×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Automatikus maszturbátorok

33 - 64 termék, Összesen:231

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Feszültnek érzi magát? Csak hagyd csúszni! Fogja meg ennek az egyedi simítónak a vaskos ergonomikus fogantyúját, nyomja meg a gombot, és már indulhat is a fantáziaországba. Hagyja, hogy a mozgás megcsússzon és csúszhasson körülötte, miközben ellazul, és élvezi a 3 simogatási sebességet, nem is beszélve a domború belső térről, amely finom texturált érzést ad az út során. Gyorsan tisztítsa ki a puha és rugalmas simítót, majd öblítse le játéktisztítóval és vízzel. USB-n keresztül újratölthető.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Squeezable Automatic Deep Throat 3D Realistic Structured Pussy Masturbator

    A szorosság szempontjából teljesen testreszabható maszturbátor széles lemezzel rendelkezik a szilárd külső burkolaton, amely a súrlódás, a tapadás és a szorítás növelése érdekében egyszerűen összenyomva átadja a tartó kéz nyomását.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor egy maszturbátor, amelyet kifejezetten az ő örömére terveztek. A 2 nagy teljesítményű motorral rendelkező Conor számos funkciót kínál a kivételesen kellemes éjszaka érdekében, akár egyedül, akár partnerrel.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    A forgó rezgések tiszta eksztázist hoznak létre ezzel a rugalmas simítóval, amelyet úgy terveztek, hogy a valósághű száj alakú belépőtől kezdve finoman életszerű érzést keltsen. Működtesse mindegyik motort külön-külön, hogy személyre szabhassa örömét, akár szeretné megtapasztalni a csatorna tövében lévő erőteljes lövedéket, akár a hüvely forgását maga körül – vagy mindkettőt egyszerre a tökéletes kioldás érdekében.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Suck-O-Mat 2.0

    A SUCK-O-MAT 1.1 szisztematikus továbbfejlesztése!

    255 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Vacuum Controller - Vakuum pumpa

    A Vákuum vezérlő egy új vákuum eszköz, amely extra stimulációt ad a Tenga maszturbátoroknak- egy nagy teljesítményű motor segítségével.

    39 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    7 üzemmód és egygombos orgazmuskialakítás: Ez az elektromos maszturbátor 7 üzemmódú teleszkópos funkciót és forgó masszázsfunkciót kínál, szexuális játék férfiaknak, amely stimulálja a péniszt, 7 rezgési frekvencián különböző stimulációt fog érezni. Férfi kéz nélküli csésze maszturbátor, az egygombos orgazmuskialakítás folyamatos stimulációt biztosít, maszturbátor a legerősebb szívó üzemmódban és rezgés üzemmódban, így szívja a péniszét és rezeg.

    44 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orctan Automatic Masturbator

    Ismerje meg az Orctan-t: a Womanizer feltalálója által megalkotott automata maszturbátor, amely az eddigi legvalósághűbb orális szex érzést nyújtja. Ez a jövő szexjátéka masszázsgörgőkkel van felszerelve, és 9 programmal működik, amelyek új izgalmat keltenek, és az orgazmusban csúcsosodnak ki. A még intenzívebb stimuláció érdekében az Orctan teljesítménynövelő funkcióval, rezgéserősítővel, szegély funkcióval és 3 automatikus üzemmóddal van felszerelve.

    178 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Ha valaha is küzdött a tökéletes kézmentes pozíció megtalálásával, ez a játékszer biztosan megörvendezteti Önt.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Távolról, APP-n keresztül vezérelve, adja fel a hatalmat, és hagyja, hogy partnere vezessen egy örömteli utazásra, bárhonnan, bármikor.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Bemutatjuk a maga nemében első számú fejőgép maszturbációs technológiát, amelyet úgy terveztek, hogy teljes mértékben körülvegye a szerszámát vibráló, forgó stimulációval a tökéletes önkielégítési élmény érdekében!

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    A Handy egy forradalmian új szexjáték, amely elhozza a szextech szórakozását a tömegekhez. A Handy filozófiája a szexuális kíváncsiság normalizálásán és a szexuális pozitivitás elősegítésén alapul. Ez az oka annak, hogy a lehető legkényelmesebben testreszabható legyen, teljesen állítható markolatával és lökethosszával, hogy minden formához, mérethez és preferenciához igazodjon.

    229 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Most több hengerrel és textúrával a még nagyobb extázisért! Hagyja, hogy a Super Milker Deluxe Stroker Machine elvégezze helyetted a kemény munkát! Ezt a szerelmi gépet kifejezetten automatikus simogatásra és szopásra tervezték, összesen 4 hengerrel a legkülönfélébb érzések érdekében. Ez a többsebességes gép diszkréten elhelyez mindent, amire szüksége van, a ház zárható tetején.

    639 900 Ft

    399 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    A végső simogató fantáziálás megérkezett! Csatlakozzon egy erotikus élményhez, amely minden érzékszervét lángra lobbantja. Csúsztassa be a hüvelybemenetbe, és élvezze ezt az egyedülálló vibrációs és feszesítő élményt. Életszerű érzést kelt és megragad, amit még soha nem tapasztalt, miközben többszínű ablakon keresztül nézheti az eseményeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Ez a vibráló maszturbációs kényeztető túlmutat a fantázián, lehetővé teszi, hogy behatoljon a hüvelybe, és érezze a benne levő nyelvet! Kényeztesse péniszét 3 sebességgel és 4 funkcióval a szeméremajakból érkező rezgéssel és a nyelv mozgatásával. Síkosítót fel és csúsztassa be! Még a nyelvrészt is leválaszthatja, hogy a test más részein külön használhassa.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Forog és fel-le mozog: Szexjáték férfiaknak, az állítható üzemmódoknak köszönhetően - különböző sebességeket és mozgásokat szimulál - és a szilikonbetét fel-le vezetésével nem kell mást tennie, mint élvezni. Ha úgy tetszik, az eszköz gyönyörű makkmasszázst biztosít az 1. szinten. Férfi maszturbátor, a zajszint mérsékelt, a forma meglehetősen elegáns.

