×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibráló maszturbátorok

129 - 160 termék, Összesen:275

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    A PDX ELITE Talk-Back Super Stroker teljes érzékszervi örömteli élményt kínál reagáló erotikus kommunikációval. A szenvedélyes nyögéseken kívül 20 csábító közvetlen reakció és 10 szexi, mozgás által kiváltott reakció pezsdíti fel az elméjét, és egyedi, fokozott intenzív élvezetet nyújt minden egyes maszturbációs alkalomnak.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Black

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartalmaznak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    A Thrust Blow elve az automatikus és szabályos oda-vissza mozgáson alapul a valósághoz közeli, hiteles élmény érdekében. A Dorcel új maszturbátora erőteljes tapadókorongjával tűnik ki, amely erős tapadást tesz lehetővé bármilyen sima felületen.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    A Pulsar szívásstimulátor 3 szívási móddal és 4 pulzáló rezgésmóddal rendelkezik az intenzív szívómozgások megtapasztalásához. ABS-ből és TPE-ből készült, a belső hüvely kivehető a könnyű tisztítás érdekében. 3 gombbal egyszerűen kezelhető. Van egy légnyomás-kioldó gomb is. A kényelem kedvéért a Pulsar a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    A PULSE DRAGON EYE lenyűgöző, irizáló különleges kiadása a pénisztulajdonosoknak szánt, legkelendőbb játékunknak, a PULSE DRAGON EYE olyan szexi, hogy ugyanolyan élvezetet fog kapni a birtoklása, mint a használata… nos, majdnem.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Chisa ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll

    Ez a szemtelen ManQ Threesome Play Tonight 3D Doll készen áll arra, hogy bármilyen módon és bármikor a kedvében járjon, amikor csak akarja! Tapasztalja meg a rendkívül forró hátsó feszességét vagy a valósághű vagina izgalmát!

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Lépjen túl a végső élvezeten a FLIP ZERO EVR-el!

    306 900 Ft

    191 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    A többszörösen díjnyertes luxus Guybrator™ szexjáték minden péniszhez.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    Az INSCUP-3, egy automatikus maszturbátor, amely új magasságokba emeli örömét. Intelligens beépített tolóerejének és 360°-os körkörös összehúzó funkciójának köszönhetően ez a maszturbátor olyan kalandot kínál, amihez hasonló nincs.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    A Cuper több mint egy prémium szilikonból készült férfi maszturbátor, amely férfiak számára tervezett fejlett technológiai rendszerrel rendelkezik. Ez a maszturbátor 4 360º-os forgási funkcióval rendelkezik, amellyel olyan helyekre is eljuthat, amelyeket nem is gondolt volna lehetségesnek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Egyedülálló forgó maszturbátor kedvenc HiSmith baszó gépehez!

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Urban Nova Pulsating Squeezable Stroker Blue

    Tapasztalja meg a tiszta élvezetet a NOVA-val, a tökéletes simítóval, amelyet az Ön vágyainak megfelelően terveztek. Testreszabott nyomásra összenyomható, lüktető jellemzői felvillanyozó élményt nyújtanak. Fedezze fel az önkényeztetés új dimenzióját, ahogy a NOVA alkalmazkodik az Ön ritmusához, és minden mozdulatot kalandossá tesz az érzésben.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One férfi maszturbátor

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Merítse el magát a következő szintű élvezetekben az erőteljes Bionic™ szívó és vibráló maszturbátorral. Ez a teljesen önálló maszturbátor arra készült, hogy az érzékeket egy teljesen testreszabható simogatási élménnyel burkolja be.

