×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok 15 - 19,9 cm

33 - 64 termék, Összesen:313

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Gladys Pink

    A 30 vibrációs funkcióval rendelkező szilikon pálca egy sima és lekerekített masszírozó játék, amely luxust varázsol Önnek és partnerének. A forma zökkenőmentesen sima, gyönyörű szilikon bevonattal és lekerekített kontúrokkal, amelyek mesésen masszírozzák a bőrt.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Szenvedélyesen döf újra és újra!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Fekete

    Egy másik klasszikus és lenyűgöző személyes masszírozó a Toy Joy-tól, vagyis a gyönyörű Toy Joy Diamond Superb egy mesés, klasszikus rakéta alakú játékszer, amely egészen az észbontó csúcspontig repíti a felhasználót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango - vibrátor

    Még izgalmasabb, mint a névrokona, Charlie Tango. Ez a lágy, klasszikus vibrátor készen áll, hogy új magasságokba repítse Önt.

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Incantation Rózsaszín

    Incantation Vibrátor a Vibe Therapy gyártótól. Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, mégis erőteljes vibrációt biztosít, 7 különböző intenzitású programmal működik.

    20 290 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    A Golden Boy 2.0 egy golyós vibrátor, amely a játékidőt aranyként fogja ragyogni! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezet számára.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Purple

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre hajlik, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Soha nem érzett még olyat, mint ennek a szexfűrésznek az intenzív tolóereje! Ez az all inclusive csomag mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy egy vénás vibrátor üssön 2000 RPM-ig. A ravaszt húzza szabályozza a sebességet, így játszhat lassú, érzéki csavarozással vagy gyors, dühös csavarással. A biztonsági kapcsoló gondoskodik arról, hogy a dolgok ne kerüljenek ki az irányítás alól! A mellékelt vibrátor vastag és m​o​l​l​i​s texturált a hatalmas elégedettség érdekében, de drámaian hajlik az ideális formájába!

    204 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Extra vastag és eres 6 hüvelyk nagyságú rezgő pénisz. Stabil kerek felfújható szék fogantyúval. Felfújó szeleppel. Többsebességes rezgés és vezérlő.

    12 790 Ft

    9 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Ajándékozza meg párját a csábító kísértés legjobbjával. A 17x P-Trigasm egy erőteljesen rezgő szárral rendelkezik, 3 sebességgel és 4 külső vibrációs mintával. Több sor forgó gyöngyöt is tartalmaz a tengely alapja alatt, amelyek csábítóan örvénylenek a záróizom körül 5 beállítással. Végül egy gyöngy a hegy felszíne alatt fel-le mozog, és további 5 mozgási módot fejt ki a legédesebb ponton.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Rózsaszín

    Egy másik klasszikus és lenyűgöző személyes masszírozó a Toy Joy-tól, vagyis a gyönyörű Toy Joy Diamond Superb egy mesés, klasszikus rakéta alakú játékszer, amely egészen az észbontó csúcspontig repíti a felhasználót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ha egy őrült, páratlan élményre vágyik, a keresésnek vége! Bemutatjuk a Naked Addiction család legújabb tagját! Ez a dong a sorban lévő többi forgó, vibráló vagy toló dongtól eltérően mozog. Hogy hogy? Mert mikor láttál utoljára olyan dongot, ami képes mindháromra egyszerre!? Ez a 7,5 hüvelykes magas és h​a​b​i​t​a​s​s​e 6,2 hüvelykes behelyezhető dong a Naked Addition vonal számos jellegzetes vonását hordozza magában.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Rózsaszín

    U-alakú kettős felhasználású G-pont vibrátor. Rendkívül rugalmas vibrátor, amely közösülés közben is használható. Kivételesen sokoldalú és állítható. A stílusos vibrátor tápellátását 2 egyéni erős motor biztosítja. Számos szögből kísérletezhet vele, maximális élvezetet tartogat az Ön számára is! Tartsa egyenesen, így hagyományos vibrátorként funkcionál...vagy hajlítsa félbe a dupla G-pont & csikló stimulációhoz! 100% bársonyos tapintású szilikonból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Lila

    Dupla stimulációs rezgés, teljesen átmasszírozza az egész hüvelyi területet, igazán élvezetes és intenzív érzés. Ergonomikus forma. Erőteljes klitorisz stimulátor.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Black

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre dől, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.  

