×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

California Exotics

65 - 96 termék, Összesen:370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Bemutatjuk a Bliss™ Liquid Silicone Bendie G-t, a végső örömjátékot, amely egyszerre nyújt rugalmasságot és intenzív stimulációt. Hajlítható fejjel és nyakkal tervezték, így tökéletesen elhelyezheti a legérzékenyebb területeket, és maximalizálja az érintkezést az észbontó öröm érdekében.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Tapasztalja meg a végső élvezetet az Optimum Power® vibrációs és tolókarral, egy teljesen önálló újratölthető maszturbátorral, amely vibrációs és tolóerőt is kínál. 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciójával, valamint 10 független simogatási funkciójával ez a készülék az érzések széles skáláját kínálja a személyre szabott élvezet érdekében.

    77 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Bemutatjuk az Optimum Series® Vibro Air Pump-ot, a világ első nyomásvezérelt vibrációs szivattyúját, amelyet úgy terveztek, hogy növelje az örömöt és páratlan élményt nyújtson.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Executive Automatic Douche

    Ahhoz, hogy felhőtlenül élvezze az anális játékot, fel kell készülnie: a teljes tisztaság biztosítása kiemelten fontos. Soha többé ne aggódjon amiatt, hogy apró balesetek elrontják a hangulatot, ehelyett hagyja, hogy az Executive Rechargeable automata tus kiváló tisztítási élményt nyújtson. Ez a teljesen automatikus tisztítórendszer egy fejlett visszafolyásgátló kialakítást tartalmaz, amely semmihez sem hasonlítható mélytisztítást tesz lehetővé. Az erőteljes tisztítórendszer 3 sebességes áramlási móddal, 360°-os többirányú szórófejjel és 15,6 fl. oz űrtartalmű tartállyal rendelkezik.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Az Optimum Series® Maximum Results™ dugókészlet 2 nagy teljesítményű szívószivattyút, egy levehető tömlőt és egy egykezes Master Grip™ szivattyúfogantyút tartalmaz, hogy minden szivattyúzásnál maximális eredményt érjen el. A Master-Grip™ egykezes szivattyú minden egyes megnyomására erőteljes körméret- és hossznövekedést várhat.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    A Sensation Enhancer egy szuper szoros, nyitott végű hosszabbító hüvely, érzékien gyöngyözött nyéllel. A szuper méretű fokozó szorosan körbeveszi v​e​l az örömszerszámot, hogy növelje a kerületet, a hosszúságot és az élvezetet. Miközben a megnövelt körmérettel és stimuláló gyöngyökkel izgalomba hozod szerelmedet, a kiteljesítő hatásfokozó erőteljes erekciótámogatása és nyitott végű kialakítása kirobbanó eredményeket eredményez mindkettőjük számára.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    A Boundless™ Szeméremajak jelenleg az egyik legmenőbb felnőtt játék a piacon. Egy teljesen beépített replika szeméremajak várja Önt egy könnyen megfogható, zárt végű, a kiváló szívóképesség érdekében. A vízálló kialakítás lehetővé teszi az egyszerű tisztítást és a használatát bárhol, ahol a legerotikusabb izgalmakban szeretne részt venni. Egyedül vagy partner általi használatra, az élethű szimuláció megadja azokat az érzéseket, amelyeket keresett.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Nem számít, merre viszi az utazása, élvezze az „én időt” a Kyst™ Flicker mini masszírozóval. A nagy teljesítményű mini szilikon golyó 10 vibrációs funkcióval, memóriachippel és villogó nyelvvéggel van felszerelve.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Tedd új távra a Performance Maxx™ Life-Like Extension 7 hüvelykes hosszabbítóval. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a nagyobb élmény érdekében.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

