×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis ezüst

97 - 128 termék, Összesen:382

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Totally His - Lágy bilincsek

    Hódoljon be szertőjének a Totally His lágy bilincsekkel. Erős és kényelmes tépőzárakkal és kapcsokal csatlakoznak egymáshoz, illetve más bondage elemekhez. Ideális bevezetés a biztonságos és enyhe bondage (kötözős) játékokhoz.

    9 590 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Rozsdamentes acél. Az Anal Zár új dimenziót teremt az anális játékban. Behelyezéskor a viselője érzi, ahogy az acél az üreg minden centiméterén halad. Ha teljesen be van dugva, a dugó hátsó részének egyszerű megnyomásával a behelyezett rész kitágul.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Tesztelje határait egy egyedi golyós hordágyon és két 8 unciás súllyal! Kezdje egy kezelhető rántással, és csúsztassa a hordágy U részét a herezacskóba a labdák fölé. Élvezze a nagy teherbírású rozsdamentes acél vonzását, ahogy a gravitáció megviseli! Két csatlakozó lánc lóg, kényelmes kampókkal a súlyozott golyók hozzáadásához... vagy talán még több is! Mennyit bírsz? Játssz egyedül vagy mestereddel vagy úrnőddel! A tartós anyag nem porózus, így minden használat után könnyen fertőtleníthető.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mistress by Isabella Sinclaire 3 Prong Anal Speculum Stainless Steel

    Ennek az egyedülálló szórónak három lekerekített ujja van, amelyek egyenletesen tágulnak, a szorító fogantyú pedig könnyen és simán kezelhető. Az állítható rögzítőcsavar lehetővé teszi, hogy a tökéletes átmérőig nyitva tartsa. Orvosi minőségű és nagy teherbírású műszert úgy terveztek, hogy az elkövetkező években is hitelesnek tűnjön és érezze magát.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Élvezze az extra hosszú, tömör, szilárd húgycső dugó pálcájának élményét ezzel a rozsdamentes acélból készült, nagy gyöngyös mintával ellátott tömör péniszdugóval. Az acél péniszdugó simára csiszolt és könnyen behelyezhető a még intenzívebb orgazmus érdekében, próbáljon meg olyan mélyre menni, amennyire csak tud a nagy behelyezhető markolatának köszönhetően. A Kiotos acél 100%-ban rozsdamentes acélból készült és simára polírozott.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    14x húgycső stimuláció és nyújtás!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    A His Ringness The Earl nevű gyűrű anyaga 100% sebészeti rozsdamentes acél. Ez nem csak egy erotikus ékszer, hanem egy segédeszköz is egyben, melynek használata hosszabb és intenzívebb szexhez vezet.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Ez az Ultimate labdakínzó eszköz egy labdafeszítő és -zúzó egyben, a speciális kínzó tüskékkel.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Akkor tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém kígyó szüzességi ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a pénisz szára fölé helyezi. Itt kezdődik a játék. Férfiasságával egy fémerődbe zárva nem lesz képes teljes erekciót elérni, elégedettsége és stimulálása korlátozott, miközben Ön készségesen tartja. Éljen a dominancia! A gyűrű 45 mm, a bemenet pedig 32 mm a pénisz számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ez a rozsdamentes acél húgycső edző készlet 7 dugót tartalmaz, amelyek átmérője 5 mm-től 11 mm-ig terjed. Tökéletes készlet egy hang- vagy péniszdugó-fétis elindításához. A péniszdugók üregesek, így a férfias nedvek könnyedén távozhatnak. 4 sima gyöngyük van, amelyek csodálatos érzést nyújtanak. 42 mm-es behelyezhető hosszával tökéletes méretű az induláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Rozsdamentes acél, simára polírozva ennek a tükörnek három elülső tűje van, amelyek zárt helyzetben kerek szondát alkotnak.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    A mellbimbók a mellek legérzékenyebb részei. A mellbimbókban található sok idegvégződés miatt kétségtelenül fontos erogén zóna. Adja meg a mellbimbóinak a megérdemelt figyelmet az elegáns, szexi és stílusos TABOOM állítható vibrációs bilincsekkel. A kezdők számára ideális, könnyen állítható gyűrű lehetővé teszi a szerelmesek számára, hogy különböző feszültségszintekkel kísérletezzenek. Kapcsolja be a többsebességes golyót a még nagyobb élvezetért! A gomb 10 pulzációs és rezgési mintát kínál, amelyek egy gombnyomásos vezérléssel egyszerűen állíthatók.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Pleasure Dome Chastity Cage - Ez a tisztasági eszköz sokkal fejlettebb változata a klasszikus KTB tisztasági eszköznek, amely hatékonyan megakadályozza az erekciót. Kényelmes, amíg a pénisz lankadt, de "harap", amikor bármilyen okból felizgul, megakadályozva minden tiltott tevékenységet.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Készen áll valami ördögi újításra? Akkor próbáld ki ezt a praktikus szájtágítót, és élvezd ki az uralom minden percét!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Stainless Steel Collar