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Lila

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Charles

    Merülj el a különleges, érzékien bizsergető élvezetek tengerében ezzel a G-pontot stimuláló, ergonomikus szilikon vibrátorral!

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Pink Lady az a barát, akit minden nő szeretne! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezetnek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Hip G G Power Purple

    Erőteljes vibráló hüvelyi G-pont szondahegy. 

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock 6" Vibrating Stiffy - Realisztikus vibrátor 16cm Testszínű

    Ha egy kis realisztikus rezgésre vágyik, olyan termékre, amely mindig készen áll a cselekvésre, a King Cock Vibrating Stiffy a tökéletes választás. Higgyen nekünk, maximális lesz az elégedettség! Ez az élethű vibrátor Amerikában készült. Ez egy erőteljes, többsebességes vibrátor, amely észbontó izgalmakat kínál.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Gyújtsa fel vágyait a Bdesired Deluxe készülékkel. A 6 funkció tökéletes stimulációt hoz létre a többszintű élvezet érdekében. A finom hullámokkal ellátott, sima kialakítású, vízálló masszírozó mámorító izgalmat nyújt. Élvezze a játék utáni könnyed tisztítást a nem porózus szilikon és a fényes ABS műanyagból, miközben egy gombnyomással tovább felrázhatja a dolgokat.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A Rude-Boy egy extra ügyes kettős P-pont stimulátor, amely nagyon könnyen használható. A közepes méretű Rude-Boy biztosítja Önnek a határozott és igényes kettős stimulációt- a prosztata és gát környékén.

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Lila

    Kíváló minőségű szilikonból készült vibrátor, mely egyedi alakjának és erőtelejes motorjának köszönhetően hatalmas meglepetéseket tartogat számodra!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy - G-spot vibrátor Rózsaszín

    Amy- elegáns mérete teszi ezt a masszírozót világszerte kedveltté. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Egyszerű hajlított testével és a vízálló szilikon kialakítással az Amy gyengéden siklik a testen.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    A klasszikus vibrátor sima átalakítást kap modern színpalettánkkal és szupersima szatén felülettel. A többsebességes rezgések az alaplapon lévő tárcsa egyszerű elforgatásával szabályozhatók. A Luxuriate ftalát- és latexmentes, és vízálló a zuhanyozáshoz. A Luxuriate 7 hüvelyknyi tiszta vibráló élvezet.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Prémium termék verhetetlen áron!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Kényeztesse magát a combjai között lüktető bársonyos görbületben a Bdesired Deluxe Curve segítségével. Érzéki az alaptól a lendületes ívig, nem fog hiányozni egy centiméternyi lehetőség sem. Nem szivacsos szilikonunk és fényes ABS műanyagunk könnyen tisztítható és hihetetlenül érzéki érintésre. Engedje, hogy az izgalom bárhová elvigye ezzel a vízálló, 6-funkciós masszírozóval.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Dream Fehér

    Kívánatos, fehér színű Dream vibrátor a kedvelt Vibe Therapy márkától, amely készen áll, hogy teljesítse az Ön álmait is. 7 rendkívül csendes, mégis erős vibrációs program érhető el rajta. A remek teljesítményen kívül a hölgyek kedvelik a formás, ergonómikus alakot is. A minőségi orvosi szilikonból és ABS-ből készült vibrátor teljesen biztonságos, ftalátmentes és gyengéd a testhez.

    14 390 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Hagyja, hogy a Power Flower puha szirmai körbejárják az érzékeny területeket, miközben a selymes szilikon nyél rezgései eksztázisba kényszerítenek. Tökéletes arra, hogy elmerülj tested kincseiben, és felébreszd erogén zónáidat!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:313

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.