×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

BDSM és fétis

129 - 160 termék, Összesen:281

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Nagyon hatásos tisztasági eszköz: tegye a pénisz tengelyére, és erekció közben a pontok a legérzékenyebb húsba mélyednek. Tüskés péniszgyűrűként: helyezzük a pénisz és a golyók tövére, és zárjuk lakattal. Brutális golyós hordágyként: tekerja a herezacskó köré. A kínzás módszere Önön múlik!  A gyűrű két sor 0,25 hüvelyk hosszú rozsdamentes acél fogakkal rendelkezik. Ezek nem önzáró gyűrűk, mivel egy kis lakat kell a rögzítéshez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    "Ha Ön az Oxballs szuperpuha péniszketrecének, a COCKLOCK-nak a rajongója, imádni fogja a HÚSGOLYÓKAT… ez egy teljesen új módja annak, hogy elzárják a szemeteit. Most elérhető @ Mister B. HÚSGOLYÓK markolat a duzzadt feje mögött, miközben rángatózó érzést kelt a megduzzadt golyóján… olyan érzés, mint egy kéz, amelyet szépen és szorosan körbeteker a szemét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Végül minden, amit be akartál bizonyítani a BDSM-ből ebben a Bondage készletben. Teljesen szintetikus bőr (100% vegán). Csupa lila és fekete. Gyönyörű fém dobozba csomagolva. Alkalmas kezdőknek vagy szakértőknek. Nem fog lemaradni semmiről, csak a fantáziád szab határt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    A Black Label rozsdamentes acélból készült rendőrségi bilincsei egyszerűen tökéletesek az elragadó játékhoz.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Ezzel a speciális comb- és csuklómandzsetta készlettel a szubrász kezeit a combjához kötheti. Így teljes mértékben kézben tarthatja az élvezetes BDSM-élményt. A mandzsetta erős és tartós műbőrből készült, és habszivaccsal bélelt, hogy megakadályozza a karcolódást.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Cyborg Cage Chastity Cage Black-Red

    A BRUTUS Cyborg Cock Cage egy erős műanyagból készült, egyedileg állítható tisztasági ketrec. Tökéletesen testreszabható, ezért nagyon alkalmas hosszabb ideig tartó viseletre. A Kulcstartó dönt – át meri adni a kulcsot?

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    A Mister B vibráló húgycsőhangok nagyszerű módja annak, hogy hangjátékát a következő szintre emelje. Ez az extra hosszú, vibráló pálca tökéletes azok számára, akiknek szükségük van erre az extra lökésre. A legvastagabb részén 7 mm-es átmérőjű, tehát nem újoncoknak való, de kiváló azoknak, akik már szeretik a fémpálcás hangzást. Erős és intenzív lesz, és minden bizonnyal jó alkalom a perverz hangadók számára. Ideális azoknak a felhasználóknak, akik intenzitásra vágynak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Szuper puha, rugalmas és lágy anyagból készült szilikon herefogó. Nagyon kényelmes még hosszantartó viselés során is! Kitűnő kiegészítője minden szerep- és bondage-játéknak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Chastity Belt with Chain 7240

    Valódi nyeregbőr tisztasági hám fém lánccal és lakattal. Ez a rövidnadrág a láncnál állítható, de 2 méretben kapható: SM és ML.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Mister B megtervezte a tökéletes kutyafarkot. A Mister B Pup Hero kutyafarok kiváló minőségű, puha szilikonból készült, és speciálisan kialakított tompadugóval rendelkezik, amely kényelmes és könnyen behelyezhető. A farokrész kialakításának köszönhetően a farok a tökéletes irányba csóvál. Javasoljuk, hogy vízbázisú síkosítót használjon.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Arm Binder

    Tartsa szolgálója kezeit határozottan a háta mögé, és korlátozza mozgáslehetőségét a Strict Arm Binder segítségével. Ez a kiegészítő megfelel a saját nevének, hiszen nem csak hogy szigorú, de kompromisszummentes is! A heveder praktikus csatokkal van felszerelve, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden egyén számára, függetlenül a bicepsz és az alkar méretétől. Vezessen be új praktikákat a hálószobai életbe. Élvezze a termék nyújtotta új, szokatlan lehetőségeket, felejthetetlenné téve az Önök előtt álló éjszakát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Collar with Cuffs Restraint Set Black

    Szíjazza be az alázatosát ezekkel a Neck to Wrist korlátozásokkal! A gallérként is használható, puha belső bélés gyengéden simul a bőrükhöz, így a gallért és a csuklószorítót olyan szorosra húzhatja, amennyire csak kényelmes. A vegánbarát PU bőr könnyen tisztítható, és mégis megőrzi a szexi, klasszikus bőr megjelenést! A nagy O-gyűrűk erős, nikkelmentes fémből készültek, és más bondage tárgyak is rögzíthetők hozzájuk. A csat segítségével állítsa be a tökéletes illeszkedést.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Ez a kínzó szüzességi eszköz rozsdamentes acélból készült. Ez az igazi BDSM fájdalom és élvezet eszköz haladó felhasználók számára. Helyezze be a péniszét a ketrecbe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Bondage Rope 100 Meters Black

    Mindig is irányítani akartál? Ezután vedd a kezeidbe a gyeplőt, és kötözd meg vágyaid tárgyát ezzel a japán bondage-kötéllel.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Bed Restraints - Kikötöző szett

    Szép kivitelezésű, rendkívül sokoldalú bandázs szett. Innovatív erotikus eszköz. Szinte bármely ágyat képes egy teljes s & m játszótérré alakítani pillanatok alatt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Az erotikus felfedezés és beteljesülés egy évtizedének ünnepe a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    A Tap Cage tisztasági eszköz- egyedülálló tisztasági eszköz. Amellett, hogy kényelmes és biztonságos, ZÁRHATÓ üreges húgycsőhanggal rendelkezik, melynek végén egy TAP van! Minden folyadék kontroll alatt van ennek a pénisz ketrecnek köszönhetően!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Safety Net Male Chastity Belt

