×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok extra erős rezgések

33 - 64 termék, Összesen:306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Quake

    A Quake egy szupererős játék, amely egyszerre kettős stimulációt biztosít a csiklónak és a G-pontnak – az állítható nyak lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést és a kevert intenzív orgazmus biztosítását.

    87 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bcute Classic Rózsaszín

    Ez az egyenes és kúpos kialakítású Bcute Classic ideális a csikló, mellbimbók, a pénisz makkjának és bármely más erogén zónának az ingerlésére, egyszóval bárhol használhatja, ahol csak szeretné.

    12 790 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Rózsaszín

    A világ legerősebb masszírozója. A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Gigi 2 Lila

    A legnépszerűbb G-Spot vibrátor a világon. A GIGI ™ 2 a híres termék továbbfejlesztett változata. Ez a vibrátor a legpozitívabban értékeltek egyike a G-pontot stimuláló vibrátorok között.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bevezetése óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk a játékkínálat iránt ügyfeleink és ügyfeleik, a felhasználók részéről. A Romance kollekciót bordóvörös szín jellemzi, aranyszínű hangsúlyozásokkal, amelyek a játékoknak elegáns megjelenést kölcsönöznek. Belsejükben magas minőségű technológiával rendelkeznek, amely intenzív stimulációt kínál. A könnyű használat is fontos, ezért mindegyik vízálló és újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Europe Magic Wand Massager

    A Magic Wand vibrátor az erős rezgéseiről ismert. 230 V-on működik, ezért nem kell az elemekre hagyatkozni. A hatékony vibráció nem lehetséges elemes készülékkel.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Lila

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Master

    Az XXL vibrátor megfelelő méretekkel és megfelelő technológiával.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Lila

    A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Purple

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja jó hangulatot biztosít. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy közben – a sokoldalú eszköz úgy stimulálja, ahogyan szüksége van rá!

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxus masszázsfej Szürke

    A Le Wand újratölthető, vibráló masszírozó új szint visz az életedbe! Új élmény, új örömök, fokozott élvezet! A rezgőfej 10 külőnböző sebességfokozattal ,és 20 állítható rezgési mintával gondoskodik kényeztetésedről!

    119 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Testszínű

    BIG BOSS egy vibrátor mindazok számára, akik a NAGY dolgokat szeretik. Különösen öntudatos nőknek ajánljuk, és azon pároknak, akik pontosan tudják, mire vágynak, szeretik az intenzív élményeket, és nem félnek ringbe szállni a BIG BOSS-szal...

    44 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Egy nagyon különleges kiadása a Doxy masszírozónak, amely polírozott alumínium / titán ötvözetből készült. Erősebb, mint az eredeti Doxy masszírozó.

    95 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Mindig is vágyott az orális szexre, és azt kívánta, bárcsak gyakrabban élvezhetné. Most megteheti. Az Ultimate Pleasure képes lenne megadni Önnek azt az intim extázist, amit keresett. Először megnyomja a gombot, hogy aktiválja a vibrációt, majd végigkíséri a testét a lüktető, tűpontos gyönyörrel. Ez később nagyon jó érzés lenne később mélyen Önben – de először az orális érzéseket akarja felfedezni.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Vezeték nélküli pálcás masszírozó 5 nagy sebességgel, 10 vibrációs mintával a nyak mély szöveti masszírozásához, PALOQUETH kézi könnyű, újratölthető testmasszírozó eltávolítható 360°-ban hajlítható szilikonnal

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Lila

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    A Golden Boy 2.0 egy golyós vibrátor, amely a játékidőt aranyként fogja ragyogni! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezet számára.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Ez a különleges formájú, hatalmas erejű vibrációs játékszer garantáltan új magasságokba emeli orgazmusod! Dupla végű, tojás alakban végződő huncutság.

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold - Mini vibrátor

    Ez az új, limitált kiadású örömszerző játék 7 addiktív és bűnös beállítással rendelkezik, használata maga a tiszta eksztázis élmény!

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Kék

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Ennek az anális stimulátornak a fő jellemzője a nagyon szivacsos és puha tapintás a kétrétegű szilikon rendszerének köszönhetően. Nagyon vonzó kékes tónusával, ergonomikus formájával és különösen kétrétegű rendszerével a Little Rocket könnyű behelyezést biztosít, tökéletesen alkalmazkodik az anatómiához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Egy célpont. Kétféle stimuláció. A We-Vibe legerősebb mini-vibe és az eredeti Womanizer Premium most egyetlen exkluzív dobozban egyesül. A két márka egyesülésének megünneplésére készült.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Premium eco

    Mindent bevettünk, amitől zászlóshajónk, a Womanizer PREMIUM olyan jó lett, és a lehető legtöbb műanyagot csökkentettük. Természetesen ugyanaz a 12 intenzitási fokozat, USB-ről tölthető, és fröccsenésálló. Jó a bolygónak, HIHETETLEN a testének, tökéletes szexjáték a környezettudatosak számára.

    140 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ez a masszázspálca a legérzékibb rezgéseket hozza létre, amelyeket valaha is érezhetsz! 10 sebességes üzemmódjával és ultraerős, de alacsony zajszintű (55 dB) motorjával a határ a csillagos ég! A puha szilikon anyag elképesztően jól érzi magát a bőrön, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Rugalmas feje nagy kényelmet biztosít, és kellemes a használata.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:306

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.