×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

97 - 128 termék, Összesen:167

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Az erősebb gömbök egymásnak ütköznek és belülről stimulálják a határozott, éles belső részleteket! A FLIP ORB STRONG azért készült, hogy még robbanásszerűbb érzetet nyújtson, erős gömbökkel, amelyek szilárd ujjú anyagba vannak burkolva. Élvezze az újfajta izgalmat, amelyet a puha anyag önmagában nem tud felmutatni.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Skyler Lo Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Skyler Lo energikus, pezsgő személyiségéről és sebesség iránti igényéről ismert. A szexi kaliforniai bennszülött egész életében motorkerékpárok körül nőtt fel, és riszkás fotókat kezdett közzétenni, amelyeken melles alakja és lenyűgöző motorkerékpár-kollekciója látható, ami gyorsan felkeltette közönsége figyelmét, és több ezer követőjét szerezte meg a közösségi médiában.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    A Feel Stroker a KIIROO első kényeztetője, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Annyira közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    A CRUIZR CM04 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely forgó, spirális mozdulatokkal rendelkezik. 3 sebesség közül választhat, és a forgó funkció balra és jobbra is forgatható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelynyílást. A hüvely szegecses és bordás belsővel rendelkezik, és élethű. Kivehető és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Bemutatkozik a BLOWCAST; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáját! A Wingman PLUS egyedülálló élményt kínál a házban található masszírozó gyöngyöknek köszönhetően. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Puffy Mint Green

    Mályvacukor textúra, amely gyengéden beborít.

    63 900 Ft

    35 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Orb Masturbator Blue Rush

    A legújabb mérnöki technológiánk lehetővé tette a rugalmas gömbszerkezet létrehozását. A puha elasztomerben rétegzett szilárd gömbök egymásnak ütköznek és stimulálják, hogy teljesen új érzést keltsenek a FLIP ORB-vel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Készüljön fel a leghihetetlenebb, legintenzívebb, legfejlettebb forgó maszturbátorral való játékra. Jobb, mint gondolta volna!

    65 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Szív és vibrál az intenzív egyedüli élményért!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Az Opus E maszturbátor minden lehetséges módon igazi remekmű. Első pillantásra eléggé alábecsült, különöse az anális változat sok mindent kínál. Hívogató végbélnyílása szó szerint ellenőrzésre vár. Az Opus E segítségével az igazi művészet e​x szerelmesei spontán módon nyúlnak eszközeikhez, és örömmel indulnak el a mélyebb birodalmakba vezető érzéki felfedezőútra.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    A Gonex egy automata férfi maszturbátor forgató funkcióval és toló fel-le mozgással. De nem csak ez, hanem ideális nyögési funkciója is van az Ön számára, hogy fokozza az élvezetet.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Fokozza a maszturbáció élményét ezzel a hihetetlen maszturbátorral. Ez a maszturbátor toló- és forgató funkcióval rendelkezik 10 sebességgel, valamint 4 nyelvű hangintegrációval: ez a végső valósághű élményt nyújtja Önnek! Lorelei mindent megtesz - a forgó belső 10 különböző intenzitási szintet biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Erőteljes maszturbátor 03 a WYNE-től, amely intenzív, teljesen automatikus stimulációt biztosít a pénisznek 7 rezgési móddal és 3 szívási móddal. A 40°C-ig terjedő melegítő funkció és a mellékelt fejhallgatón keresztüli könnyű és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Az összes funkció könnyen és külön-külön vezérelhető a könnyen kezelhető szexjátékon található gombokkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith C1096-R Foot Masturbator with Vagina 100% Silicone Right Foot 21cm

    Mindannyiunknak megvan a saját dolga, és ha az Ön lábáról van szó, különösen a lábáról, akkor jó helyen jár. Ez nem akármilyen láb, van benne hüvely a kellemes behatolásért és mozgatható lábujjak, amelyekre felragaszthatod a körmeidet, és egy kis fantáziával kedvenc színedre festheted. Szeressen bele egy valósághű szilikon lábba, amelynek hüvelynyílása megkívánja a péniszét.

