×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis hímvessző

65 - 96 termék, Összesen:239

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Elege van a megszokott játékokból? Készen áll egy új kihívásra? Akkor ez az péniszdugó a megfelelő termék az Ön számára. Ez a péniszdugó a húgycsőbe helyezhető, a makk és a húgycső alsó részét ingerli.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    A Cockring RVS a minőségi Steel Power Tools márkától egy karcsú, modern dizájnú és kiváló minőségű rozsdamentes acél játék. Ez a termék növeli a kitartást és állóképességet, javítja az erekciót. A Donut Cockring kivitelezése teljesen biztonságos. Fedezze fel a vad örömöket a Steel Tools-szal!

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Elege van a megszokott játékokból? Készen áll egy új kihívásra? Akkor ez az péniszdugó a megfelelő termék az Ön számára. Ez a péniszdugó a húgycsőbe helyezhető, a makk és a húgycső alsó részét ingerli.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Tartsa az alávetettje férfiasságát irányítása alatt még akkor is, ha éppen nem tartózkodik otthon!

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    A puristáknak: Pure Pete szorosan illeszkedik a koronájához, és bizsergető vagy toló impulzusokat közvetít a rögzített ívhez, amely a pénisz hegyén húzódik - pontosan ott, ahol minden érzékeny pont található.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    A STOPPER cum dugónk szilikonból készült, amelyre egy mozgatható speciális tartó van illesztve egy 8 mm vastag golyóval. A szorosan illeszkedő gyűrű közvetlenül a makk alatt van elhelyezve, és a konzol vége a labdával a péniszbe kerül.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    A kisebb tisztasági eszközök iránti kérelmek száma miatt elhozzuk Önnek a rozsdamentes acélból készült Weenie Locker Chastity Cage-et, amelyet kifejezetten a mikropénisszel rendelkezők számára terveztek, és egy kivehető üreges húgycsőhangot és lakatzárat kombinál, hogy az elítéltjét ketrecben tartsa.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Hosszabbítsa meg a szórakozást, és tartsa meg az élvezetet ezzel a hipoallergén TPE péniszgyűrűvel a Poweringtől. A POWERING erekciós gyűrűk biztonságosak a test számára, minden bizonnyal növelik a teljesítményt és fokozzák az élvezetet.

    6 390 Ft

    3 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Átlátszó

    Az ATOMIC JOCK-nál szeretjük az erkölcsös játékot, de utáljuk tönkretenni olyan jelenet spontaneitását, amikor merev műanyagokkal vagy fémekkel és kicsiny lakatokkal próbálunk játszadozni.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Mágneses gömbök, melyek kis méretük ellenére hatalmas erővel bírnak! Felhasználásuk rendkívül sokoldalú, a fantáziádra bízzuk, te mit hozol ki belőlük!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Metal Ring Professional 48

    Rendkívül ötletes és ergonomikus kialakítás. Anyaga: rozsdamentes acél (304), nikkelmentes termék. Súlya: 122g, átmérője: 4,8 cm

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Mini Chastity Cage with Plug

    Zárd le azt a csöcsöt, és ne engedd ki! A Steel Mini Chastity Cage egy nagyon kicsi tisztasági ketrec, amely tökéletes a haszontalan farkak számára, mint a tiéd. A kemény acél nem kínál mozgásteret vagy helyet, hogy az értelmetlen farkad növekedjen. Ez a kis farokvédő egy kivehető hangdugóval is rendelkezik, így a kis pici pálcika egyáltalán nem tud mozogni. Menj előre és zárd le.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

    A His Ringness The Earl nevű gyűrű anyaga 100% sebészeti rozsdamentes acél. Ez nem csak egy erotikus ékszer, hanem egy segédeszköz is egyben, melynek használata hosszabb és intenzívebb szexhez vezet.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion Grey Box - Erotikus segédeszközök szett

    10 darabos erotikus játék csomag.

    23 990 Ft

    15 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    A Mister B Hardware Extreme CBT eszköz a CBT eszközök csúcsa. Kezdje azzal, hogy behelyezi a dugót a fenekébe, majd megszorítja a golyóit, mindegyiket a saját oldalán, és összenyomja a farkát az elülső bilincsekben, és minden bizonnyal kellemes fájdalomban lesz, ameddig csak akarja.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Ez a 4-Way Adjustable Urethral Stretcher rozsdamentes acélból készült eszköz egyedülálló megoldást kínál a húgycsőjátékra. Ez az Urethral Play Device azonnal megadja a hangulatot. A négy erős, állítható kar lehetővé teszi, hogy olyan messzire nyújtsa ki az alattvalója húgycsövét, amennyire csak szeretné.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Az OUCH! új játéksorozatot mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön perverziója, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély izgatása az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    22 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Stimulálja a péniszét kívül-belül ezzel a hang- és fejujjas játékkombóval. Az erős fej ugrató rezegni fog a pénisz fején, míg a rugalmas szilikon húgycsőbetét belülről stimulálja a tagját. Prémium minőségű, ftalátmentes, testbiztos szilikonból készült, így nyugodtan játszhatsz.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    A World Cage tisztasági eszközei könnyen felhelyezhetők és könnyen használhatók, hosszú távú viseletre tervezték őket, és innovatív szilikon biztonsági pajzzsal ellátott, kihúzás elleni tartozékkal vannak ellátva. Más tisztasági eszközökkel szemben, amelyek lágyítószereket tartalmazó polikarbonátból készülnek, a World Cage ketrecei ABS műanyagból készülnek, BPA-mentes. Ráadásul a készlet nagyobb gyűrűket tartalmaz, így nem kell drága kiegészítőket vásárolni.

    109 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Black

    A Man|Cage Chastity Cage-et kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. A különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    A World Cage tisztasági eszközei könnyen felhelyezhetők és könnyen használhatók, hosszú távú viseletre tervezték őket, és innovatív szilikon biztonsági pajzzsal ellátott, kihúzás elleni tartozékkal vannak ellátva. Más tisztasági eszközökkel szemben, amelyek lágyítószereket tartalmazó polikarbonátból készülnek, a World Cage ketrecei ABS műanyagból készülnek, BPA-mentesek. Ráadásul a készlet nagyobb gyűrűket tartalmaz, így nem kell drága kiegészítőket vásárolni.

    109 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Transparent

    A Man|Cage Chastity Cage-ket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    JAJ! Új játéksort mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső tágítás az Ön perverziója, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély játéka az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez az övvel ellátott tisztasági eszköz golyóelválasztóval rozsdamentes acélból készült. Egy extra övvel érkezik, így szorosan körbetekerheti az alapgyűrűt a szilárd golyóelválasztó fogása érdekében. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set -Acél dilatátor szett 8 db

    A Hegar húgycső tágító szett prémium minőségű gyűjtemény, amely különféle érzeteket képes előidézni.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Black

    A Man|Cage Szüzességi Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Rendkívül ötletes és ergonomikus kialakítás. Anyaga: rozsdamentes acél (304), nikkelmentes termék. Súlya: 105g, átmérője: 4,4 cm

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Mit kapjon a férfi, akinek mindene megvan? Természetesen a Spike Cage-t! Ez a sokoldalú eszköz a legtutibb rozsdamentes acél péniszketrec, amely sokkal több egy átlagos erényövnél.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Az OUCH! egy új játéksorozatot mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön gyengéje, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül élvezetesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély izgatása az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    28 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:239

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.