×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

California Exotics

97 - 128 termék, Összesen:370

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    További részletek erről a termékről hamarosan. Tapasztalja meg a páratlan élvezetet a Cyclone™ Dual Chamber Strokerrel. Ezt a prémium maszturbátort úgy tervezték, hogy új szintre emelje örömét innovatív funkcióival és kivételes kialakításával.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Tegye naggyá az élvezeti rúdját az Optimum™ Series Get Hard™ fejszivattyú-készlettel. Ez a csúcstechnológiás, teljesen automatikus szivattyú 3 fokozatú intenzív szívást, 5 vibrációs funkciót és vibrációs csiklandozó párnát biztosít az igazán kirobbanó eredmények érdekében. Növelje az állóképességet, vagy adja át magát a teljes élvezetnek a 3 szintű szopási stimuláció és az 5 független rezgési funkció segítségével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Bemutatjuk az Euphoria Collection O-Ring Pasties-t, a tökéletes kiegészítőt érzéki stílusod felemeléséhez és fantáziáid felfedezéséhez. Ezek a csábító pástétomok lenyűgöző dizájnnal, O-gyűrűvel és szegecsekkel díszítettek, amelyek egy csipetnyi kifinomultságot adnak az intim pillanatokhoz.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Nipple Suckers Fekete

    Élvezze korlátlanul a bizsergető érzést ezekkel a kíváló minőségű szilikonból készült bimbószívókkal! Használatuk rendkívül egyszerű! Ultra puha, könnyen összenyomható, és közvetlenül a mellbimbóra illeszkedik! Ideális egyéni és páros játékhoz is! Férfiaknak és nőknek egyaránt javasoljuk!

    4 790 Ft

    2 059 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    A Clit Kisser™ villódzó golyó intenzív, többsebességű rezgéseket csomagol egy ingerlő nyelv alakú hüvelybe. Az orálisra emlékeztető stimulátor könnyen érinthető gyorstárcsázással és tojás alakú lövedékhangulattal rendelkezik, hogy izgalmas érzést keltsen.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    A Scandal® Wide Open Mouth Gag egy merész erotikus kiegészítő, amely tökéletes olyan pároknak, akik kísérletezni szeretnének az erotikus visszafogott játékkal, vagy a stílusos fetisisztáknak, akik a tervezői vágyaknak szeretnének hódolni.

    15 990 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium erotikus játékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Empress segítségével. A Her Royal Harness™ dizájnú vegán bőr, gyorscsatos derékrész és a plüss bársony bélés biztosítják a kényelem tökéletes irányítását.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    A Her Royal Harness™ ME2™ Thumpert úgy alakították ki, hogy kölcsönös megelégedéssel töltse el a mély lüktető lüktetéseket, a pörgő vibrációkat és a két erőteljes motort, amelyek egy érzéki kontúrú csomagba vannak csomagolva. Az ívelt tengely, a csiklandozó talp és az aknában és a talpban elhelyezett 2 erős vibrációs motor, hogy minden használat során élvezetparadicsomot teremtsenek két személy számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Hagyd, hogy a jó idők jöjjenek, és a Naughty Bits Roll Play Naughty Dice Set kockakészlettel mindig szerencséd lesz. A mocskos játék arra készült, hogy a párok minden játékkal kiélhessék perverzebb oldalukat.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Burkolja magát a legmodernebb élvezetbe az erőteljes Bionic™ Thrusting Masturbator segítségével. Ez a teljesen önálló, tolóerős maszturbátor arra készült, hogy az érzékeket egy teljesen testreszabható simogatási élménnyel burkolja be. A rendkívül szoros textúrájú kamra szorosan körülveszi Önt, miközben az intenzív tolóerő 7 funkciója és a turbófeltöltő gomb páratlan élvezetet biztosít minden mozdulatnál.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Bemutatjuk a Boundless™ Reversible Squishy Ball Strokert, egy prémium sima simítót, amely páratlan élvezetet és testreszabható érzéseket nyújt. Ez a sokoldalú simítófej tiplivel és kényelmes tárolótokkal rendelkezik a diszkrét és higiénikus tárolás érdekében.

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Tedd új távra a Performance Maxx™ Life-Like Extension 7 hüvelykes hosszabbítóval. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a még nagyobb élmény érdekében.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Bemutatjuk a Working Stiff™ The Firemant, amely készen áll arra, hogy lángra lobbantsa vágyait, és heves élvezettel csillapítsa vágyait. Tapasztalja meg legvadabb fantáziái melegét és szenvedélyét ezzel a játékkal.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Vigyázat: A Boundless™ Bed Restraint hosszú időre lekötheti estéit! Ehhez a felnőtt játékhoz csukló- és bokamandzsetták tartoznak, amelyek tépőzáras záródást és univerzális kapcsokat kínálnak, biztosítva a maximális kényelmet és korlátozást.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Minden az öröme méretéről szól, és a CalExotics Silicone Studs 6 "megérkezett, hogy bármilyen méretű királynőnek megfelelő élményt nyújtson. A valódi érzésű dong bőséges, 6 hüvelykes tengellyel, valósághű, rugalmas kialakítással és tapadókorongos alappal készült.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Tapasztalja meg a kimagasló élvezeteket az Ovation™ Rave-vel, egy vibráló teaserrel, amelyet átgondoltan, ergonomikus ívekkel alakítottak ki, hogy precízen stimulálják az összes erogén zónát. Gyönyörködjön a szenzációs villódzkodásban, amely 10 élénkítő sebességet kínál, amelyek örömhullámokat sugároznak testeden, lehetővé téve, hogy felfedezd a boldogító elégedettség új szintjeit.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    A kompakt Petite Jack Nyuszi tökéletes játszótárs spontán, intim szóló szórakozáshoz vagy erotikus párok játékához. Az erőteljes vízálló vibráció könnyen használható, és forgással, vibrációval és villódzó ecstasy-mozdulatokkal büszkélkedhet a végső orgazmus élményért.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Merítse el magát a következő szintű élvezetekben az erőteljes Bionic™ szívó és vibráló maszturbátorral. Ez a teljesen önálló maszturbátor arra készült, hogy az érzékeket egy teljesen testreszabható simogatási élménnyel burkolja be.

