×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

97 - 128 termék, Összesen:308

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Exkluzív, újratölthető masszázs pálcavibrátor 2 tartozékkal 40 évtől. 8 rezgési móddal rendelkezik 3 sebességben, amelyek csodálatos masszírozási élvezetet nyújtanak, amely megfelel a felhasználó igényeinek. A vibrációs módok egy gombnyomással könnyen beállíthatók.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Europe Magic Wand Genius

    A Genio és a Genius ikonikus tartozékaink, amelyek teljes potenciáljukat kibontakoztatják a testével való munka során. Női anatómiai szakértőkkel közösen fejlesztették ki.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vush Rose 2 Pink

    Tapasztalja meg a rohanást a Vush-al! Teremtse meg a hangulatot gyertyákkal és a Rose 2-vel, és mutassa meg saját magának azt a szeretetet, amelyet megérdemel. Finom "szirmokkal" tervezték az extra érzékeny élmény érdekében, és 5 szinttel és 5 mintával rendelkezik, hogy minden testtípushoz illeszkedjen. Ez az eszköz kicsi és rugalmas, de kellemes dübörgést és precíziós pontokat tartalmaz, amelyek kielégítik Önt. Használhatja bemelegítésként vagy további érzések biztosítására teste különböző részein. Hagyja, hogy a Rose 2 megadja a hangulatot a hálószobában!

    66 900 Ft

    24 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Ezek a PantyRebel vibráló bugyik puha és rugalmas anyagból készültek, amelyek kényelmesek és jól illeszkednek. A bugyinak van egy rekesze, amelybe a vibrátorra fektetett rekesz pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vush Myth Pink

    Ismerje meg a Myth, egy G-Spot vibrátor, amely erőteljes és készen áll a cselekvésre. Egy nem is olyan távoli országban él a G-pont legendája. Itt az ideje, hogy felfedezze az igazságot, és a Myth tökéletes partner a keresésben. Az intenzív érzésekre tervezett varázslatos, egyedi textúrával és a testet gyönyörködtető görbületével, hogy a helyére kerüljön, az utazásod még csak most kezdődik. Bajba jutott leányka? Nem bébi, te vagy a történet hőse!

    71 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Wear Me Out Blue

    Ennek a dupla motoros hordható játéknak három különböző formája van: a gömbölyű nyél drámaian elkeskenyedik egy széles ívelt alapra, és egy pufók ovális nyúlik ki, hogy teljessé tegye a trifectát. Rezgés jön ki mindkét rugalmas tengelyből, az alappal szilárd horgonyként, amely a testhez simuló ruházatban marad.

    33 900 Ft

    25 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    A Rose egy stílusos G-pont vibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja a The Rose-t minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Swan Black

    A Pleasure még soha nem volt ilyen elegáns. A Multi Play sorozat részét képező Swan két finoman ívelt és rugalmas szárral rendelkezik, amelyek együtt mozognak a testeddel, a kisebbik szár folyamatosan érintkezik a csiklóval vagy a perineummal, míg a hosszabb szár mozog benned. Élvezze a 10 vibrációs sebesség és ritmus erejét minden tengelyben, amelyet a hagymás, texturált fejek még jobban stimulálnak. Az egyedülálló lapos talp lehetővé teszi, hogy a játék kényelmesen, függőlegesen álljon az éjjeliszekrényen.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-pontját Istennő-pontként emlegette. Amikor először megpróbálta megtalálni, nem tudta pontosan, hol található a hüvelyében. Ám amikor magába csúsztatta a G-Spot Stimulate-Her eszközt, az ívelt forma automatikusan nekinyomódott megfoghatatlan G-pontjának, és ezután nem voltak kétségei a helyét illetően. Most készen állt arra, hogy felfedezze első G-pont orgazmusát. Megnyomta a melegítő funkció gombot, hogy a Stimulate-Her kényelmes 104 fokra melegedjen. A meleg jó érzést adott.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    A Ritual Shushu bevezetése egy teljesen új innováció a nők számára. Látványos technológia, amely ötvözi a vákuumot és az erőteljes pulzációt, amely anélkül stimulálja a csiklót, hogy megérintené, és váratlanul éri el az orgazmust. A kompakt és stílusos csiklóstimulátor használata nagyon egyszerű.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Ez a vibráló dildó egy élethű dildó a Get Real Naked by TOYJOY kollekcióból, és magas minőség jellemzi. A tapadókorongnak köszönhetően a dildót sima felületre helyezheti, és teljesen kéz nélkül élvezheti természetes részleteit és mély, stimuláló rezgéseit. Inkább valakivel együtt szeretne játszani? Ez is lehetséges! Ez a vibrátor felcsatolhatós kompatibilis.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Royal Mini Opal