    Az újrafelhasználható, újratölthető és könnyen tisztítható Lube Tube™ egy síkosító-adagoló csőkészlet, amely lehetővé teszi a pontos síkosítást. Annak érdekében, hogy az érzéki síkosítót pontosan a megfelelő helyre juttassa, a Lube Tube™ vékony szárral, lekerekített véggel és varratmentes testtel rendelkezik. Mindegyik vékony tubus két ujjhurokkal és egy könnyen használható dugattyúval van ellátva, amelyekkel minden egyes kenőanyag-áramlás szabályozható.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    A Stroke It™ kollekció elhozza a Tight Pussy és Ass kényeztető hüvelyt, amely a kedvenc kényeztetési lehetőségeivel izgalomba hozza; Merüljön el mélyen a több mint 1 kilós, nagy teherbírású kényeztetési élvezetben a két behatolási lehetőséggel és egy rendkívül szoros textúrájú kamrával.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Érzékien stimuláljon a csiklandozó és ingerlékeny Intim Pump újratölthető, teljes fedésű pumpával. A teljes lefedettségű intim gombóc, az ugrató csiklandozók, valamint a 12 szinkronizált vibráció és 3 szívófunkció révén ez a buja masszírozó az élvezeti lehetőségek csodaországába juttatja el Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Induljon el a meghitt élmények utazására a French Kiss™ Elite Romeo-val. Ez a csábító, villódzó ugrató és a lökhárító golyó kombinációja úgy készült, hogy lángra lobbantsa szenvedélyeit, és elálljon a lélegzete. Fedezze fel a vibráció, a lüktetés és az eszkaláció 10 lenyűgöző funkcióját, amelyek elvarázsolják a vágytól.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    A Power Gem® Vibrating Crystal Probe egy káprázatos, rugalmas szilikon szonda, amely arra készült, hogy megkönnyítse Önt az izgalmas anális élvezetben. A hajlékony, ergonomikus kialakítás és az erőteljes vibrációs motorok lehetővé teszik, hogy ez a szonda az Ön mozdulataihoz igazodjon, miközben intenzív vibrációt ad. Engedje át magát a személyre szabott élvezetnek, miközben a karcsú szonda 10 élénk vibrációval, szenvedélyes lüktetéssel és erotikus eszkalációval lüktet. Vezérelje ezt a sokféle orgazmikus lehetőséget a könnyen érinthető drágakő gombbal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Élvezze az erotikus dupla behatolás örömét a Performance Maxx™ újratölthető kettős áthatolóval. Az érzéki kontúrú szondanövelőt az anális ecstasyhoz tervezték valódi vibrációs szondával, beépített támasztógyűrűkkel és 10 térdrázó vibrációs funkcióval. A kényelmes viselet kettős gyűrűs kialakítás további támasztékot biztosít a herezacskónak és a szárnak a hosszan tartó dupla behatolás érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Let's Get Kinky Dice

    Ez a pároknak szánt szemtelen játék egy játékosan piszkos kockajáték a rabságot szerető csajok számára. Vezesse be ezt a piszkos játékot a hálószobája viselkedésébe, hogy új szikrát gyújts friss játékidő-ötletekkel. A játékhoz egyszerűen dobjon a kockával, hogy megtudja, mit kell tennie, hol és mit kell használnia. Ebben a játékban nincsenek vesztesek, ennek a csábító játéknak minden köre ugratásra, tetszésnyilvánításra szolgál, és mindig minden játékosnak a tiszta boldogság állapotában ér véget.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Double Diver Pink

    Háromszorozza meg az élvezetet a hálószobában, ha belecsúszik a szilikon újratölthető Double Diver™-be. Míg a rugalmas gyűrű szorosan tart, az izgalmas szonda és a dübörgő teaser teljes kontaktus stimulációt biztosít.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    A 3 részes Extension Kit egy 3 szuper szűk, zárt végű hosszabbító ujjból álló készlet, kívül-belül bordás textúrával az intenzív stimuláció érdekében. Ezek a megnagyobbító ujjak szorosan beburkolják, hogy növeljék a kerületet, hosszt és kirobbanó örömet okozzanak minden érintett számára. Az erotikafokozó hüvely rendkívül rugalmas anyaga és tágas kamrája úgy készült, hogy még a legnagyobb ember is beleférjen.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Kényeztesse magát és kölcsönös elégedettségét az erőteljes Ultimate Extender hímfokozóval. Míg a zárt ujjú szívás és a bordázott kamra izgalomba hozza őt, a hozzáadott kerület, az izgalmas szegecses textúra és a 2 hüvelyk hosszúság remegni fogja a hölgyet. A beépített herezacskó pánt és a vastag hüvely további támogatást nyújtott az erekcióhoz, és növeli az állóképességet, hogy meghosszabbítsa és fokozza az élvezetet bármely pár számára.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Vitorlát bontva induljon el a feltérképezetlen élvezetek tengerére az Admiral Liquiid szilikon BEDDED hosszabbítóval. A szuper méretű erősítő szorosan körbetekeredik a gyönyörszerszámod körül, hogy növelje a kerületet, támogassa és maximalizálja az izgalmat. Míg Ön a megnövekedett kerülettel és BEDDED textúrával izgatja szeretőjét, addig a teljesítő erősítő erőteljes erekciótámogatása és szűk kamrája robbanásszerű befejezéseket eredményez mindkettőjük számára.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Brown