    45 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Készen áll élete legjobb maszturbációs élményére? A kezdők számára tökéletes PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker teljesen érzéki élményt kínál. Az erőteljes vibráció szenvedélyes nyögéssel és szexi beszéddel párosul, hogy a maszturbációt az elégedettség teljesen új szintjére emelje!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Bemutatjuk forradalmian új IST technológiát, mely egy terljesen élethű érzést biztosít minden egyes felhasználáskor! A szívóhatás teljesen testreszabott, beállíthatod, ahogy csak akarod! Készülj fel életed egyik legjobb élményére, figyeld, hogy nő péniszed egyre nagyobbra és vastagabbra!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Bemutatjuk az Orgastobator 01-et, amely a Rimba Toys innovatív örömtermékeinek legújabb tagja. Az Orgastobator 01, amelyet a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel terveztek, egy élvonalbeli maszturbátor, amely páratlan szintű elégedettséget és intimitást kínál.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP03 egy fényűző és diszkrét maszturbátor szívás és rezgés funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és egyszerűen választhat a 6 szopási vagy 7 vibrációs mód közül. A maszturbátor melegítő funkcióval rendelkezik, így még valósághűbb érzést élhet át. A praktikus LED világításnak köszönhetően mindig kiválaszthatja a megfelelő funkciót. A puha elasztikus szilikon borítás hüvelynyílással rendelkezik, és számos szegecs és borda található a belsejében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Töltse élete legjobb éjszakáját Ethennel, egy valósághű maszturbátorral. Puha és szivacsos anyagokat tartalmaz, így korlátlanul szoríthatod és élvezheted.

    290 900 Ft

    223 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Valósághű férfi Stroker egy észbontó élményért: Ez az egyedülálló férfi stroker játék élethű érzésekkel rendelkezik, amelyek a tiszta élvezetbe burkolják Önt. A forgó és toló mozdulatok, valamint a bőséges mennyiségű síkosító elég volt ahhoz, hogy rekordidő alatt átküldje Önt a csúcsra. Ráadásul ez a toló maszturbátor LED kijelzővel és egy átlátszó ablakkal rendelkezik, hogy megnézhesse, mi történik, amikor megváltoztatja a beállításokat.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Ismerje meg a BLOWCAST-et; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáit! A Blowbot egyedülálló élményt nyújt kellemes vibrációkkal, valamint szalag- és fűtési funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Toys Orgastobator 03 Male Masturbator Black & Transparent

    Bemutatjuk az Orgastobator 03-at, a Rimba Toys legújabb szenzációját az élvezeti innováció terén. Az intim termékeink nagyra becsült kollekciójának részeként az Orgastobator 03 az élvezet és az izgalom új dimenzióját adja érzéki kalandjaihoz.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Az innovatív SUCK-O-MAT® KÉZ NÉLKÜLI MASZTURBÁCIÓS TECHNOLÓGIA intervallum-vezérelt stimulációval ezt lehetővé teszi. Ha van SUCK-O-MAT®, nem kell a szokásos kézmozdulatokat végrehajtania – csak feküdjön hátra és élvezze. Erőteljes pumpáló/szívó impulzusok késztetik a puha, rugalmas szilikon hüvelyt automatikusan, ritmikusan fel-le mozgatni a péniszen – stimulálva a szenvedélyes szájat, amely forró élvezetet nyújt… Wow! Ezen kívül az integrált örömgyűrű fokozza a csodálatos szopás érzését!

    159 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Innovatív légzsák- technológiával működő Pipedream maszturbátor, melynek egyetlen célja, hogy téged kényeztessen! Több légzsák teszi lehetővé a feledhetetlen élmény: felfújódnak, majd leeresztenek, miközben körbeölelik a péniszt, így egy tökéletes szívó-hatás alakul ki! Hidd el, ez lesz a valaha volt legjobb maszturbációs élményed!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Az igényes izgalmat keresők számára a Pursuit of Pleasure egy korszerű Stroker, amely tiszta ablakkal rendelkezik a kamrába, így láthatja az összes eseményt. A TPE gumiból készült, rugalmas, texturált belső csatorna szorosan tart, miközben 7 vibrációs sebességet és ritmust fedez fel. A gyöngyös gyűrűk fel-le mozognak a tengelyen, és még több stimulációt és élvezetet adnak hozzá. A játék szabadsága!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Bemutatkozik a BLOWCAST; innovációval és szenvedéllyel tervezték, és célja, hogy életre keltse fantáziáját! A Wingman PRO egyedülálló élményt nyújt kellemes vibrációkkal, valamint szalag- és fűtési funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Universal Launch Stroking Simulator

    Az Universal Launch számos Fleshlight termékkel működik, automatikusan simogatva Önt akár 250 löket per perc! Szerelje fel okostelefonját, nézze meg kedvenc tartalmát és már mehet is!

    229 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kinek van két hüvelykujja, és aki szereti a szopást? Te, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után csikorgó tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:231

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.