Bejelentkezés
Regisztráció.
Az Ön adatai
Bejelentkezési adatok
Bejelentkezés
Sajnáljuk, de a Bonnat Surabaya 65% 100g megszűnt.
Ezek a termékek is érdekelhetik:
Bonnat Lait 55% 100g3 990 Ft 3 190 Ft |
Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack6 390 Ft 5 890 Ft |
Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g3 190 Ft 2 890 Ft |
Bonnat Grand'Anse 65% 100g3 990 Ft 3 690 Ft |
Bonnat Mana 65% 100g3 990 Ft 3 690 Ft |
Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g3 190 Ft 2 539 Ft |
Részletek
Indonéz eredetű tejcsokoládé 65% kakaó.
"Úgy gondolom, hogy a csokoládégyárosnak kötelessége az egész termékén dolgozni, a kakaóbab betakarításától és az ültetvényen történő erjesztésétől a pörkölésig és átalakításig, miután Franciaországba érkezik. A legnagyobb csokoládémesterek által elért kiválóságon múlik. Ezen a perfekcionizmuson. A részletekre való aprólékos odafigyelésünk és szenvedélyünk az, ami arra késztet bennünket, hogy többet tegyünk, mint egyszerűen összeállítani a nagyérdeműt."
Számítson rá, hogy meg fog lepődni... amikor először megkóstolja a Bonnat csokoládét. Várja a váratlant, az ízek kirakatát és az élvezet tiszta, bársonyos érzéseit. Az élmény arra készteti, hogy újragondolja mindazt, amit a nagyszerű csokoládéról és a Bonnat csokoládé táblák által kínált végtelen lehetőségekről tud. Ez a kivételes élmény egy kiváló és elkötelezett kézműves víziójával kezdődött, művészete és az ízlés tudományának fáradhatatlan nagykövete.
Stéphane Bonnat vízióját a családi hagyományokon keresztül örökölte, és tovább fejleszti a Maison Bonnat történelmi termékeinek gyártásával és saját személyes munkáival, így alkotva meg a 21. század etalon csokoládéit, apránként. Üdvözöljük a Grands Crus d'Exception-nél, a nemzetközi versenyek rendszeres díjazottjai!
Csokoládé- és cukrászok fia, unokája és dédunokája, egyike annak a két-három szakembernek a világon, akik szakmájának teljes elsajátítását a kakaóbab eredetéhez és minőségéhez kötik. Szívében utazó volt, 17 évesen látogatta meg első ültetvényét, és dél-amerikai farmerektől tanult meg mindent, amit a kakaótermesztésről tudni lehet. A csokoládékészítő és cukrász szakmája, Stéphane beutazhatta Európát, hogy a legjobbakkal oktasson, de megtanulta Bonnat egyedi technikáit és a nagyszerű csokoládé titkait is, apjával, Raymonddal a családi laboratóriumban.
További információk
Kakaó szint | 65% |
---|---|
Hozzávalók | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Táplálkozási értékek | 100g-onként |
Energia érték | 626 kcal / 2596 kJ |
Fats | 49 g |
Fehérjék | 8 g |
Szénhidrát | 40,5 g |
ebből cukrok | 30,6 g |
Márka | Bonnat |
Súly | 100 g |
Kategóriák | Tejcsokoládé |