×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

97 - 128 termék, Összesen:164

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • FUN FACTORY Manta Black

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartalmaznak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Skyler Lo Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Skyler Lo energikus, pezsgő személyiségéről és sebesség iránti igényéről ismert. A szexi kaliforniai bennszülött egész életében motorkerékpárok körül nőtt fel, és riszkás fotókat kezdett közzétenni, amelyeken melles alakja és lenyűgöző motorkerékpár-kollekciója látható, ami gyorsan felkeltette közönsége figyelmét, és több ezer követőjét szerezte meg a közösségi médiában.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    A CRUIZR CM04 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely forgó, spirális mozdulatokkal rendelkezik. 3 sebesség közül választhat, és a forgó funkció balra és jobbra is forgatható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelynyílást. A hüvely szegecses és bordás belsővel rendelkezik, és élethű. Kivehető és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    A Feel Stroker a Kiiroo első olyan strokerje, amelyet a legrealisztikusabb érzéseket szem előtt tartva terveztek. A bőrszerű anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Bemutatkozik a BLOWCAST; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáját! A Wingman PLUS egyedülálló élményt kínál a házban található masszírozó gyöngyöknek köszönhetően. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Natalia Starr Stars Collection Male Masturbator

    FeelNatalia a világ egyetlen személyes simogatója, akit ebből a sztárokkal teletűzdelt szépségből formáltak. A KIIROO Keonnal párosítva; vágyad és vágyaid újonnan megtalált valóságod lesznek.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One férfi maszturbátor

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Puffy Mint Green

    Mályvacukor textúra, amely gyengéden beborít.

    63 900 Ft

    35 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Fokozza a maszturbáció élményét ezzel a hihetetlen maszturbátorral. Ez a maszturbátor toló- és forgató funkcióval rendelkezik 10 sebességgel, valamint 4 nyelvű hangintegrációval: ez a végső valósághű élményt nyújtja Önnek! Lorelei mindent megtesz - a forgó belső 10 különböző intenzitási szintet biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Az Opus E maszturbátor minden lehetséges módon igazi remekmű. Első pillantásra eléggé alábecsült, különöse az anális változat sok mindent kínál. Hívogató végbélnyílása szó szerint ellenőrzésre vár. Az Opus E segítségével az igazi művészet e​x szerelmesei spontán módon nyúlnak eszközeikhez, és örömmel indulnak el a mélyebb birodalmakba vezető érzéki felfedezőútra.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Erőteljes maszturbátor 03 a WYNE-től, amely intenzív, teljesen automatikus stimulációt biztosít a pénisznek 7 rezgési móddal és 3 szívási móddal. A 40°C-ig terjedő melegítő funkció és a mellékelt fejhallgatón keresztüli könnyű és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Az összes funkció könnyen és külön-külön vezérelhető a könnyen kezelhető szexjátékon található gombokkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Britney Amber Stars Collection Male Masturbator

    Fedezze fel az egyetlen simítót, amelyet Britney Amber legintimebb testrészei után terveztek. Emelje fantáziáját a következő szintre, és érezze Britney minden mozdulatát, amikor párosítja simítóját a Keon by KIIROO-val, hogy valóban magával ragadó, interaktív élményben legyen része.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Az AIRTURN3 maszturbátor kényelmesen tartható, és teljesen szilikon külsővel rendelkezik. Az AIRTURN 3, 3 szívómintával és 6 vibrációs mintával rendelkezik (mindegyik 3 intenzitással). A tetején található 4-utas Joystick segítségével nagyon egyszerű váltani a különböző funkciók között. A levehető, puha szilikon péniszhüvely szegecsekkel és bordákkal rendelkezik, amelyek optimális stimulációt biztosítanak a pénisz számára. Mindig használjon síkosítót a péniszre a nagyobb kényelem érdekében. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a játékot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith C1096-R Foot Masturbator with Vagina 100% Silicone Right Foot 21cm

    Mindannyiunknak megvan a saját dolga, és ha az Ön lábáról van szó, különösen a lábáról, akkor jó helyen jár. Ez nem akármilyen láb, van benne hüvely a kellemes behatolásért és mozgatható lábujjak, amelyekre felragaszthatod a körmeidet, és egy kis fantáziával kedvenc színedre festheted. Szeressen bele egy valósághű szilikon lábba, amelynek hüvelynyílása megkívánja a péniszét.

