×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis hímvessző

97 - 128 termék, Összesen:239

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds -Acél dilatátor szett 8 db

    A Rosebud Urethral Sounds húgycső tágító szett egy gyönyörű gyűjtemény, amelyet húgycső stimulációra terveztek.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Spot-on vibráció közvetlenül a pénisz fejére!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Ez a gyönyörű alapszintű, magasra polírozott rozsdamentes acél hang az egyik a 3 méret közül, kezdve ezzel a 6 mm átmérőjű hangrúddal. Kezdve egy sima könnycsepp a szélén egy sima tömör rúddal, 3 mm-es.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Elege van a megszokott játékokból? Készen áll egy új kihívásra? Akkor ez az péniszdugó a megfelelő termék az Ön számára. Ez a péniszdugó a húgycsőbe helyezhető, a makk és a húgycső alsó részét ingerli.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    A szupersima, orvosi minőségű, ftalátmentes szilikon csavart modell sima hegyes hegyével rendelkezik a könnyű behelyezés érdekében, míg a fürtök extra stimulációt adnak a húgycsőnek. A lekerekített gomb biztonságos és egyszerű kihúzást tesz lehetővé.

    15 990 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Ring Black

    Nyitott rozsdamentes acél gyűrű 2 ékszergolyóval, körülmetélt és körülmetéletlen péniszhez egyaránt alkalmas. A vékony gyűrű közvetlenül a makk szélére van felszerelve.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Ez a Kiotos X szilikon pénisz glans gyűrű készlet tökéletes, ha szeretné megtapasztalni a szilikon glans gyűrű örömét. Különlegesen tervezett makkgyűrű szett a péniszed hegyéhez. Ez a készlet 4 szilikon makkgyűrűt tartalmaz, kezdve a 24 mm-es, majd a 28 mm-es, majd a 30 mm-es és végül a 33 mm-es belső átmérővel.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Vice Mini V2 Black

    A Vice Chastity Device az első és egyetlen megkerülhetetlen szűziességi eszköz a világon, amelyhez nincs szükség PA (Albert herceg) piercingre. Olyan szintű biztonságot nyújt, amilyenre eddig nem volt példa más szűziességi eszközökben. A kihúzásgátlók belső füleinek texturált kialakítása a szökhetetlenség kulcsa. Minél tovább viseli a készüléket, annál biztonságosabbá válik. 2 nap folyamatos használat után szökhetetlenné válik!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    A tapasztalt hangzás szerelmesei számára, akik még tovább akarják feszegetni a határokat, Brutus egy vibráló hangzású eszközzel állt elő, a Tremblerrel. A vibrációs funkció hozzáadásával erősíti a hangzás érzetét, a Trembler minden rezgést érezni fog a húgycsőben és azon túl is. Készen áll a tökéletes hangzásélményre, ha hozzáad néhány hangulatot?

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - 10 darabos erotikus játék szett

    A Lovetoy Starter Kit által felfedezheti saját szexuális határait és korlátait, mindezt játékos és biztonságos módon.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Bemutatjuk a SEVANDA Golden Metal Urethral Chastity Cock Cage-et, egy prémium BDSM-kiegészítőt, amelyet azok számára terveztek, akik a tökéletes kontrollra és visszafogottságra vágynak. Ezt a kakasketrecet a SEVANDA, egy megbízható név a felnőttjátékok világában precizitással és eleganciával készítette el, és a luxus és a kényeztetés megtestesítője.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Válaszd a Master Series műpéniszt, ha valósághű szexélményre vágysz!

