×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

California Exotics

129 - 160 termék, Összesen:370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Az Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator anális dugó egy érzéki szilikon játék, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az anális és prosztata izgalmakban. A karcsú karszalagos távirányító 12 erőteljes vibrációs funkciót vezérel intenzív szinkronizált forgó, tolóerővel és két erőteljes motorral.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Akár egy partnerrel szeretnél játszani, akár az érzéki szólóidőben szeretnél részt venni, ez a nagy teljesítményű szilikon távirányítós előjáték készlet sokoldalú élvezeti játékra készült. Ez az izgalmas készlet egy hajlított stimulátort tartalmaz csuklópántos távirányítóval és kontúros erősítőgyűrűt kézi távirányítóval.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Tolja az érzést a következő szintre, és élvezze az ugratós mellbimbójátékot a Nipple Play Kristálylánc Mellbimbóbilincsekkel. Fedezze fel az emelkedett érzést a 2 teljesen állítható mellbimbóbilincssel, ugratólánccal és csillogó kristályokkal. Érje el a játékos élvezet új szintjeit az p​h​a​r​e​t​r​a állítható bilincsekkel. Rögzítse a szemtelen kapcsokat a testéhez, és élvezze a fájdalom és öröm minden rohanását.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Játsszunk! Csatlakozzon a Cheeky™ anális dugókkal! Minden darabnak megvan a maga egyedi textúrája, és a tapadókoronggal ellátott, erős peremes alap biztonságos felnőtt játékot és maximális szexuális jólétet biztosít. Egyetlen partnerrel való használatra, de párok játékával továbbfejlesztve, ezek a dugók bármilyen játékidőt izgalomba hoznak.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Brown

    Az élethosszig tartó tiszta bőr anyaga könnyűnek érzi magát, és nem igényel karbantartást.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Bemutatjuk a Boundless™ Body Pump Kit-et, amely egy erőteljes és könnyen használható eszköz a személyre szabott és szabályozott szíváshoz. Ezt a testpumpát úgy tervezték, hogy fokozza az intim élményeket és izgalmas érzéseket nyújtson.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Bemutatjuk az Admiral® 2 Ring Set-et, a prémium szilikon erősítők sokoldalú készletét, amelyet az Ön teljesítményének és élvezetének fokozására terveztek. Ez a készlet két fokozatosan méretezett, rugalmas, kényelmes és erős szilikonból készült gyűrűt tartalmaz.

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Engedje át magát az izgalmas élvezeteknek a gyönyörű Scandal® Trio Pleasure Wheel-lel, egy ugrató örömkerékkel, három 22 pontos kerékkel. Nagy teherbírású, nem elszíneződő, nikkelmentes cinkötvözetből készült a tökéletes fényűző izgalom és a kézben tartandó lenyűgöző érzés érdekében.

    14 390 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium szondajátékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Queennel. A Her Royal Harness™ fényűző hám a teljesítmény és a kényelem érdekében fűzőszerű csipkekialakítással, plüss bársonyos béléssel és állítható csattal rendelkezik. A merész, lépés nélküli kialakítás még a legdominánsabbakat is megnyeri a diszkrét pattintással, amely bármilyen méretű szondagyűrűhöz illeszkedik.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Élvezze a maximális kielégülést, súlyozott, az érzéki örömért.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Magic Pump

    Nagyítsd fel eszközeidet az Optimum™ Series Magic Pump segítségével, egy karcsú, tartós péniszszivattyúval, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést tesz lehetővé. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet és erősítse botját ezzel a kezdő és szakértő barátságos férfi szexjátékkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Az ultranőies Butterfly Kiss a tökéletes érzéki öröm eszköz számára. A többsebességes, erőteljes stimulátor szuper puha és finoman ívelt, hogy felkeltse, masszírozza és stimulálja az intim édes pontokat. Használja, hogy felfedezze legvadabb fantáziáit és erotikus álmait.

    9 590 Ft

    5 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Tedd új távra a Performance Maxx™ Life-Like Extension 8 hüvelykes hosszabbítóval. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a még nagyobb élmény érdekében.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Emelje új szintre a szokásos ujjmasszázsokat a Posh Silicone Finger Teasers segítségével. Ezek a puha teaserek mindent megadnak, amit szeret az ujjaiban az érzékeny csiklón, az ajkai között, és simogatják a g-pontot… természetesen a hihetetlen textúra, az ultrapuha anyagok és a nőies, kacér színek hozzáadott eksztázisával. A Posh Silicone Finger Teasers készlet négy színben kapható, hogy minden hangulathoz megfeleljen. Próbálja ki a fényes és pezsgő narancssárga, a vidám és kacér rózsaszín, az érzéki lila vagy a gyönyörű mélykék színt.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Nyújtsa szét a lábait, és merüljön el a legszemtelenebb fantáziájában a CalExotics Naughty Neighbor Love Doll-lal. A szemérmes szexbaba életnagyságú dizájnnal, 3 szemtelen szerelmi lyukkal és összenyomható testtel rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Érezze magát örömmel 36 különböző módon, forradalmasítva a személyes időtöltést az Empowered™ Smart Pleasure Idol segítségével.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Élvezze a korlátlan, kiváló stimulációs élményt az Ultimate Stroker gyöngyökkel. Az egzotikus erekciójavító gyűrű 5 sor sima és csábító gyöngyszemet tartalmaz, amelyek fokozott orgazmus-extázist biztosítanak. A rugalmas gyöngyös hüvely erotikus erekció fenntartó támogatást nyújt, és megduplázza a stimulációs élvezetet. Csúsztassa fel a gyöngyfokozót, és simítsa el az azonnali izgalom érdekében. Az erekciójavító diszkrét és kompakt 1,5”x 1,5”/4 cm x 4 cm méretű, és tartós ABS-ből készült.