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa, mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Élvezze az izgalmas mellbimbó-stimulációt ezzel a csavaros mellbimbó-stimulátorral. Ez egy gyönyörűen kidolgozott kerek szexjáték, amely nagy örömet okoz.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Az elektrosokk rezgésű húgycső dugó olyan férfiak számára készült, akik mernek feszegetni a határokat. A vibrációs tágító páratlan érzetet biztosít a nemi szerveken és a nemi szerveken. Könnyedén küldi az elektrohullámokat a péniszbe és a húgycsőbe. Ha egy teljesen új szenzációt szeretne megtapasztalni, akkor ez Önnek szól.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Az anális (vagy vaginális) tágítási élményt a következő szintre emelheti ezzel az anális tágító eszközzel. Helyezze be a 3 csúcsot a végbélnyílásába (vagy hüvelyébe), és kezdje el csavarni az egyes csavarokat, hogy kiterjessze a tágító pozícióját.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Collar and Leash - Bőr Nyakörv vezetővel

    Egy szűk, szegecses gallér és egy kb. 90 cm hosszú póráz együttese. Fekete színben. Anyaga: hasított bőr, fém.

    14 290 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    A CB-6000 Férfi Szüzességi Eszköz - Króm Beveonat egy új, innovatív kialakítás, amely a legnagyobb kényelmet és biztonságot kínálja. A CB-6000 Férfi Szüzességi Eszköz a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtja.

    114 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Taboom Jewel Tweezer Silver

    A mellbimbók a mellek legérzékenyebb részei. A mellbimbókban található sok idegvégződés miatt kétségtelenül fontos erogén zóna. Adja meg a mellbimbóinak a megérdemelt figyelmet az elegáns, szexi és stílusos TABOOM ékszercsipeszekkel. A kezdők számára ideális, könnyen állítható gyűrű lehetővé teszi a szerelmesek számára, hogy különböző feszültségszintekkel kísérletezzenek.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Ez a hosszú ívű Torture tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 60-80 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Valódi bőr, szegecsekkel díszített nyakörv, kutyapórázra emlékeztető fém lánccal.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Ha valami újat szeretne kipróbálni, ez a játék az ideális megoldás. A péniszbe csatlakozik, amely belülről stimulálja a húgycsövet, és elképesztő érzékeny és tökéletes orgazmusban fog részesülni. Ezenkívül üreges, így a spermiumok kényelmesen áthaladhatnak rajta. Könnyen kezelhető, csak meleg vagy hideg vízben melegíthet vagy hűthet, és még változatosabb élményeket kóstolhat meg.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    A Kiotos Steel termékek anyaga 100%-ban rozsdamentes acél, amely révén ezek a legjobb minőségű acél termékek a mai piacon.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Hogyan szeretné szorosan és biztonságosan bezárni őt, szó szerint? Ez a rozsdamentes acél szüzességi ketrec azt a látszatot kelti, hogy Önhöz tartozik!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ez a dilatátor kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A játékszer az ún. sounding praktikák közben lesz hasznos. Ez egy új irányzat, ami a húgycső belülről történő stimulálását jelenti. A finom domborulatokkal ellátott dilatátor erőteljes ingerlést ígér. Praktikus anyagának hála a játékszer nagyon könnyen karbantartható. Kér egy kis kóstolót?

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Collection Cock Cage II

    A Fetish Collection Chastity Cage rövid péniszketrece nem csak jól néz ki, hanem a kényszerített önmegtartóztatás páratlan érzését is biztosítja! A péniszketrec kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és kézzel polírozott.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    A csodálatos, rozsdamentes acél péniszdugó formája egy markoló kampó, amelyet egy híres szuperhős ihletett fekete színben! Miután behelyezte, nemcsak jó érzést kelt és jól néz ki, de partnere extra örömet fog tapasztalni, amikor behelyezi a péniszét ezzel a csodálatos dugóval!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Ez a nagy teherbírású, rozsdamentes acélból készült, ejtőernyős golyó nyűjtó erős mágnessel záródik a herezacskó körül. Tapasztalja meg, hogy 8,6 uncia húzza le érzékeny labdáit, miközben önkielégítést folytat, szexel, vagy ha partnere ugratja és kínozza Önt. A gravitáció megteszi a hatását, megteremtve azt a vontató érzést, amire vágyik, és felerősítve minden szexuális élményt.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:382

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.