×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

California Exotics

129 - 160 termék, Összesen:370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Black

    A játékot megváltoztató Nipple Play® újratölthető mellbimbók segítségével még jobban elmossák a határokat az élvezet és a fájdalom között. Ez a merész dizájn bilincs-készlet 12 egymástól függetlenül vezérelt vibrációs funkcióval, teljesen állítható bilincsekkel és USB újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Rögzítse ezeket a többszörösen használható ugratókat a testéhez, és élvezze a stimuláció minden rohanását, miközben egy gombnyomással végigpörgöli a vibráció erőteljes funkcióit. Ahogy a feszültség fokozódik, a bizsergés minden gombnyomásra felerősödik, így a legjobb mellbimbó-stimuláló játékok.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    A Karkötő Távirányítós Hajlított egy erőteljes bugyi teaser játékosan diszkrét csuklópánt-vezérlővel párosítva a kalandvágyó élvezeteket keresőknek. A stílusos, mégis diszkrét csuklópántos vezérlő segítségével Ön vagy szerelmese egy gombnyomással könnyedén szabályozhatja a vibráció intenzitását.

    41 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Cheeky Buttplug Purple

    Játsszunk! Csatlakozzon a Cheeky™ anális dugókkal! Minden darabnak megvan a maga egyedi textúrája, és a tapadókoronggal ellátott, erős peremes alap biztonságos felnőtt játékot és maximális szexuális jólétet biztosít. Egyetlen partnerrel való használatra, de párok játékával kiegészítve, ezek a dugók bármilyen játékidőt izgalomba hoznak.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Ribbed Stroker Transparent

    A hihetetlen bordázott Strokerrel végtelen élvezet van a kezében. A prémium kategóriás Stroker megfordítható texturált stimulációval, zárt végű kialakítással és kényelmes tároló tokkal kényezteti az örömét.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    Élvezze a tökéletes élvezetet a Bliss™ Liquid Silicone Mini Tulipánnal, a tökéletesen ívelt stimulátorunkkal, amelyet arra terveztek, hogy megcélozza a G-pontot csábító hullámaival. Fedezze fel a 10 fokozatos rezgési sebességet, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabja élményét, és megtalálja a tökéletes intenzitási szintet.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics The Gripper Dual Grip Orange

    A Gripper™ Dual Grip egy nagy teherbírású, rugalmas, nyitott ujjú maszturbátor, amely biztonságos és hatékony módot ad a felhasználónak az intim élvezet javítására és a maximális orgazmus elérésére. Az egyik oldalon puha bordákkal, a másikon pedig élvezeti csomókkal, ez a kialakítás megkönnyíti bárki számára a játékot – akár egyedüli, akár egy másik személy általi használatra!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    A  Mellbimbófogantyűk Kereszttartó Mellbimbó-satukat az erőteljes mellbimbójátékra tervezték. Csavarja el az ikercsavarokat, és hagyja, hogy a kettős keresztrúd egyre szorosabb legyen a mellbimbóin, hogy hihetetlenül kellemes érzést keltsen.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Radiance Full Hood Cover Black