    Ez a nagy teherbírású bőrdarab remekül mutat fiújátékán, és megakadályozza, hogy az engedélyed nélkül játsszon. Csomagja visszafogottan van a bőrtáskában, hálószerű kialakítása pedig levegőt enged a dolgoknak, és szép rálátást biztosít a ketrecbe zárt árukra. A zárható derékpántnak köszönhetően a hozzáférést az Ön irányítása alá helyezi, a derék- és a hátsó pántok pedig állíthatók a kényelmes illeszkedés érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Black

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú péniszketreceket tartalmaz. A kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, miközben hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban. A P-Cage elején található nyílás lehetővé teszi a viselő számára, hogy a ketrec eltávolítása nélkül vizeljen.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Black Adjustable Spreader Bar

    Ez a gyönyörű fekete, állítható, rozsdamentes acélból készült, fekete bevonattal ellátott, gyönyörű fekete, fekete BDSM megjelenés és érzés. Könnyedén rögzítheti a kéz- és bokabilincseket a négy stabil gyűrűhöz, amelyek a spreader barhoz vannak rögzítve. Ez a termék kötelező darab a bondage szerelmeseinek, valami extrát ad a hálószobájához vagy a dungeonjához.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Billingyelje meg őket! Tartsa össze azokata kezeket, és ne engedje ki őket a Mister B mandzsetta duplazárral karikával! Ezek a bilincsek jó módja annak, hogy ugrassák az alattvalóját, mert bezárva forgathatják a karjukat, de nem tudnak kiszabadulni belőle. Tartsa őket a helyükön ezekkel a bilincsekkel, amíg a kulccsal fel nem oldja. Ezek a fényes acél bilincsek, és remekül működnek bármilyen fétis ruhával vagy rabságjelenettel

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boneyard Piss Holer Black

    A Vibrating Sounds egy hangzó készlet kezdőknek és haladóknak. A készlet három szilikon szondarudat tartalmaz beosztásos hosszúságban és vastagságban. A gyöngyös, rugalmas hangok a testtel együtt hajlanak, hogy könnyebben tudjunk mélyebbre menni és megütni a prosztatáját. A gyöngyös kialakítás lehetővé teszi, hogy a kenőanyag a gyöngyök között maradjon, amikor behelyezi őket, így megkönnyíti a becsúsztatást anélkül, hogy gyakori újrakenésre lenne szükség.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    A rozsdamentes acélból készült Black Label Black Chastity brutus péniszketrec órákig tartó élvezetet nyújt Önnek és szexuális partnerének. Az enyhén lefelé ívelt forma miatt azonnal látszik, hogy itt aligha lehetséges az erekció.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lock a Willy

    Az absztinencia magasabb és intenzívebb izgalomhoz vezet. A Lock-a-Willy az eredeti tisztasági öv bólogatásával készült, amelyet korábban azért viseltek, hogy a férfi vagy a nő ne szexelhessen. Ha egy ideig nem tud szexelni, akkor felgyülemlik a feszültség, és a váladékozás annál intenzívebb. A múltkori tisztasági övet a házasságtörés megelőzésére is használták. Ha a férfi vagy a nő tisztasági övvel utazott, a szex nem lehetséges.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus Air Mesh Cage Chastity Cage Clear

    A BRUTUS Airmesh Cage ideális tisztasági ketrec a hosszú távú viselethez. Mivel ez az Airmesh ketrec könnyű műanyagból készült és kis szellőzőnyílásokkal rendelkezik, annyira kényelmes, hogy szinte észre sem veszi, hogy be van zárva.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size M Pink

    A Rimba P-Cage kollekció különböző típusú pénisketreceket tartalmaz. Kiváló minőségű ABS anyagból készült erényes ketrecek kényelmes illeszkedést biztosítanak, hosszú élettartamot biztosítanak. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    Bemutatjuk a BDSM Deluxe 5 Item Kit piros színben, egy átfogó kollekciót, amelyet a legvadabb BDSM-vágyak teljesítésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz egy speciálisan lekerekített hordtáskát/pénztárcát, gallért, láncot, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült, és az esztétikai és funkcionalitási szempontok figyelembevételével készült.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Érezze a végső erőt partnerei legintimebb részeinek kulcstartójaként. Élje át a legfelszabadítóbb érzéseket a zár kinyitásakor. Minden irányítás az uralkodó kezében van. Ez a Mancage feltétlenül kötelező azoknak, akik szeretik a perverz BDSM-et! Ezzel a Mancage-vel megelőzheti az erekciót azáltal, hogy „ketrecbe zárja” a péniszét – ami rendkívüli kioldódást eredményez, amikor eltávolítják. Ez a Mancage orvosi minőségű szilikonból készült, és két méretben kapható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Brutus New Cage Work in Progress Clear

    A BRUTUS Cock Cage egy tartós polikarbonátból készült férfi szüzességi ketrec. Tökéletesen az Ön személyes méretéhez igazítható, ezért nagyon alkalmas hosszú távú viselésre. A kulcstartó dönt - át meri adni a kulcsot?

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba P-Cage PC05 Soft Silicone Penis Cage Black

    A P-Cage kollekció különböző típusú péniszketreceket tartalmaz. Ez a tisztasági ketrec szilikonból készült, amely kényelmes illeszkedést biztosít, miközben biztosítja a hosszú élettartamot. A tisztasági ketrec korlátozza viselőjét az erekcióban.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:281

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.