×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis hímvessző

129 - 160 termék, Összesen:239

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    A Mini Me minden helyet elvesz a bezárt farkának a legkisebb megrándulása előtt is. Fedezze fel, mit jelent valóban tehetetlenül és kellemesen a vágyak végső korlátozása alatt lenni. Kulcstartók és Sissies egyaránt várták, hogy a CB-X meghozza nekik, amit kértek. Kisebb és készen áll arra, hogy a csomagját közelebb tartsa otthonához, mint amilyenről valaha is álmodott.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    PÉNISZ / GOLYÓ ELOSZTÓ SORGOMBOS. A SÚLYOKAT NEM TARTALMAZZA

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez a modern tisztasági eszköz rozsdamentes acélból készült. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű futurisztikus eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 65 mm.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Zárd el azt a haszontalan faszt, és ne engedd ki! Az Acél Teardrop Cock Trap egy aljas eszköz, amellyel elzárhatod a farkadat. Okos nevet kapott, mert nem engedi ki a péniszcsapdát. Még ha nincs is bezárva, a hosszú, visszatérő, könnycsepp alakú, hangzó rúd miatt, amely a közepén keresztül a húgycsövedbe megy, nem tudsz kiszabadulni belőle. Zárd be kulccsal, és egyáltalán ne engedd ki, ha mered.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zárja be férfi farkát és labdáit ebben a teljesen állítható tisztasági ketrecben! A mandzsettaszerű kialakítású készülék alapgyűrűje 4 különböző mérethez fér el. Rögzítse a gyűrűt a helyére a pin-in-lyuk lemezrendszerrel, hogy a golyókat a rozsdamentes acél gyűrű keretei között tartsa.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set -Acél dilatátor szett 14 db

    A Hegar húgycső tágító szett prémium minőségű gyűjtemény, amely különféle érzeteket képes előidézni.

    57 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Érezze a végső erőt partnere legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – amely eltávolításakor rendkívül felszabadul. Az orvosi minőségű szilikonnak köszönhetően egész nap biztonságosan viselhető, ruha alatt pedig rugalmas.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    A Mister B Hardware Sounds Devil egy extrém kúpos tágító, tapasztalt játékosok számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • COLT Weighted Ring Large

    Ezt a nagy COLT súlyozott gyűrűt a farkára, a labdáira helyezheti, és a súlyozott végét olyan helyekre helyezheti, ahová a nap nem süt, ha akarja!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Élvezze a maximális kielégülést, súlyozott, az érzéki örömért.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Állítsa be szeretőjét az Extreme Szilikon Péniszblokkoló segítségével! Rögzítse a zárat, rejtse el a kulcsot, és ügyeljen arra, hogy partnere a helyén tartsa a farkát! Ez a csúcskategóriás tisztasági ketrec testbiztos, ftalátmentes Elite szilikonunkból készült, és kényelmes, hosszú távú viseletre készült. A tisztasági eszköz könnyű, rugalmas és légáteresztő, de a zár alkalmazása után az alany nem keményedhet meg, akármilyen izgalomban is van!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Túl sok szabadsága van a szemtelen rabszolgájának? Ezután tartsa őt lakat alatt ezzel az igazi fém oroszlán tisztasági ketreccel. Zárja be, és kényszerítse megadásra azáltal, hogy a ketrecet és a gyűrűt a péniszszár fölé helyei. Itt kezdődik a játék.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ez a dilatátor kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A játékszer az ún. sounding praktikák közben lesz hasznos. Ez egy új irányzat, ami a húgycső belülről történő stimulálását jelenti. A finom domborulatokkal ellátott dilatátor erőteljes ingerlést ígér. Praktikus anyagának hála a játékszer nagyon könnyen karbantartható. Kér egy kis kóstolót?

