×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibráló maszturbátorok

97 - 128 termék, Összesen:275

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Négy, három, kettő, egy... a visszaszámlálásnak vége, és a rakéta fénysebességgel indul, hogy egyenesen az élvezetek univerzumaiba vezesse!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Tapasztalja meg a végső élvezetet az Optimum Power® vibrációs és tolókarral, egy teljesen önálló újratölthető maszturbátorral, amely vibrációs és tolóerőt is kínál. 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciójával, valamint 10 független simogatási funkciójával ez a készülék az érzések széles skáláját kínálja a személyre szabott élvezet érdekében.

    77 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    A NINJA makkú maszturbátor fantasztikus orális stimulációt biztosít, és öngyógyító is. A melegítési funkció 45 Celsius fokos maximális hőmérsékletet ér el, és külön is be- és kikapcsolható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Igazi stílustermék; a mérete és az állaga szinte megegyezik egy igazi szamáréval.

    103 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    A távirányító már nem csak nőknek szól, küldjön el egy linket, hagyja, hogy partnere irányítsa készülékét, bárhol is van – ezer mérföldről vagy akár egy nyilvános helyről! hagyja, hogy az embere élvezze a legjobb izgalmat.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Ez a hihetetlenül hiteles maszturbátor minden érzékszervét erotikus élménnyel meggyújtja. 3 szívóbeállítással és 12 vibrációs móddal felszerelve, hogy a pénisz legérzékenyebb részeit különböző intenzitással és ritmussal stimulálja. Sűrű textúrájú ujjával fog tetszeni, ultrapuha gyönyörködtető hajtásokkal. És amikor újra készen áll, az intelligens memória funkció megjegyzi kedvenc beállításait. A levehető hüvelynek köszönhetően könnyen tisztítható, így ez a nagy teljesítményű maszturbátor újraélheti a szóló pillanatait.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Spot-on vibráció közvetlenül a pénisz fejére!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Red

    Péniszhosszabbító vibrátor. 7 Vibráció / Csendes / USB töltés / Könnyen tisztítható

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Fedezze fel a ZEPHYR-t, a mindent az egyben élvezetfokozót. Ez a gyűrű simogatóvá vagy kakasgyűrűvé változik, minden vágyához igazodva. Fedezze fel a benne rejlő lüktető funkciót, új magasságokba emelve az érzéseket. Tapasztalja meg az újradefiniált élvezetet a ZEPHYR-rel – ahol a sokoldalúság és a lüktető eksztázis találkozik.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel együtt használni. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, amely a pénisz hátsó részét körbeveszi, hogy mélyen torkát érezzen. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    A Moto Bator X erőteljes dugattyús tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes ütési élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kihangosító lökésre, amely körbeveszi péniszét lágy élvezeti csomókkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    A világ első melegedő orális szex maszturbátora. A Skidproof Frosted textúrájú kialakítással határozottan nagyszerű ajándék a fizikai erőnléthez. 1. [férfi maszturbációs játékok funkció] 6 féle rezgés + fűtés + vízálló + némítás, a hang kevesebb, mint 60 dB, a napi zaj elnyomhatja.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Fedezze fel Emma Olsent, egy ultrarealisztikus maszturbátort az élethű érzések páratlan élményéért! Ezt a maszturbátort aprólékosan úgy tervezték meg, hogy pontosan megismételje az igazi megjelenését és érzetét. A textúrák, a kontúrok és a szilikon anyag olyan érzést nyújtanak, amely szótlanul hagyja Önt.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Rear Beauty Light

    Ez a kétcsatornás duplamotoros simítógép valósághű színekkel és belső textúrákkal, robusztus fenékkel és élethű bemenetekkel rendelkezik, mind a vaginális, mind az anális.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Majdnem olyan jó, mint egy szopás!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    A férfi maszturbátorok számára csak a textúra számít. Ez hajtja Devent. Nagyon biztonságos szilikagélből és ABS anyagból készült, mely kényelmes és környezetbarát. Igény szerint 6 frekvenciájú rezgésmód választható. Az évszaknak megfelelően különböző fűtési módokat választhat. Az IPX6 vízálló fokozat könnyen használható és tisztítható. A több mint 60 perces akkumulátor-élettartamnak köszönhetően sokáig élvezheti.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Élvezze a nagyszerű stimulációt ezzel a kézimunka maszturbátorral a Boners kollekcióból. A maszturbátor nyitott kialakítású, ezért minden férfi számára megfelelő. A merevedési zavarban szenvedő férfiak is használhatják ezt a maszturbátort.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Játékos vagy, és csak a legjobbat akarod a maszturbációból? A jobb kéz egyedül nem képes rá! Szerelje fel ezzel a lélegzetelállító maszturbátorral, amely nagyon praktikus és egyben sokoldalú. A férfiak igényeit szem előtt tartva készült, és igazán izgalmas élményt nyújt. Kellemes textúrájával van ellátva a csodálatos masszázsokhoz, és több vibrációs móddal is rendelkezik, válasszon!