    79 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Reagan Foxx egy délvidéki lány, aki vallásos háttérből érkezett, és nagyon sikeres karrierré változtatta azt az igényét, hogy eltartsa a családját és a szex iránti szeretetét. A swinging és a camming felfedezése után Reagan áttört a felnőttfilmek felé, és azóta nem nézett vissza.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Britney Amber Stars Collection Male Masturbator

    Fedezze fel az egyetlen simítót, amelyet Britney Amber legintimebb testrészei után terveztek. Emelje fantáziáját a következő szintre, és érezze Britney minden mozdulatát, amikor párosítja simítóját a Keon by KIIROO-val, hogy valóban magával ragadó, interaktív élményben legyen része.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Az erősebb gömbök egymásnak ütköznek, u​r​n​a és belülről stimulálják a határozott, éles belső részleteket! A FLIP ORB STRONG azért készült, hogy még robbanásszerűbb érzetet nyújtson, erős gömbökkel, amelyek szilárd ujjú anyagba vannak burkolva. Élvezze az újfajta izgalmat, amelyet a puha anyag önmagában nem tud felmutatni.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható negatív nyomású maszturbátor a WYNE-től, amely kombinálja a szívó funkciót és a rezgéseket. A 10 rezgési mód és a 3 szívási mód kellemes változatosságot nyújt, és a játékon található gombok segítségével könnyen vezérelhető.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Az AIRTURN3 maszturbátor kényelmesen tartható, és teljesen szilikon külsővel rendelkezik. Az AIRTURN 3, 3 szívómintával és 6 vibrációs mintával rendelkezik (mindegyik 3 intenzitással). A tetején található 4-utas Joystick segítségével nagyon egyszerű váltani a különböző funkciók között. A levehető, puha szilikon péniszhüvely szegecsekkel és bordákkal rendelkezik, amelyek optimális stimulációt biztosítanak a pénisz számára. Mindig használjon síkosítót a péniszre a nagyobb kényelem érdekében. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a játékot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Aero Masturbator Silver

    Új fejlesztésű Aero.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Készüljön fel a péniszét körülvevő teleszkópos és vibrációs frekvenciákra. A férfi maszturbátorok motorja erőteljes teljesítményt nyújt 7 teleszkópos frekvenciával és 7 vibrációs frekvenciával.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Arcwave Voy Black

    Az Arcwave Voy egy prémium kategóriás kompakt stroker, amely kiváló anyaggal, testreszabott illeszkedéssel és okos technológiával rendelkezik. Állítsa be a szorosságot az egyedülálló élmény érdekében, miközben eléri az erőteljes orgazmust.

    57 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    A Leten legújabb, férfiaknak szánt maszturbációs eszköze, az SM 330 vibráló, szopó és nyögő funkcióval rendelkezik: mindez azzal a céllal, hogy intenzív orgazmust biztosítson Önnek! Váltson 10 különböző fokozat között, gyenge - közepes - erős erősség és 7 frekvenciaátalakítás között. Ezenkívül az SM 330 30 különböző hanggal van felszerelve, amelyek véletlenszerűen kapcsolhatók, és fokozzák a maszturbátor használatának élményét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Egyidejű szívás és vibráció!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Maszturbátor 02 a WYNE-től 4 motorral, 10 rezgési móddal és 3 szívási móddal a pénisz intenzív stimulálásához. A mellékelt fejhallgatón keresztül az enyhe és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Minden funkció külön-külön vagy kombinálva is vezérelhető a könnyen kezelhető szexjáték gombjaival.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Lauren Phillips Male Masturbator

    A szexi, szoborszerű, tüzes vörös hajú Lauren Phillips az Extreme Ginger néven ismert, és az egyik legkeményebben dolgozó nő az iparágban. A bögyös, csizmás jersey-i lány a felnőttiparban kameramodellként kezdte pályafutását.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Blowcast Wingman Lite Automatic Masturbator

    Bemutatkozik a BLOWCAST; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáit! A Wingman LITE egyedülálló élményt kínál kellemes simogatási funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Rachel Starr 2007-ben kezdte karrierjét a felnőttiparban, azóta közel 600 jelenetben szerepelt! Nemrég bekerült az AVN Hírességek Csarnokába, 2022-ben, és számos díjat nyert, köztük az Év MILF-e díjat az idei Fleshbot díjátadón.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Stars Collection Strokers Feel Victoria June Mouth

    A gyönyörű latin sztár, Victoria June a felnőttipar egyik legragyogóbb sztárja, hála perzselően forró előadásainak, amelyek már a képernyőn való megjelenés pillanatától felkeltik a figyelmet.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Talk Dirty Rotobator

    Tapasztalja meg az igazi innovációt a maszturbációban! A PDX ELITE® Talk Dirty Rotobator szexi beszédet, lélegző nyögéseket és egyedülállóan serkentő forgást kínál, mindezt kompakt kivitelben.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:167

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.