    3 190 Ft

    1 899 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cat Mask Black

    Engedd szabadjára belső csábítódat az Euphoria Collection macskamaszk segítségével. Ezt a magával ragadó kiegészítőt arra tervezték, hogy beindítsa fantáziáját és felemelje intim találkozásait. A maszk biztonságos csatos zárással rendelkezik, amely kényelmes és állítható illeszkedést biztosít a több órányi játékos felfedezéshez.

    15 990 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Az Eclipse™ kúpos görgős golyós behatoló még a legtapasztaltabb hátsó járat szerelmeseit is lenyűgözi erőteljes gördülő hegyével, bordázott szárával és 12 intenzív vibrációs funkciójával. Válassza ki örömének intenzitását, és merüljön el mélyen az orgazmikus belső stimulációban az erőteljes görgős stimulációval.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Úgy készült, hogy fokozza, növelje és kiterjessze az eksztázist minden alkalommal, amikor felcsúszik az acélgyöngyökkel díszített kettős szilikon maximalizálóra. A masszív, mégis rugalmas szilikon kettős fokozógyűrű megtámaszt, míg a mozgatható acél örömgyöngyök izgalomba viszok Önt és szerelmét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Naughty Bits Yum Bum Ice Cone Butt Plug Pink

    Bemutatjuk a Naughty Bits® Yum Bum™ Ice Cream Cone Butt Plug-t, amely az élvezettel teli fantáziák tökéletes csemege. Ezt a csábító dugót úgy tervezték, hogy az elégedettség teljesen új szintjét hozza az intim játékidőbe.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Fokozza örömét a Cyclone™ Triple Chamber Strokerrel. Ezt a prémium maszturbátort úgy tervezték, hogy új magasságokba emelje tapasztalatait innovatív funkcióival és kivételes kialakításával.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    A szilikon újratölthető Dual Clit Flicker a vibráció 7 intenzív funkcióját ötvözi egy erotikusan csapkodó tokkal, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. Ez a kettős méretű stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik felpörgetik a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Könnyű használatra tervezték, így még a legsötétebb éjszakán is pofonegyszerű a kezelése. Frusztrációmentes és tökéletes az élvezethez, egyetlen nyomás intenzív stimulációt hoz Önnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    A CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser erőteljes, többsebességű rezgéseket csomagol egy bensőségesen ívelt távirányítós csomagba. A diszkrét távirányító egyetlen gombnyomásával Ön vagy szerelme élvezheti az ugratás tökéletes élvezetét, bárhol és bármikor, amikor csak a vágy viszi. A könnyen használható stimulátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, különféle intenzitású és mintázatúak közül választhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ó Casanova! Az érzéki French Kiss™ Casanova egy ellenállhatatlanul villódzó teaser erőteljes vibráló golyóval, amely igazán szenvedélyes játékidőt tesz lehetővé. Ez az erőteljes hangulat valódi eksztázist mutat meg a nyelv minden villogásával, két vibrációs motorral és 12 vibrációs funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Emelje fel és bővítse erotikus teljesítményét és érzéki élvezetét a Hot Rod Enhancer segítségével. Elégítsd meg szeretődet, miközben élvezi az önkielégítés orgazmusos izgalmát a csúcsponti örömére készült texturált ujjal. A könnyen használható erekciójavító azonnali kerületet is növel, és intenzívebb stimulációs hatást biztosít a csábítás maximális elégedettsége érdekében.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Az Optimum Power® Masturball™ egy teljesen önálló vibrációs teljesítményű simogató, amely 10 vibrációs funkcióval, 3 funkcióval szenzációs kompresszióval és nyomásérzékeny csiklandozó párnákkal van felszerelve a teljesen testreszabható simogatási élmény érdekében. A nyomásérzékeny szorítópárnák minden mozdulattal testreszabják a feszességet, miközben a különféle funkciók csiklandoznak és új csúcspontok felé viszik.

    50 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief with Packing Pouch Black

    A Packer Gear™ Boxer Brief csomagtartóval az a diszkrét és kényelmes hám, amelyről mindig is álmodott. A tökéletes kényelem és stílus érdekében a klasszikus boxer-alsó puha, rugalmas anyagból készült, biztonságos csomagolótasakkal. Az elférő csomagolótasak természetes, teljes megjelenésű, és valódi csomagolási élményt nyújt. A kezdők és a tapasztalt csomagolók biztosan szeretik az egyedi Packer Gear™ hám illeszkedését, kényelmét és költségét.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.