×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

65 - 96 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Az igény szerinti szimulált orális szex még soha nem volt ilyen egyszerű! Egy olyan férfi számára, akinek hirtelen szexuális fellángolása támad, bármit is néz vagy ha alszik, csak tartsa lenyomva a gombot a bekapcsoláshoz, és mintha csak egy hangszóró vagy "Alexa" lenne, amelynek célja, hogy kényeztesse a fejét...

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ez a Leten automatikus behúzható, teleszkópos férfi maszturbátorának harmadik generációja, és a valaha volt legjobb mechanikus kézimunkát kínálja.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Mini Handheld Milker

    Ez a kicsi, de erős kézi fejőgép tökéletes diszkrét és erőteljes maszturbációs játéknak! Használjon vízbázisú síkosítót, és csúsztassa fel az átlátszó, rugalmas TPE hüvelyt, és húzza a golyós pántot a heré köré, hogy a helyén maradjon. Csatlakoztassa a csövet a hüvely fejéhez, és csúsztassa a nagy teljesítményű lövedékvibrátort a hüvely zsebébe.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Tapasztalja meg a végső élvezetet az Optimum Power® vibrációs és tolókarral, egy teljesen önálló újratölthető maszturbátorral, amely vibrációs és tolóerőt is kínál. 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciójával, valamint 10 független simogatási funkciójával ez a készülék az érzések széles skáláját kínálja a személyre szabott élvezet érdekében.

    77 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Csak néhány dolog számít igazán az életben, és mindannyian tudjuk, hogy ezek közül az egyik az egészség. Nemcsak a fizikai egészség, hanem a lelki egészség is, amely együtt jár a szexuális elégedettséggel. Ez a pár játék a tekintélyes Fun Factory márkától izgalmat, hihetetlen orgazmusokat biztosít, és támogatja lelki jólétét. Játsszon velük egyedül vagy párban, és ha készen van, tegye a tokba, amit szintén a csomag tartalmaz.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Az USB-vel újratölthető SM390 maszturbátor teljesen új maszturbációs élményt nyújt. Csúsztassa a péniszét egy kis kenőanyaggal a tengelybe, és hagyja, hogy a teleszkópos mozgás kényeztesse. A maximális élvezet érdekében kapcsolja be a fűtési funkciót.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy End Game Black

    Élvezze az utazást és a végjátékot ezzel a nagy teljesítményű Strokerrel, amelyet hosszan tartó élvezetre terveztek. Tapasztalja meg az érzések teljesen új birodalmát a rugalmas, texturált belső hüvelynek köszönhetően, amely simogat, vibrál és finom 100+F fokig melegít. Elegáns kialakításának és könnyen használható UV állványának köszönhetően az utótisztítás fertőtlenítéséhez biztos lehet benne, hogy mindig készen áll a következő kalandra.

    82 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Légy részese egy igazi orális szexuális élménynek, próbáld ki a Pipedream Extreme Elite maszturbátort! Egyedülálló tervezés, teljesen élethű érzés, feledhetetlen élmény!

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kinek van két hüvelykujja, és ami szereti a szopást? Te, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű. 

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    A Fap-O-Matic erőteljes, szakaszos szívással fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő, robbanásszerű kéz nélküli lökésre az ultrapuha automatikus simogatással! A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Streetgirl's #6 Black

    Összpontosítson erre a pufók szépségre, aki egy gyönyörű modellből formáltak a legautentikusabb élményért. Nagyon puha és szép, különösen a gömbölyded ívek és kontúrok nagyszerűbbek, mint a normál méretben.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kinek van két hüvelykujja, és szereti a szopást? Ön, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után csikorgó tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    A világ első Guybrator™-a szabadalmaztatott PulsePlate technológiájával. A PULSE egy többszörösen díjazott férfi stimulátor, amely rezgéseket használ a férfi stimulálására. Míg a PULSE III SOLO-t a férfi egyéni használatra tervezték, a PULSE III DUO távirányítójával és vibráló aljával kifejezetten pároknak készült.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható Masturbátor 01 a WYNE-től, izgalmasan pöttyös, puha hüvellyel vagina alakban. Plusz melegítő funkció 42°C-ig, 5 változatos vibrációs mód 3 sebességben és intenzív szívó funkció 3 üzemmódban. Az összes funkció együtt vagy külön-külön is vezérelhető egy gombnyomással.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Xone App Controlled Masturbator