    122 900 Ft

    76 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Úgy készült, hogy fokozza, fokozza és fokozza az eksztázist minden alkalommal, amikor felcsúszik az acélgyöngyös szilikon fokozó ketrecre. A masszív, mégis rugalmas szilikon kettős fokozó ketrec megtámasztja, míg a mozgatható acél örömgyöngyök izgalomba hoznak téged és szerelmedet.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Hagyja, hogy a jó idő teljen, és mindig szerencséje lesz a Naughty Bits® Roll With It™ ikon-alapú szexkockajátékkal. A piszkos játék célja, hogy a párok minden játék során átadják magukat a kincsebb oldaluknak. Vezesd be ezt a piszkos játékot a hálószobád viselkedésébe, hogy új szikrát gyújts friss játékidő-ötletekkel.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    A kezdőktől az erotikus szakértőkig az Ultra-Soft™ Dual Ring szorosan magával ragadja az élvezetet az ultra plüss, rugalmas kettős fokozó gyűrűvel. A rugalmas, kényelmes fokozó az állóképesség növelésére, az érzékenység javítására és az erekció kiváló támogatására készült.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium pálcajátékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Duchess segítségével. A Her Royal Harness™ fényűző heveder a teljesítmény és a kényelem érdekében karcsú, alacsony profillal, plüss bársonyos béléssel és állítható csattal rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    A Stroke It™ kollekció elhozza a Tight Pussy simogató ujját, amely minden extrafeszes ütésnél izgalmassá tesz; Merüljön el mélyen a több mint 1 kilónyi masszív simogatásban az erotikusan részletezett ajkakkal és az anatómiailag helyes kamrával. A gömbölyű stroker-hüvelyünk nagyszerű választás azoknak, akik egy kis extra lendületre vágynak szólójátékukban. Több mint 1 kiló InvisiSkin® anyag felnagyítja az élvezeti eszközt, és biztosítja a nagy teherbírású, lüktető élvezetet, amelyre vágyott.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    A CalExotics nagy szilikon felfújható dugó egy egyedülálló anális szonda felfújható testtel, könnyen összenyomható izzóval és levehető tömlővel. A gonoszul izgalmas szonda akkor is felfújva marad, ha a tömlőt leválasztják! Az ecstasy felfújásához egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt, és nyomja meg a könnyen összenyomható izzót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    A Tempt & Tease™ Kiss egy kétoldalas masszírozó, amely pontosan tudja, hogy Ön mire vágyik. Érezze a hő emelkedését a kétvégű masszírozóval, amely két jellegzetes véggel, két erős motorral és 7 egymástól függetlenül vezérelt vibrációs funkcióval rendelkezik. A sokoldalú forma és a két erős vibrációs motor mindkét végén gyorsan új éghajlati magasságokat ér el.

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Maximalizálja örömét, és vigye új távra a Performance Maxx™ élethű hosszabbító hevederrel. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a nagyobb élmény érdekében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    A Personal Trainer Love Doll biztos, hogy a megfelelő edzésben tartja. Az izgalmas férfi szexbaba élethű, felfújható kialakítással, 4 színű arccal és kőkemény farokkal rendelkezik, amely mindig készen áll a lovaglásra.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Az érzéki kontúrú masszírozót ugrató textúra béleli a csiszoláshoz és kettős motor a mély, dübörgő stimulációhoz. Használja a távirányítót és az egyszerűen érinthető gombokat a 12 izgalmas funkció – a rezgés, lüktetés és eszkaláció – között. Tegye meg élete életét, és élvezze úgy, ahogy tetszik a független vezérlésű teljesítménymotorokkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Engedje át magát a French Kiss™ Elite Lover elbűvölő örömeinek, és engedje el magát a végső eksztázis világába. Ezt a csábító, villódzó teasert arra tervezték, hogy lángra lobbantsa vágyait és felébressze érzékeit. Rezgő és forgó lövedékével 10 káprázatos funkciót kínál: vibrációt, lüktetést és eszkalációt, lehetővé téve az élvezet új szintjének felfedezését.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Az Eclipse™ Thrusting Toló Szonda a belépő a szemtelen anális élvezetek csodaországába a boldog kezdők és az erotika szakértői számára. A 12 funkciós szonda ötvözi az erőteljes vibrációt és az intenzív stimulációt izgalmas forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Alapozzuk meg a hangulatot. Először is, izgalmas szívás a véráramlás és az érzékenység fokozása érdekében. Aztán, ha megtaláltad az általad faragott szívó érzést, itt az ideje, hogy játssz a 6 különböző szívási mintával. És végül, de nem utolsósorban az érzéki nyelv, amely 6 felejthetetlen módon mozog és vibrál. Most ez egy öröm élmény, amit csak Önnek találták ki!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:370

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.