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Ez a rozsdamentes acél húgycső edző készlet 3 dugót tartalmaz, amelyek átmérője 6 mm-től 10 mm-ig terjed. A tökéletes készlet a hang- vagy péniszdugó-fétis kezdőknek. A péniszdugók szilárdak, így a férfinedv nem tud kiszabadulni. 3 nagy golyójuk van a csodálatos érzés érdekében. 50 mm-es behelyezhető hosszával tökéletes hossz a kezdéshez.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Nagyon hatásos tisztasági eszköz: tegye a pénisz tengelyére, és erekció közben a pontok a legérzékenyebb húsba mélyednek. Tüskés péniszgyűrűként: helyezzük a pénisz és a golyók tövére, és zárjuk lakattal. Brutális golyós hordágyként: tekerja a herezacskó köré. A kínzás módszere Önön múlik!  A gyűrű két sor 0,25 hüvelyk hosszú rozsdamentes acél fogakkal rendelkezik. Ezek nem önzáró gyűrűk, mivel egy kis lakat kell a rögzítéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    "Ha Ön az Oxballs szuperpuha péniszketrecének, a COCKLOCK-nak a rajongója, imádni fogja a HÚSGOLYÓKAT… ez egy teljesen új módja annak, hogy elzárják a szemeteit. Most elérhető @ Mister B. HÚSGOLYÓK markolat a duzzadt feje mögött, miközben rángatózó érzést kelt a megduzzadt golyóján… olyan érzés, mint egy kéz, amelyet szépen és szorosan körbeteker a szemét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    A Man|Cage Chastity Cage-et kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak. Fém zárral vagy kötegelővel könnyen bezárható a ketrec.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Ez a szüzességi eszköz a klasszikus KTB tisztasági eszköz sokkal fejlettebb változata, amely hatékonyan akadályozza meg a felállítást. Kényelmes, ha a pénisz petyhüdt, de "harap", ha bármilyen okból izgalomba jön, megakadályozva a tiltott tevékenységet. A ketrec tüskéi tompák, nem okoznak sérülést. Hosszan tartó használat után néhány napig megmaradhatnak foltok, de viselése teljesen biztonságos. Kivehető 7 mm-es péniszdugója is van pisilyukkal. / Zárható péniszdugó - kulcs nélkül nem távolítható el.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Szilikon szájpecek O-gyűrűvel és a fém csattal a rögzítéshez.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    A MEATLOCKER az Oxballs nagy, kemény erényfelszerelése, amely rendkívül rugalmas gumi PLUS+SILICONE™ anyagba burkolja a farkat és a zsákot, ez az első teljes fedésű tisztasági eszközünk – és könnyen felvehető + kényelmes hosszú távú viselethez. Ez a dolog úgy nyúlik, hogy illeszkedjen, és kesztyűként fog meg. A meleg szilikon érzete, a TPR erőssége és rugalmassága, valamint egy dupla áttört fasz megjelenése.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Egy végtelen szenvedélyes éjszakához a legjobb egy jó péniszgyűrűt használni. De ha ehhez hozzáadunk egyet a herékhez, nem is lehetne jobb az éjszaka. A beállító konzolokkal ez a gyűrű megadja azt a fogást, amire annyira vágysz, és nem csak te fogod élvezni, látva, hogy milyen a péniszed, de partnere is minden eddiginél erősebben fogja élvezni a behatolásokat.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    A Mister B vibráló húgycsőhangok nagyszerű módja annak, hogy hangjátékát a következő szintre emelje. Ez az extra hosszú, vibráló pálca tökéletes azok számára, akiknek szükségük van erre az extra lökésre. A legvastagabb részén 7 mm-es átmérőjű, tehát nem újoncoknak való, de kiváló azoknak, akik már szeretik a fémpálcás hangzást. Erős és intenzív lesz, és minden bizonnyal jó alkalom a perverz hangadók számára. Ideális azoknak a felhasználóknak, akik intenzitásra vágynak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Ez az alkalmazással vagy távirányítóval vezérelhető, hordható stimulációs gyűrű ünnepli a szexuális partnerek közötti kötődést, és hangsúlyozza a kíváncsi, kalandos intimitás fontosságát. Viselje a Bondot ruhái alatt, hogy minden pillanatot kellemessé tegyen, és ezzel egy másik szintre emelje az előjátékot.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Átlátszó

    Ha rajongója a legkelendőbb Oxballs SACKSLING ELECTRO-nak, de az igazán szűk érzést szereti a herék körül, a valódi szorítást, akkor egyből bele fog szeretni az Oxballs új dizájnú termékébe, a NUTTER ELECTRO-ba!

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Szuper puha, rugalmas és lágy anyagból készült szilikon herefogó. Nagyon kényelmes még hosszantartó viselés során is! Kitűnő kiegészítője minden szerep- és bondage-játéknak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners V-shape Ball Splitter

    A Boners V-Shape Ball Splitter egy szilikon játék, amely szétválasztja a golyókat. A szexjátékot a pénisz tövében viselik. A kis gyűrűket a herék körül hordják, ezért húzó- és szorító érzést biztosítanak. Az elosztó a pattanós rögzítőkkel állítható, így biztos lehet a tökéletes illeszkedésben. Ön döntheti el, hogy szűkebben, vagy inkább kicsit lazábban szeretné viselni. A szilikon anyag rugalmas és puha tapintású a nagyszerű viselési kényelem érdekében.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Fekete

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is a SQUEEZE-t!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    A Man|Cage Chastity Ketreceket kiváló minőségű polikarbonátból gyártják, amely egy nagyon könnyű, tartós és hipoallergén anyag. A ketrec három részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A két vezetőcsap köti össze a felső részeket, az ovális kúpos csap pedig a gyűrűket köti össze a ketreccel. Különböző méretű és távolságú gyűrűk széles választéka lehetővé teszi a tökéletes méret létrehozását! A gyűrűk kényelmesen illeszkednek és teljesen biztonságosak.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Ez a kínzó szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be a péniszét a ketrecbe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Merüljön el a behódolás világában a DARKNESS vonallal, amely azoknak szól, akik a legbátrabbak és szenvedélyesebbek a BDSM iránt. A pénisz tövének alátámasztása, adaptálható és fém lánccal rendelkezik, így oda viheti partnerét, ahová akarja, vagy hogy elvigye, a BDSM benyújtási gyakorlata.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Az első gyűrű 45 mm átmérőjű, a ketrec bejárati nyílása pedig 35 mm átmérőjű.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:239

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.