    Szeretnéd feldobni szexuális életedet? Ne keressen tovább, mint a Xone, az interaktív simogató, amely élethű élményt nyújt, akár egyedül, akár partnerrel játszik. A Xone mozgásvezérlő rendszerével 10 különböző manuális minta közül választhat, és élvezheti a fel-le mozgást a teljesen testreszabható és kielégítő élmény érdekében, amely minden igényt kielégít.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    A PDX ELITE Talk-Back Super Stroker teljes érzékszervi örömteli élményt kínál reagáló erotikus kommunikációval. A szenvedélyes nyögéseken kívül 20 csábító közvetlen reakció és 10 szexi, mozgás által kiváltott reakció pezsdíti fel az elméjét, és egyedi, fokozott intenzív élvezetet nyújt minden egyes maszturbációs alkalomnak.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    A Thrust Blow elve az automatikus és szabályos oda-vissza mozgáson alapul a valósághoz közeli, hiteles élmény érdekében. A Dorcel új maszturbátora erőteljes tapadókorongjával tűnik ki, amely erős tapadást tesz lehetővé bármilyen sima felületen.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vidd haza a PULSE SOLO ESSENTIAL-t, és fedezd fel a férfi maszturbáció egy teljesen új világát. A világ első Guybrator™ névre keresztelt, többszörösen díjnyertes férfi szexjátékunk segítségével ki kéz nélkül is használhatja. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Samanda Masturbator

    Samanda az a barátnő, akire mindig is vágytál. Mindig készen áll rád! Ez a mega maszturbátor valósághű méretű, és valóra váltja legmerészebb álmait. Használd, amikor és ahol csak akarod.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    Az INSCUP-3, egy automatikus maszturbátor, amely új magasságokba emeli örömét. Intelligens beépített tolóerejének és 360°-os körkörös összehúzó funkciójának köszönhetően ez a maszturbátor olyan kalandot kínál, amihez hasonló nincs.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One férfi maszturbátor

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    A többszörösen díjnyertes luxus Guybrator™ szexjáték minden péniszhez.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Készüljön fel a leghihetetlenebb, legintenzívebb, legfejlettebb forgó maszturbátorral való játékra. Jobb, mint gondolta volna!

    65 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Készüljön fel élete legjobb simogatási élményére! A PDX Elite Hydrobator hihetetlen vízi stimulációra készült az innovatív, két nyitott végű kialakításával, amely lehetővé teszi a víz átáramlását az alagúton, miközben az egyidejű automatizált simogatási technológia teljes körű simogatási élményt nyújt. A bármilyen hosszúságú tengelyhez illeszkedő üreges alagúttal kialakított Hydrobator hozzáférhető formája lehetővé teszi a nedves vagy száraz automatizált simogatást és vibrációt – így tökéletes a zuhany maszturbációjához!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • AK Super Series S1 Automatic Masturbator

    AK Super S1 – 2022 legjobb automata férfi maszturbátora a világon. És ez az AK imperator terméke is, havonta több mint 10 000 darabot adnak el szerte a világon.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Vacuum Max Vacuum Controller II

    Fejlett vákuumtechnológia kombinálva egy optimálisan kialakított csészével, hogy maximalizálja az élvezetet.

    82 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Friend with Benefits Vanessa Davis Realistic masturbator

    Ennek az ízletes maszturbátornak valósághű kialakítása van, és hüvelye és végbélnyílása is van. A maszturbátor TPR anyagból készült, amely puhának, de szilárdnak érzi magát, és használat közben gyorsan felmelegszik. Mindkét nyíláson belül stimuláló bordák és dudorok találhatók, és intenzív péniszstimulációt biztosítanak.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Tegye a szorítót a játékai közé a nagy teljesítményű Strokerrel, amely nemcsak szív és vibrál - de az ergonomikus szorítófogantyúkkal akkor szoríthatja, amikor csak akarja!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Durex Play Ride & Vibe Vibrating Stroker

    Puha, texturált, bordázott. 3 nyalás, 7 vibrációs mód, MAX gomb, amelyet a robbanásszerű orgazmus elérésére terveztek. Rugalmas ujjú, minden mérethez jó. 60 perc. legalább a zavartalan szórakozásért. USB töltő akkumulátor. Vízálló és könnyen tisztítható.

    55 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Az AIRTURN3 maszturbátor kényelmesen tartható, és teljesen szilikon külsővel rendelkezik. Az AIRTURN 3, 3 szívómintával és 6 vibrációs mintával rendelkezik (mindegyik 3 intenzitással). A tetején található 4-utas Joystick segítségével nagyon egyszerű váltani a különböző funkciók között. A levehető, puha szilikon péniszhüvely szegecsekkel és bordákkal rendelkezik, amelyek optimális stimulációt biztosítanak a pénisz számára. Mindig használjon síkosítót a péniszre a nagyobb kényelem érdekében. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a játékot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.