    79 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Reagan Foxx egy délvidéki lány, aki vallásos háttérből érkezett, és nagyon sikeres karrierré változtatta azt az igényét, hogy eltartsa a családját és a szex iránti szeretetét. A swinging és a camming felfedezése után Reagan áttört a felnőttfilmek felé, és azóta nem nézett vissza.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Az erősebb gömbök egymásnak ütköznek, u​r​n​a és belülről stimulálják a határozott, éles belső részleteket! A FLIP ORB STRONG azért készült, hogy még robbanásszerűbb érzetet nyújtson, erős gömbökkel, amelyek szilárd ujjú anyagba vannak burkolva. Élvezze az újfajta izgalmat, amelyet a puha anyag önmagában nem tud felmutatni.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható negatív nyomású maszturbátor a WYNE-től, amely kombinálja a szívó funkciót és a rezgéseket. A 10 rezgési mód és a 3 szívási mód kellemes változatosságot nyújt, és a játékon található gombok segítségével könnyen vezérelhető.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Arcwave Voy Black

    Az Arcwave Voy egy prémium kategóriás kompakt stroker, amely kiváló anyaggal, testreszabott illeszkedéssel és okos technológiával rendelkezik. Állítsa be a szorosságot az egyedülálló élmény érdekében, miközben eléri az erőteljes orgazmust.

    57 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Készüljön fel a péniszét körülvevő teleszkópos és vibrációs frekvenciákra. A férfi maszturbátorok motorja erőteljes teljesítményt nyújt 7 teleszkópos frekvenciával és 7 vibrációs frekvenciával.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Egyidejű szívás és vibráció!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    A Leten legújabb, férfiaknak szánt maszturbációs eszköze, az SM 330 vibráló, szopó és nyögő funkcióval rendelkezik: mindez azzal a céllal, hogy intenzív orgazmust biztosítson Önnek! Váltson 10 különböző fokozat között, gyenge - közepes - erős erősség és 7 frekvenciaátalakítás között. Ezenkívül az SM 330 30 különböző hanggal van felszerelve, amelyek véletlenszerűen kapcsolhatók, és fokozzák a maszturbátor használatának élményét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Wingman Lite Automatic Masturbator

    Bemutatkozik a BLOWCAST; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáit! A Wingman LITE egyedülálló élményt kínál kellemes simogatási funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Aero Masturbator Silver

    Új fejlesztésű Aero.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Talk Dirty Rotobator

    Tapasztalja meg az igazi innovációt a maszturbációban! A PDX ELITE® Talk Dirty Rotobator szexi beszédet, lélegző nyögéseket és egyedülállóan serkentő forgást kínál, mindezt kompakt kivitelben.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Maszturbátor 02 a WYNE-től 4 motorral, 10 rezgési móddal és 3 szívási móddal a pénisz intenzív stimulálásához. A mellékelt fejhallgatón keresztül az enyhe és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Minden funkció külön-külön vagy kombinálva is vezérelhető a könnyen kezelhető szexjáték gombjaival.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Rachel Starr 2007-ben kezdte karrierjét a felnőttiparban, azóta közel 600 jelenetben szerepelt! Nemrég bekerült az AVN Hírességek Csarnokába, 2022-ben, és számos díjat nyert, köztük az Év MILF-e díjat az idei Fleshbot díjátadón.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Adjon újítást egyéni vagy páros játékához ezzel az automatikus simítóval, amely erőteljes vibrációs és simogatási módokkal rendelkezik.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:164

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.