    122 900 Ft

    76 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Fedezze fel a végső élvezetet egyedülálló kétoldalas maszturbátorunkkal. Tapasztalja meg a sima és rugalmas érzeteket a belső csatorna mentén. 12 erőteljes rezgési sebességgel találja meg a tökéletes frekvenciát. Egyszerűen töltse fel USB-n keresztül, és élvezze bárhol, még a víz alatt is. Nyílt öröm várja Önt!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Ez a zsebkéslelő szuper puha és valósághű textúrával rendelkezik a belsejében az izgalmas érzésekért. Hosszú élettartamú, valódi tapintású TPE-ből készült, Tracey nyúlékony vaginával és egy nyitott véggel rendelkezik a másik oldalon, hogy minden péniszhosszúsághoz illeszkedjen, vagy a mellékelt egysebességes vibráló golyó behelyezéséhez. Ha szereted a rezgéseket a maszturbáció során, Tracey azért van itt, hogy örömet okozzon neked.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Szív és vibrál az intenzív egyedüli élményért!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Készüljön fel élete legjobb simogatási élményére! A PDX Elite Hydrobator hihetetlen vízi stimulációra készült az innovatív, két nyitott végű kialakításával, amely lehetővé teszi a víz átáramlását az alagúton, miközben az egyidejű automatizált simogatási technológia teljes körű simogatási élményt nyújt. A bármilyen hosszúságú tengelyhez illeszkedő üreges alagúttal kialakított Hydrobator hozzáférhető formája lehetővé teszi a nedves vagy száraz automatizált simogatást és vibrációt – így tökéletes a zuhany maszturbációjához!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Elégítse ki vágyait ezzel a Milker TPE maszturbátorral! A vastag simító puha és rugalmas, így minden száron jól illeszkedik. A gömbszíjjal a helyén tartva kihangosítva is élvezheti!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A CONTROL vibráló szilikon szegélyedzőt a tökéletes egyéni stimulációra tervezték, mivel a teljes szárat rugalmas FlexFit szárnyakkal és erőteljes vibrációval veszi körül. Mindkét FlexFit szárny körbeöleli, és személyre szabott illeszkedést és testreszabható nyomást tesz lehetővé, miközben az újratölthető motor mindig készen áll az élvezet fokozására. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Erőteljes maszturbátor 03 a WYNE-től, amely intenzív, teljesen automatikus stimulációt biztosít a pénisznek 7 rezgési móddal és 3 szívási móddal. A 40°C-ig terjedő melegítő funkció és a mellékelt fejhallgatón keresztüli könnyű és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Az összes funkció könnyen és külön-külön vezérelhető a könnyen kezelhető szexjátékon található gombokkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NMC XXX To-Go Emery Pussy & Ass Vibrating Masturbator with Controller

    Igazi örömre vágysz? Ez a maszturbátor pontosan úgy néz ki, mint egy szamár! Sőt, részletes vulva és természetesen hüvelyi és anális nyílás is van rajta. Már szerelmes? Ez nem minden! Mini vibrátoros vezetékes távirányítóval rendelkezik, így 10 dinamikus rezgésmód egyikét adhatja hozzá.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Stroker Masturbator with 2 Functions White

    Könnyen kezelhető maszturbátor 2 funkcióval a Stroker-től, rezgéssel és szívó funkcióval a teljesen automatikus élvezetért. A 10 rezgési mód és a 3 szívási sebesség, valamint a kézi szívási funkció izgalmas és változatos szopási élményt nyújt. Az intenzív, csendes funkciók a játékon található gombokkal vezérelhetők - akár külön-külön, akár kombinálva az extra izgalmas érzésekért.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Az AIRTURN3 maszturbátor kényelmesen tartható, és teljesen szilikon külsővel rendelkezik. Az AIRTURN 3, 3 szívómintával és 6 vibrációs mintával rendelkezik (mindegyik 3 intenzitással). A tetején található 4-utas Joystick segítségével nagyon egyszerű váltani a különböző funkciók között. A levehető, puha szilikon péniszhüvely szegecsekkel és bordákkal rendelkezik, amelyek optimális stimulációt biztosítanak a pénisz számára. Mindig használjon síkosítót a péniszre a nagyobb kényelem érdekében. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a játékot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Tegye a szorítót a játékai közé a nagy teljesítményű Strokerrel, amely nemcsak szív és vibrál - de az ergonomikus szorítófogantyúkkal akkor szoríthatja, amikor csak akarja!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M Elite Soft and Wet Renata Tan

    Renata vagyok, és készen állok arra, hogy örömet szerezzek és elcsábítsam a fantáziáját. Adj hozzá egy kis vizet vagy nyálat, és gyönyörködj önsíkosító képességemben, miközben úgy illeszkedem Önhöz, mint egy kesztyű. Bordázott csatornámmal érzések sokaságát nyújtom, és nyitott végű vagyok a könnyű tisztítás érdekében.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Az Optimum Power® Masturball™ egy teljesen önálló vibrációs teljesítményű simogató, amely 10 vibrációs funkcióval, 3 funkcióval szenzációs kompresszióval és nyomásérzékeny csiklandozó párnákkal van felszerelve a teljesen testreszabható simogatási élmény érdekében. A nyomásérzékeny szorítópárnák minden mozdulattal testreszabják a feszességet, miközben a különféle funkciók csiklandoznak és új csúcspontok felé viszik.

    50 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Dameron Suction & Vibration Masturbator Red

    Tapasztalja meg az élvezet új szintjét a JAMYJOB Dameron férfi maszturbátorral. Ezt a luxus intim játékot úgy tervezték, hogy kielégítse legmélyebb vágyait, és új magasságokba emelje intimitását.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:275

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.