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Gusto Navy

    Hajrá Gusto! Ennek a korszerű simítónak valósághű textúrájú csatornája van, amelybe belecsúsztathat. Tapasztalja meg a különféle szívási és vibrációs sebességeket és ritmusokat, amelyek utánozzák a klasszikus fújás érzéseit. Több motor egymástól függetlenül működik a tökéletes testreszabás érdekében. Klassz megjelenésű és diszkrét, a hüvely, a vibrációs golyó és a védőkupak könnyen eltávolítható a tisztításhoz.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    ÜSD a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében. A puncim és a seggem forradalmian valósághű X5-ös anyagból készült, a lyukaim pedig kielégítően simul; mindkettőnek bordás csatornája van, és készen állnak a kenésre, mert igazán bírom a dörömbölést. Ftalátmentes a biztonságos szórakozásért, és könnyen kitakaríthatom kedvenc játéktisztítóval vagy szappannal és vízzel. A napja elején vagy végén várni foglak, amikor csak fel akarsz szállni rám. 2 db AA elemre van szükségem, nem tartozék.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Szereti a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátorokat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Horny Fuck Slut Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Három olyan funkció, amelyről nem szeretne lemaradni!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    A  Forró Csokoládé Heather puha és rugalmas szájat biztosít, amely arra vár, hogy elnyelje a szárat. Ez a valósághű simító feszes, rugalmas és tele van szenzációs textúrákkal. Többsebességes vibrációs lövedékkel rendelkezik, amely fokozza az érzést kiverés közben.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Ki ne élvezné az orális szexet? Mi van, ha azt mondjuk, hogy van egy másik magasabb szint? A Hurricane by Jamyjob egyenesen a jövőből érkezik, hogy megmutassa, hogyan zajlanak a dolgok ott. Ez a stimulátor nem csak egy orális szex szimulátor, de még javítja is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    A világ első Guybrator™-a szabadalmaztatott PulsePlate technológiájával. A PULSE egy többszörösen díjazott férfi stimulátor, amely rezgéseket használ a férfi stimulálására. Míg a PULSE III SOLO-t a férfi egyéni használatra tervezték, a PULSE III DUO távirányítójával és vibráló aljával kifejezetten pároknak készült.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Az Emily maszturbátor átlátszó ablakkal rendelkezik, mert az élvezet vizuálisan is kifejeződik. Kivehető belső burkolata TPR-ből készült, amely egy nagyon puha és rugalmas anyag, mint a bőr. A péniszét stimuláció veszi körül, még mielőtt elkezdené. Amikor bekapcsolja, az alján lévő csiklandozó nyalogatni kezd, és mély és erőteljes csúcspontig masszíroz.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    A tartós zselés szilikon külső burkolat két erőteljes vibrátort foglal magában, 9 egyedi üzemmóddal, amelyek stimulációt küldenek az eksztázisba, míg a luxus belseje kettős sűrűségű gélszilikonnal bélelt. Egy puha zselés szilikon, amely gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Jamyjob.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható Masturbátor 01 a WYNE-től, izgalmasan pöttyös, puha hüvellyel vagina alakban. Plusz melegítő funkció 42°C-ig, 5 változatos vibrációs mód 3 sebességben és intenzív szívó funkció 3 üzemmódban. Az összes funkció együtt vagy külön-külön is vezérelhető egy gombnyomással.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Férfi maszturbátor 7 vibrációs mintával és 5 erős szívómóddal. Futurisztikus kialakítású, hüvely alakú nyílást tartalmaz, texturált csatornával.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vidd haza a PULSE SOLO ESSENTIAL-t, és fedezd fel a férfi maszturbáció egy teljesen új világát. A világ első Guybrator™ névre keresztelt, többszörösen díjnyertes férfi szexjátékunk segítségével ki kéz nélkül is használhatja. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:275

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.