×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis ezüst

129 - 160 termék, Összesen:382

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Ez a Shibari gyűrű ideális kötél kötéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Bondage Hook - 40mm

    A Kiotos kizárólag a lekíválóbb minőségű 100% rozsdamentes acélból készültek.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dominate Me Chain Leash 120cm

    Kiváló minőségű láncos fém póráz megfizethető áron. A Dominate Me Chain Leash a Cseh Köztársaságból származó prémium minőségű termék. 120 cm-es hosszúsága pont megfelelő, teljesen elegendő és hatékony. A pórázhoz használt rögzítőhorog nagyon praktikus, mert lehetővé teszi a nyakörv kényelmes és könnyű rögzítését.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! Az Acél Teardrop Cock Trap egy aljas eszköz, amellyel elzárhatod a farkadat. Okos nevet kapott, mert nem engedi ki a péniszcsapdát. Még ha nincs is bezárva, a hosszú, visszatérő, könnycsepp alakú, hangzó rúd miatt, amely a közepén keresztül a húgycsövedbe megy, nem tudsz kiszabadulni belőle. Zárd be kulccsal, és egyáltalán ne engedd ki, ha mered.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Autobondabge Ice Ball zár - 70 mm-es, rozsdamentes acélból készült golyó, A Jégvár a jég olvasztásának elvén működik. Tökéletes önmegtartóztatásra. Egyszerűen töltse fel vízzel, helyezze be a 2 rudat, a felesleges víz kifolyik. Ezután helyezze be a fagyasztórekeszbe.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zárja be férfi farkát és labdáit ebben a teljesen állítható tisztasági ketrecben! A mandzsettaszerű kialakítású készülék alapgyűrűje 4 különböző mérethez fér el. Rögzítse a gyűrűt a helyére a pin-in-lyuk lemezrendszerrel, hogy a golyókat a rozsdamentes acél gyűrű keretei között tartsa.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Élvezze magát még jobban ezzel a rozsdamentes acél péniszbottal, és tegye orgazmusát még intenzívebbé és fröccsenőbbé. Az acél péniszdugó simán polírozott és könnyen behelyezhető az egyenletes, intenzív orgazmus érdekében.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    A Mister B Hardware Sounds Devil egy extrém kúpos tágító, tapasztalt játékosok számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Tolja az érzést a következő szintre, és élvezze az ugratós mellbimbójátékot a Nipple Play Kristálylánc Mellbimbóbilincsekkel. Fedezze fel az emelkedett érzést a 2 teljesen állítható mellbimbóbilincssel, ugratólánccal és csillogó kristályokkal. Érje el a játékos élvezet új szintjeit az p​h​a​r​e​t​r​a állítható bilincsekkel. Rögzítse a szemtelen kapcsokat a testéhez, és élvezze a fájdalom és öröm minden rohanását.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ez a kiotók tisztasági ketrece rozsdamentes acélból készült, nincs krómozás és nikkelezés, csak kézzel polírozták. A pénisz ketrecbe helyezésével 35 mm átmérőjű lesz. A 45 mm-es hajlított gyűrűt először a golyókra kell felhelyezni, majd ezt követően mágneskulccsal könnyen rögzíthető a ketrechez.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Whip 2040328

    Ostor széles bőr pántokkal és rozsdamentes acélból készült fogantyúval, melynek a végén praktikus hurok helyezkedik el. Fekete / ezüst színben. Teljes hossza kb. 73 cm.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    A Rebel golyósgyűrűs zárható golyós hordágyát fel kell tenni, majd szorosan lezárni a mellékelt imbuszkulccsal. A még izgalmasabb érzésekért lehűthető (hűtőben) vagy felmelegíthető (forró vízben).

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Élvezze az extra hosszú masszív Trainer plug pálca élményét ezzel a rozsdamentes acélból készült, sima, lépésről lépésre haladó mintázatú masszív péniszdugóval.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Ez a rozsdamentes acélból készült állkapocs zárszerkezet nem alkalmas a köztünk lévő érzékeny lelkeknek.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ez a dilatátor kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A játékszer az ún. sounding praktikák közben lesz hasznos. Ez egy új irányzat, ami a húgycső belülről történő stimulálását jelenti. A finom domborulatokkal ellátott dilatátor erőteljes ingerlést ígér. Praktikus anyagának hála a játékszer nagyon könnyen karbantartható. Kér egy kis kóstolót?