    Fedezze fel az elbűvölő és gonosz fantáziákat, ha belebújik a Radiance™ teljes motorháztetőbe. A merész teljes arc kapucni a csillogó akcentusokkal, a légáteresztő hálóval és a merész fűzős fűzővel készült.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Elveszti a játékait, amikor eszét veszti? A Slay® #SpinMe fejlett visszahúzó kábellel rendelkezik, amely biztosítja, hogy eszköze mindig az Ön közelében legyen. Az igazán egyedi dizájn lehetővé teszi a forgó mozgást, és ez a hihetetlen textúrájú felnőtt játék távirányítóval vagy anélkül is vezérelhető, így partnerének hatalmat adhat az örömök irányításához – akár 30 méter távolságból is!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Kényeztesse magát a varázslatos oldalán, és varázsoljon végtelen élvezetet a Pretty Little Wands Bubblyval. Tolja magát az élvezet új magasságaiba az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú, rugalmas testtel és kényeztető, kétvégű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Homályosítsa el még jobban a határokat az élvezet és a fájdalom között a játékot megváltoztató Nipple Play® Weighted Dual Tier mellbimbóbilincsekkel. Fedezze fel az emelt érzést a 2 állítható bimbóbilincs, egy izgalmas lánc és egyedi súly segítségével. Rögzítse a szemtelen kapcsokat a testéhez, és élvezze a stimuláció minden rohanását.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Az Eclipse Probe egy érzéki szilikon szonda, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse az izgalmas anális élvezetet. Míg az ergonomikus kialakítás és a plüss szilikon lehetővé teszi, hogy könnyedén játszhasson, a forgó hegy és a 12 erőteljes rezgési funkció földrengető élvezetet nyújt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Engedje át magát az öröm hullámainak, miközben a California Dreaming™ Surf City Centerfold izgatja és az eksztázis felé viszi. A nagy teljesítményű pálcás masszírozó 3 izgalmas lüktető pulzációs intenzitással és 10 vibrációs funkcióval rendelkezik az egyszer az életben élményért.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pearl Stroker Beads Large

    A Basic Essentials™ kiváló minőségű, funkciókkal teli termékek párok számára, amelyek fokozzák a szeretkezést – fantasztikus áron! A Basic Essentials™ Pearl Stroker Beads nagyszerű kiegészítője bármely játékkollekciónak, egy gyönyörű, misztikus gyöngykészlet, amely fokozza és stimulálja. Sima, kényelmes és rugalmas – ezekkel a gyöngysimogatókkal az öröm az Öné lesz.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Grey

    Emelje fel és bővítse erotikus teljesítményét és érzéki élvezetét a Hot Rod Enhancer segítségével. Elégítsd meg szeretődet, miközben élvezi az önkielégítés orgazmusos izgalmát a klimax örömére készült texturált hüvely segítségével. A könnyen használható erekciójavító azonnali kerületet is növel, és intenzívebb stimulációs hatást biztosít a csábítás maximális elégedettsége érdekében.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vigyen egy kis varázslatot hálószobájába az Elbűvölt Izgatóval. Vezesse magát az élvezetek csodaországába a 4 tengelyforgató funkcióval, 4 tolóműködési funkcióval és 12 kényeztető vibrációs funkcióval. A rugalmas nyél és a villódzó nyuszi csiklandozó hajlik és együtt mozog a testével, hogy intenzív G-pont és csikló stimulációt biztosítson.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cheeky Buttplug Orange

    Játsszunk! Csatlakozzon a Cheeky™ anális dugókkal! Minden darabnak megvan a maga egyedi textúrája, és a tapadókoronggal ellátott, erős peremes alap biztonságos felnőtt játékot és maximális szexuális jólétet biztosít. Egyetlen partnerrel való használatra, de párok játékával kiegészítve, ezek a dugók bármilyen játékidőt izgalomba hoznak.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cocky Cop Love Doll

    A Cocky Cop Love Doll készen áll, hogy lezárja és betöltse örömét. Az izgalmas férfi szexbaba élethű felfújható dizájnnal, 4 színű arccal és kőkemény kakassal rendelkezik, amely mindig készen áll az utazásra.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Felvillanyozza az érzékeket az izgalmas Volt™ Electro-Spark segítségével. Ez az egyedülállóan rugalmas elektro-stimulációs masszírozó 5 független e-stim funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik a felvillanyozó öröm érdekében. A vékony és rugalmas pálca szinte bármilyen pozícióba hajlítható, hogy bármilyen szenzációs szögből pulzáló stimulációt nyújtson.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Vigyázzon, a Naughty Lippstick vibrátor csintalan és ügyes. Az éles, fekete rúzsdizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan csendes volfrámmotor arra készült, hogy izgalomba hozza, bárhová is viszik a kalandok. A szögletes csúcs arra készült, hogy tűpontos stimulációt vagy teljes érintkezéses pulzálást biztosítson kedvenc élvezeti pontjainak. Az  elpiruló kezdők és az erotika szakértői is imádni fogják az erőteljes rezgéseket, amelyeket a suttogóan csendes motor bocsát ki.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Curved Prostate Probe Black

    A prosztata örömére az Apollo™ Curved Prostate Probes tökéletes kialakítást kínál, hogy elérje a prosztata legédesebb pontjait és az anális csatorna egészét. Rugalmas, tartós és gyakorlatilag zökkenőmentes, ez a kifinomult prosztata szonda könnyen húzható fogantyúval rendelkezik, és sima, illatmentes ftalátmentes gumiból készült.

