×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok extra erős rezgések

65 - 96 termék, Összesen:306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Az elegáns G-Spot Vibrátor két legmodernebb F1-es motort tartalmaz a hihetetlen teljesítmény érdekében. Az egyik a hegyben található, a másik pedig a kettős stimuláció kiterjesztése. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as, illetve 14000-es fordulatszámmal vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bcute Classic Lila

    Ez az egyenes és kúpos kialakítású Bcute Classic ideális a csikló, mellbimbók, a pénisz makkjának és bármely más erogén zónának az ingerlésére, egyszóval bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

    12 790 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Mini Wanachi Massager - Masszázsfej Fekete

    Élvezze a nyugtató rezgéseket, bárhová is megy, ezzel a vezeték nélküli mini masszírozóval. Halk motor működteti. A Mini Wanachi masszírozó a tökéletes választás, he fel szeretné frissíteni a fáradt izmokat.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Lépjen kapcsolatba testével, és n​u​l​l​a​m tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magának vagy partnerének. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 2 Fekete

    Kényelmes és tökéletesen illeszkedő rezgő gyűrű, melyet a pár férfi tagja visel a szeretkezés közben. A TOR ™ 2 fokozza a szex örömeit mindkét fél számára.

    68 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Pink Lady az a barát, akit minden nő szeretne! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezetnek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával  kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Helix Syn V

    A HELIX SYN V ötvözi a világ legnépszerűbb férfi G-pont stimulátorának díjnyertes formáját és anatómiailag megtervezett kontúrjait a vibráció hozzáadott intenzitásával. Az eredmény hatalmas erejű és mélységű orgazmusok, olyan intenzív élmények, amelyek örökre megváltoztatják a szexuális élvezetekkel kapcsolatos viszonyítási rendszerét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Mindenhol szórakozás és élvezet!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Még soha nem éreztél olyat, mint a VIM. A legtöbb pálca erőt ad és semmi mást. Az alacsony beállításaik zúgnak vagy irritálóak. A VIM az iparágban elsőként súlyozott motorral rendelkezik, amely minden sebességnél, még a legkíméletesebbnél is dübörgő vibrációt biztosít.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 Fekete

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Fokozza az izgalmat, fokozza a szórakozást és érezze minden érzést nagy felbontásban a gyönyörűen megtervezett Doxy Bullet segítségével, amely a végső diszkréció és a szenzációs stimuláció érdekében készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    A 21 cm-es bot ULTRARUGALMAS, és lehetővé teszi a termék használatát bármilyen helyzetben, egyedül vagy párban. Ovális formája könnyű behelyezést tesz lehetővé. A DEEP EXPLORER egyben anális, prosztata, hüvelyi, G-pont és klitorális stimulátor. MÉLYFELFEDEZŐ, a mély élvezet kinyilatkoztatója!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ez a fényes, vidám sárga, 100%-ban rugalmas szilikonból készült G-pont vibrátor minden bizonnyal magával hozza a napsütést.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Egy hónapig minden nap más rezgésmódot használhat, és még mindig nem fogja megtapasztalni mindazt, amit az Adam & Eve G-Gasm Curve kínál!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ez az érzéki, nemi hovatartozás nélküli eszköz lehetővé teszi a pillanatnyi kreatív játékot, különösen azoknak a pároknak, akik szeretnék fejleszteni a képzeletüket. 180°-ban forgatható, puha szilikon fejével ez a multijáték kényelmesen elhelyezhető minden helyzetben.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Gaia Eco Bullet Aqua

    A Gaia Eco Bullet a világ első biológiailag lebomló és újrahasznosítható vibrátora! Ez az örömteli kis hangulatú Biofeel keményítő alapú bioműanyagból készült. Élvezze a csendes, erőteljes, egysebességű vibrációt, amelyet egy egyszerű nyomógombbal vezérelnek.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A Rude-Boy egy extra ügyes kettős P-pont stimulátor, amely nagyon könnyen használható. A közepes méretű Rude-Boy biztosítja Önnek a határozott és igényes kettős stimulációt- a prosztata és gát környékén.

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Purple

    A SNAIL VIBE-t szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Fekete

    A Pretty Love egy új, luxus kivitelezésű játékgyűjteménnyel jön a piacra, melynek része ez a hatalmas masszázsfej is. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, maga a fej selymesen lágy szilikon tervezésű. Élvezze a játékszer lélegzetelállító erejét. Masszírozza vele végig teste minden zeg-zugát, legyen szó a szokványos területekről, vagy éppen az intim zónákról.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Tiger G5 Fekete

    Igazán állatias! Az Ő területe a városi dzsungel! Tigris - ideális társ az Ön számára! Városon belül, vagy akár vidéken egyaránt!

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mona 2 Rózsaszín

    A MONA ™ 2 a LELO népszerű teljes érzés G-pont vibrátorának a továbbfejlesztett változata, most 100% -kal nőtt vibrációs energia és teljesen vízálló külső növeli a sokoldalúságát.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bcute Classic Jade Kékesöld

    Ez az egyenes és kúpos kialakítású Bcute Classic ideális a csikló, mellbimbók, a pénisz makkjának és bármely más erogén zónának az ingerlésére, egyszóval bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

    12 790 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina 2 Lila

    A legeladottabb "Dual-action" vibrátor a még intenzívebb élvezetekért!

    89 900 Ft

    73 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Fekete

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Gigi 2 Rózsaszín

    A legnépszerűbb G-Spot vibrátor a világon. A GIGI ™ 2 a híres termék továbbfejlesztett változata. Ez a vibrátor a legpozitívabban értékeltek egyike a G-pontot stimuláló vibrátorok között.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Az erőteljes, teljes érintkezést biztosító Venus Butterfly Rocking Penis egy mini stimulátor, amely maximális kiterjedést biztosít erogén zónái számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Purple

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Mona 2 Lila

    A MONA ™ 2 a LELO népszerű teljes érzés G-pont vibrátorának a továbbfejlesztett változata, most 100% -kal nőtt vibrációs energia és teljesen vízálló külső növeli a sokoldalúságát.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 2 Purple

    A Tiani™ 2 Design Edition a Red Dot díjnyertes párok masszírozójának továbbfejlesztett változata, amelyet nők viselnek szerelmeskedés közben.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Vezeték nélküli pálcás masszírozó 5 nagy sebességgel, 10 vibrációs mintával a nyak mély szöveti masszázsához, PALOQUETH kézi könnyű, újratölthető testmasszírozó eltávolítható 360°-ban hajlítható szilikonnal

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.