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    A His Ringness The Earl nevű gyűrű anyaga 100% sebészeti rozsdamentes acél. Ez nem csak egy erotikus ékszer, hanem egy segédeszköz is egyben, melynek használata hosszabb és intenzívebb szexhez vezet.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    Átlátszó vízi sportok!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Akkor tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém kígyó szüzességi ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a pénisz szára fölé helyezi. Itt kezdődik a játék. Férfiasságával egy fémerődbe zárva nem lesz képes teljes erekciót elérni, elégedettsége és stimulálása korlátozott, miközben Ön készségesen tartja. Éljen a dominancia! A gyűrű 45 mm, a bemenet pedig 32 mm a pénisz számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ez a rozsdamentes acél húgycső edző készlet 7 dugót tartalmaz, amelyek átmérője 5 mm-től 11 mm-ig terjed. Tökéletes készlet egy hang- vagy péniszdugó-fétis elindításához. A péniszdugók üregesek, így a férfias nedvek könnyedén távozhatnak. 4 sima gyöngyük van, amelyek csodálatos érzést nyújtanak. 42 mm-es behelyezhető hosszával tökéletes méretű az induláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Kiteríti a golyókat és előretolja őket, így nagyobbnak és szembetűnőbbnek tűnik. A pénisz körüli heveder hosszabb és keményebb erekciót biztosít, így még jobban élvezheti azokat az intim pillanatokat a partnerével. A péniszgyűrű átmérője 4,5 cm, a golyógyűrű átmérője 2-3 cm.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Készen állsz egy izgalmas rabságélményre? Ez a bezárt tisztasági ketrec lehetetlenné teszi viselője számára az erekció elérését. A ketrec akár több egymást követő napon is viselhető az intenzív előjátékhoz. Az elülső nyílás lehetővé teszi viselőjének, hogy a ketrec eltávolítása nélkül vizeljen.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kifejezetten a női testhez tervezték, ez az egyedülálló orális fokozó megnyitja az örömök előtt! Csak hajoljon a kívánt szűkületig, és csúsztassa be. A középen lévő dudor segít stimulálni a G-pontot, míg a rugalmas végek szétfeszítik a szeméremajkakat, és kiteszik legbelsőbb területeit partnere lelkesedésének, miközben kezei szabadon barangolhatnak a testében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    A CB-6000 Férfi Szüzességi Eszköz - Króm Beveonat egy új, innovatív kialakítás, amely a legnagyobb kényelmet és biztonságot kínálja. A CB-6000 Férfi Szüzességi Eszköz a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtja.

    114 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    A Man|Cage Chastity Cage-ket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Ez a hosszú ívű Torture tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 60-80 mm.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Kiváló minőségű bőrből és gumiból készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse a magömlést, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    A Man|Cage Pénisz Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig f​e​u​g​i​a​t a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és különböző méretű gyűrűk lehetővé teszik a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ez a speciális modell húgycső szondatágítóval van felszerelve. Sima, rugalmas, orvosi minőségű szilikonból készült, amely a készülék aljába kattanva bejut a húgycső nyílásába. A tágító teljes hossza 20,5 cm (8,07"), a behelyezhető hossza 20 cm (7,87"), átmérője 3,5 mm (0,137")

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners T-shape Ball Splitter

    Kiteríti a labdákat és előretolja őket, így nagyobbnak és szembetűnőbbnek tűnik. A pénisz körüli heveder hosszabb és keményebb erekciót biztosít, így még jobban élvezheti azokat az intim pillanatokat a partnerével. A péniszgyűrű átmérője 4-5,5 cm, a golyógyűrű átmérője 3-3,5 cm.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    A Man|Cage Szüzességi Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és különböző méretű gyűrűk lehetővé teszik a tökéletes méret létrehozását!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ez a dilatátor kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A játékszer az ún. sounding praktikák közben lesz hasznos. Ez egy új irányzat, ami a húgycső belülről történő stimulálását jelenti. A finom domborulatokkal ellátott dilatátor erőteljes ingerlést ígér. Praktikus anyagának hála a játékszer nagyon könnyen karbantartható. Kér egy kis kóstolót?

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    JAJ! Új játéksort mutat be a húgycső felfedezőinek! Ha a húgycső szondázás az Ön hibája, akkor hagyja, hogy ezek a sima szondák nyújtsák a végső örömet! A húgycső rendkívül érzékeny idegvégződésekkel van bélelve, amelyek stimulálva rendkívül kellemesek lehetnek. Ezenkívül a húgycső mély játéka az egyetlen módja a prosztata közvetlen masszírozásának.

    19 190 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Hogyan szeretné szorosan és biztonságosan bezárni őt, szó szerint? Ez a rozsdamentes acél szüzességi ketrec azt a látszatot kelti, hogy Önhöz tartozik!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Kiváló minőségű nikkelmentes fémből készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse az ejakulációt, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívüli kiszabadulást eredményez. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:239

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.