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Ez a rozsdamentes acél húgycső edző készlet 3 dugót tartalmaz, amelyek átmérője 6 mm-től 10 mm-ig terjed. A tökéletes készlet a hang- vagy péniszdugó-fétis kezdőknek. A péniszdugók szilárdak, így a férfinedv nem tud kiszabadulni. 3 nagy golyójuk van a csodálatos érzés érdekében. 50 mm-es behelyezhető hosszával tökéletes hossz a kezdéshez.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Nagyon hatásos tisztasági eszköz: tegye a pénisz tengelyére, és erekció közben a pontok a legérzékenyebb húsba mélyednek. Tüskés péniszgyűrűként: helyezzük a pénisz és a golyók tövére, és zárjuk lakattal. Brutális golyós hordágyként: tekerja a herezacskó köré. A kínzás módszere Önön múlik!  A gyűrű két sor 0,25 hüvelyk hosszú rozsdamentes acél fogakkal rendelkezik. Ezek nem önzáró gyűrűk, mivel egy kis lakat kell a rögzítéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Ezután tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém oroszlán tisztasági ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a péniszszár fölé helyei. Itt kezdődik a játék.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    A Black Label rozsdamentes acélból készült rendőrségi bilincsei egyszerűen tökéletesek az elragadó játékhoz.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    A Fétis jelenlegi használata a szexuális területhez tartozik. A köznyelvben bizonyos testrészek vagy tárgyak izgalmat vagy gyönyört kiváltó módon történő élvezetére vagy csodálatára utal. Az Ohmama minden elemet és kiegészítőt kínál, hogy úgy csinálhassa mint még soha, bonyodalmak nélkül, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Ez a szüzességi eszköz a klasszikus KTB tisztasági eszköz sokkal fejlettebb változata, amely hatékonyan akadályozza meg a felállítást. Kényelmes, ha a pénisz petyhüdt, de "harap", ha bármilyen okból izgalomba jön, megakadályozva a tiltott tevékenységet. A ketrec tüskéi tompák, nem okoznak sérülést. Hosszan tartó használat után néhány napig megmaradhatnak foltok, de viselése teljesen biztonságos. Kivehető 7 mm-es péniszdugója is van pisilyukkal. / Zárható péniszdugó - kulcs nélkül nem távolítható el.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Silver

    Tökéletes egy izgalmas és szenzációs játékhoz!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230038 Silver

    Oh mama! Mi fog történni? Milyen rejtély rejtőzik ezen maszk alatt? Nagyszerű este lesz, és a szándékokat csak Ön tudja. Adjon hozzá egy csipetnyi rejtélyt, morbiditást és szexi bizonytalanságot ezzel a maszkkal a játékban, tökéletes magában viselni és elrejteni az arcát, vagy kombinálni kedvenc fehérneműjével vagy jelmezként.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    A Mister B vibráló húgycsőhangok nagyszerű módja annak, hogy hangjátékát a következő szintre emelje. Ez az extra hosszú, vibráló pálca tökéletes azok számára, akiknek szükségük van erre az extra lökésre. A legvastagabb részén 7 mm-es átmérőjű, tehát nem újoncoknak való, de kiváló azoknak, akik már szeretik a fémpálcás hangzást. Erős és intenzív lesz, és minden bizonnyal jó alkalom a perverz hangadók számára. Ideális azoknak a felhasználóknak, akik intenzitásra vágynak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers - Mellbimbó húzó

    A Kiotos termékei kizárólag a legkíválóbb minőségű rozsdamentes acélból készültek.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Desir Metallique Mesh Handcuffs Silver - fém dísz bilincsek Ezüst

    Váltsd valóra legvadabb álmaid, csábíts! A karkötők bármilyen alkalomra felvehető elegáns kiegészítők, a hálószobai játékokhoz pedig egy szempillantás alatt bilinccsé alakíthatóak! A hideg, fémes érintés mindenkit megbabonáz!

    12 790 Ft

    9 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ez a húgycsőhangkészlet nagyon alkalmas a húgycsőjátékhoz. A rozsdamentes acél hangok könnyen és simán mennek be a húgycső nyújtásába, ami nagy örömet okoz. Fedezze fel a húgycsőjáték intenzív örömeit! A húgycső az egész testben a legmagasabb koncentrációban tartalmaz idegvégződéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:382

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.