    7 990 Ft

    5 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics The Gripper Deep Throat Grip

    Azt a Deep Throat Akciót keresi? A Gripper™ Deep Throat Grip pontosan az a szexjáték, amelyet keresett. Ez a nagy teherbírású maszturbátor egyedül vagy partner segítségével is használható.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Több sor nem zavaró örömgyöngy. Ez az elem a legmodernebb memóriachippel rendelkezik, amely az utoljára használt funkcióval folytatódik. Gyújtsa újra az örömöt, ott, ahol abbahagyta.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Engedje át legvadabb fantáziáit a gonoszul erős III™ Triple Euphoria-val. Tapasztalja meg a még soha nem látott élvezetet a nagy teljesítményű, háromszoros működésű újratölthető masszírozóval, erős tolószárral, vibráló hátsó ajtó-ugróval és szívó csiklóstimulátorral.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Kétszeres öröm, oh la la! Az érzéki French Kiss™ Suck & Play cserélhető készlet 2 cserélhető tartozékkal, 12 vibrációs vagy 12 szívási funkcióval pontosan tudja, mire van szüksége.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Suck Buddy Playful Massager Pink

    A Naughty Bits® Suck Buddy Playful Massager egy olyan játék, amit imádni fogsz, ha elmondod, hogy szopogatod. Az egyedülálló kézi masszírozó kontúros csiklóizgatóval és 10 rezgési sebességgel rendelkezik a térdrázó stimulációért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Size Queen Dildo 8 Inch Turquoise

    A Size Queen™ számára, aki pontosan tudja, mit akar, a 8 hüvelykes Size Queen™ egy teljes 8 hüvelyk (20,25 cm) hosszú, és 10 hüvelyk (25,5 cm) az élethű élvezet.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Studs 8 Inch Skin

    Minden az öröme méretéről szól, és a CalExotics Silicone Studs 8 "megérkezett, hogy bármilyen méretű királynőnek megfelelő élményt nyújtson. A valódi érzésű dong bőséges, 8 hüvelykes tengellyel, valósághű, rugalmas kialakítással és tapadókorongos alappal készült. Szerezze meg a vágyott élvezetet egy 8 hüvelykes donggal, érzéki csúccsal, texturált szárral és élethű golyókkal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Opulence

    A nagy teljesítményű masszírozót rugalmas testtel hozták létre, így könnyedén irányíthatja a stimulációt.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    A szenvedélyes acélgyöngyökkel díszített szilikon gyűrűkészlet az eksztázis fokozására, fokozására és fokozására készült. A rugalmas, mégis erős szilikon gyűrűk összenyomnak az erős tartás érdekében, míg a rozsdamentes acél gyöngyök fokozzák az élvezetet

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Revitalizálja és erősítse meg a szerelmi izmokat az egyedülálló 3 részes Lemon Kegel edzőkészlettel. Adja meg a medencefenék izmait 3 fokozatosan súlyozott edzővel, hogy finoman növelje az edzés intenzitását és a szexuális élvezetet. A 3 részes készlet egy 45 g-os, 60 g-os és 75 g-os súlyt és egy teljes edzésprogramot tartalmaz.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Revitalizálja és erősítse meg a szerelmi izmokat az egyedülálló 2 részes Citrom Kegel Edzőkészlettel. Adja meg a medencefenék izmait az általuk vágyott edzésnek 6 fokozatosan súlyozott edzővel, hogy finoman növelje az edzés intenzitását és a szexuális élvezetet. A 2 részes készlet egy 60 g-os és 100 g-os súlyt és egy u​r​n​a teljes edzésprogramot tartalmaz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.