    Tedd új távra a Performance Maxx™ Life-Like Extension 8 hüvelykes hosszabbítóval. Az élethű, üreges kialakítású hüvely 2 hüvelykkel (5 cm-rel) növeli a hosszát a nagyobb élmény érdekében.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Semmi sem biztos az életben, kivéve azt az izgalmas élvezetet, amelyet a CalExotics Sure Thing Love Doll-al átélhetsz. Az izgalmas szexbaba életnagyságú dizájnnal, 3 szemtelen szerelmi lyukkal és összenyomható testtel rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Az élvezet végtelenné válik a merész Boundless™ 2X Teardrop Plug segítségével. A szenvedélyes dugót az áramvonalas élvezetre tervezték, vékony izzós kialakítással, rugalmas testtel és könnyen húzható fogantyúval.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Élvezze az erotikus dupla behatolás örömét a Performance Maxx™ újratölthető kettős áthatolóval. Az érzéki kontúrú szzondanövelőt az anális ecstasyhoz tervezték valódi vibrációs szondával, beépített támasztógyűrűkkel és 10 térdrázó vibrációs funkcióval. A kényelmes viselet kettős gyűrűs kialakítás további támasztékot biztosít a herezacskónak és a szárnak a hosszan tartó dupla behatolás érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    A Határtalan™ Szerméremajak jelenleg az egyik legmenőbb felnőtt játék a piacon. Egy teljesen beépített replika szerméremajak várja Önt egy könnyen megfogható, zárt végű, a kiváló szívóképesség érdekében. A vízálló kialakítás lehetővé teszi az egyszerű tisztítást és a használatát bárhol, ahol a legerotikusabb izgalmakban szeretnél részt venni. Egyedül vagy partner általi használatra, az élethű szimuláció megadja azokat az érzéseket, amelyeket keresett.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Az Impulzus Vezetőképes Gél egy glicerinmentes, testbiztos gél, melynek célja, hogy növelje a vezetőképességet és fokozza az elektro-stim érzetet. Erősítse meg az érzést, és emelje az e-stimulációt a következő szintre ezzel a testre biztonságos kolloid ezüst vezetőképességgel rendelkező géllel.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Swirl Pleasure Beads Lila

    A Swirl Pleasure gyöngyök tökéletesen illeszked, segítik az izmok edzettségét, és érzelmi kielégülést biztosítanak! Használatuk rendkívül egyszerű, és praktikus!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics XL Lube Tube Transparent

    Az újrafelhasználható, újratölthető és könnyen tisztítható XL Lube Tube egy síkosító-adagoló cső, amely lehetővé teszi a pontos kenést, és akár 0,75 fl oz síkosítót is tartalmaz. Az XL Lube Tube vékony szárral, lekerekített csúccsal és varratmentes testtel rendelkezik, hogy a megfelelő helyre juttassa a zamatos síkosítót.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    A félénk kezdőktől az erotikus szakértőkig a Viceroy™ Reverse Endurance Ring feszes élvezetet okoz a két egyedi textúrájú, ultra plüss, rugalmas fokozógyűrűvel.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Az Élvezet Növelő egy szuper szűk, nyitott végű hosszabbító hüvely, érzékien dörzsölt nyéllel. A szuper méretű fokozó szorosan körbeveszi az örömszerszámot, hogy növelje a kerületet, a hosszúságot és az élvezetet. Miközben megnövelt körmérettel és serkentő csiklandozással izgatja szerelmét, a kiteljesítő hatásfokozó erőteljes erekciótámogatása és nyílt végű kialakítása kirobbanó eredményeket eredményez mindkettőjük számára.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Nyissa meg az ajtót az izgalmas anális érzéshez a szilikon anális szonda készlettel. Ez az izgalmas anális edzőkészlet 3 fokozatú anális dugót tartalmaz, könnyen húzható gyűrűvel és hihetetlenül texturált felülettel. Ahhoz, hogy élvezhessük mindazt, amit az anális játék izgalmas világa kínál, az edzés célja a teljes biztonság és elégedettség biztosítása. A készletünkben található minden egyes szonda hosszában és kerületében fokozatosan növekszik a kiváló élvezet érdekében az élvezeti játék bármely szintjén.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.