    A nagyszerű dolgok kis kiszerelésben érkeznek, például a Royal Mini erőteljes élvezete, egy kompakt, bársonysima szilikonból készült pálca. A párnázott fej és a rugalmas nyak együtt mozog a testeddel, miközben 10 egyedi vibrációs sebességet és mintát fedezel fel. Vízálló és merülőképes, bárhol megidézheti az örömöt. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Kényeztesse magát a mágikus oldalával, és varázsoljon végtelen élvezetet a Pretty Little Wands Charmerrel. Tolja magát az élvezet új magasságaiba az egyedülálló, vékony masszírozóval, amely 10 rezgési sebességgel, többirányú, rugalmas testtel és kényeztető, kétvégű kialakítással rendelkezik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    A Couply injektált folyékony szilikon unibody testtel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a folyékony szilikon egy darabon keresztül egy formába van injektálva, ízületek vagy nyílások nélkül, nem találja azokat a bosszantó jeleket, amelyeket általában az ilyen típusú játékokban találunk. Ennek köszönhetően teljesen rugalmas is, így a legkényelmesebb és legkellemesebb pozícióba helyezheti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    A Nalone dragon egy stílusos vibrátor, amelyet kifejezetten a prosztata optimális stimulálására fejlesztettek ki. Puha szilikonból készült, és bordázott szárral rendelkezik az extra érzet érdekében. A játék alján masszírozó is található, amely használat közben masszírozza a gátat. Mindkét stimulációs pontban külön motor található, amely 7 különböző rezgésbeállítással rendelkezik.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Állítsa be az időt, csúsztassa a Magic Nyx-et a bugyiba, és orgazmusra ébred. Az APP új verziójával interaktív távoli vezérlést végezhet az interneten keresztül, függetlenül attól, hogy mikor és hol van. És egyéb interaktív funkciókkal is bír, mint például játék- és zenevezérlés.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    A SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for f​i​n​i​b​u​s Women Adult Toy egy vibrátor, amelyet kifejezetten a csiklóhoz és a g-ponthoz terveztek. Az aranyos, kanál alakú fején ovális gyűrűvel megemelt textúra van, és tökéletes szöget biztosít a g-pont stimulációhoz, amely lehetővé teszi, hogy felfedezze saját örömét. Az írisz puha, de erős, a fej ultrapuha anyagból készült, az erős beépített motorral, az erős rezgés csodálatos szexuális utazásra visz!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Végre feltárult a megfoghatatlan energia szellemi bölcsessége, amelyet a millenniumi dinasztiák titokban tartottak. A relaxációhoz és az élvezethez kapcsolódó rezgésfrekvenciák tökéletes szintézise kéz a kézben jár a pálca csúcstechnológiájával. Építse be az energia erejét az életébe, és igazítsa központjait az öröm útján.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    A Valódi Vibrálás M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedje szabadjára valódi fantáziáját ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezze a 7 rezgésbeállítást, és flörtöljön a 4 intenzitási móddal, hogy elérje az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Cheeky könnyedén testesíti meg a szépséget, a szórakozást és az erőt egy luxuspálcában, amelyet estéről estére ágyba kell vinni. Minden aprólékosan megtervezett funkció az Ön élvezetét szolgálja. A fogantyú párnázott párna textúrát biztosít, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a fogást, miközben mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely Swarovski kristállyal kápráztat el.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Végre feltárult a megfoghatatlan energia szellemi bölcsessége, amelyet a millenniumi dinasztiák titokban tartottak. A relaxációhoz és az élvezethez kapcsolódó vibrációs hullámok tökéletes szintézise kéz a kézben jár a pálca csúcstechnológiájával. Építse be az energia erejét az életébe, és igazítsa központjait az öröm útján.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:308

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.