés minden gombnyomásra felerősödik, így a legjobb mellbimbó-stimuláló játékok.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Jewel Plug Small Rose

    Bemutatjuk a Jewel Small Rose Plug-ot, amely luxus és csábító kiegészítője intim kollekciójának. Ezt a sima és zökkenőmentes fémdugót úgy tervezték, hogy szenzációs stimulációt és felejthetetlen élményt nyújtson.

    6 390 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Purple

    Kényeztesse magát az Újratölthető Butterfly Kiss® felvillanyozó örömében. Ez a szenzációs játék egy csapkodó pillangó varázsát egyesíti a G-pont stimulátorral, kettős stimulációt biztosítva, ami miatt több vágya lesz. Csábítóan csapkodó szárnyaival és csábító antennáival optimális izgalmat és csilingelést biztosít.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Black

    Hagyja, hogy szerelme átvegye a vezetést, és engedje át magát a szenzációsan megnövelt élvezetnek az Ultra Fluffy Furry Cuffs segítségével. Ezek a sokoldalú bilincsek ideálisak tapasztalt visszafogottság szerelmeseinek, kipirult kezdőknek vagy pároknak, akik káprázatos rabságjátékot szeretnének megtapasztalni.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.