×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrátorok

161 - 192 termék, Összesen:611

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    A Marley egy rózsaszín prosztata vibrátor, amely tökéletesen illeszkedik a test körvonalaihoz, és kompakt méretének köszönhetően szorosan illeszkedik a tenyerébe. A rugalmas hullámos kialakítás enyhén ívelt valósághű fejjel rendelkezik, amely könnyű behelyezést és kényelmes viseletet tesz lehetővé.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Play Time Black

    Kényelmes és erőteljes élvezet kombinálható a Multi Play sorozatunk részét képező Play Time-ban. Ez a rugalmas vibrációs játék ideális a G-Spot vagy P-Spot játékhoz, gömbölyű, texturált fejének és egyedi összenyomható szárának köszönhetően.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Six-In-One Vibrating Bullet & 6 Silicone Accessories Kit Black

    Szeretnél valami újat megtapasztalni a hálószobában, de nem tudod mit? Hat az egyben készlet a tökéletes megoldás.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Pillow Talk kollekció megjelenésének rövid ideje alatt nemzetközi bestseller lett! Ez a termékcsalád a szépséget, a szórakozást és az erőt fejezi ki, a Sassy pedig ezen ideálok csúcsa. A puha, rugalmas test segít felfedezni minden vágyát, míg a nagy hegye ívelt az optimális G-pont élvezet érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    A Bunny & Clyde egy erőteljes nyúlvibrátor 10 "koppintásos" móddal és 10 rezgésmóddal. A nyúlvibrátor szára balról jobbra mozgó koppintó funkcióval van ellátva, amely stimulálja a G-pontot. A kisebb szár vibrációs funkcióval rendelkezik, és stimulálja a csiklót. A vibrátor 2 egymástól függetlenül vezérelt motorral rendelkezik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Az Angus egy olyan vibrátor, amely méltó arra, hogy a TardeNoche családon belül legyen, kettős rendszerrel rendelkezik, azaz 2 erős motorral rendelkezik, amellyel a lehető legteljesebb mértékben élvezheti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Az Anál Behatoló tudja, hogyan kell erősen nyomni! Rezgéseinek és tolóerő funkciójának köszönhetően tökéletes a forró hátsóajtós szórakozáshoz és intenzív anális orgazmushoz. A vibrációs fej kellemes és kerek – így tökéletes az anális terület közvetlen stimulálására. A 7 rezgésmód és a 3 tolóerő külön szabályozható, ami azt jelenti, hogy rendkívül izgalmasan kombinálhatók.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Play Ball Blue

    Éld át a két hagymás gömb vad érzését, amelyek között egy híd van! A csúcsán lekerekített első gömb egy teleszkópos harmonikaszárra szűkül, amely a második golyóba telepszik.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Az Anya egy erős vibrátor fűtési funkcióval. Közepes méretének köszönhetően kényelmesen tartható és nagyon könnyen használható.

    57 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    A Titkos Bugyi 2 diszkrét, mégis erőteljes vibráló golyóval van felszerelve. Vegye át az irányítást a vibrátor felett, vagy engedje meg valakinek, hogy átvegye az irányítást. A bugyi vibrátor nyitott, színes zsinórral érkezik. Varázsoljon izgalmas estévé egy laza estét az étteremben, moziban vagy otthon.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra erős rezgések a belső és külső stimulációhoz!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sunray Berry

    Élvezze a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását a Satisfyer Sunray vibrációi és légimpulzus funkcióival. Az alkalmazással vezérelhető szilikon nyúl rugalmas ízülettel rendelkezik, amely könnyen alkalmazkodik az Ön anatómiájához.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    AG339 Master Series Power Screw 10X Spirális Szilikon Vibrátor STD Bassza meg magát vagy bassza meg a partnerét ezzel az erőteljes fúró vibrátorral! Kényeztesse magát az egyedülálló csavaros textúrával ennek a vibráló dongnak a nyele mentén. 3 sebességével és 7 funkciójával ez a játék sokoldalúan használható minden felhasználó számára és bármilyen hangulatban. Félelmetes mintája ellenére ennek a szexjátéknak rugalmas hegye és puha kúposa van, így gyengéden behatol, és használat közben a testedéhez simul. Bassza meg magát újra és újra – ez a játék USB-n keresztül újratölthető, és IPX6 vízálló a zuhanyozáshoz vagy a fürdőkádhoz.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog G-spot Clitoral Vibrator Purple

    Ez a vibrátor a 3 az 1-ben G Spot Clitoral Vibrátor új generációja, két rugalmas, ujjszerű kiemelkedéssel, amelyek utánozzák a kézi stimuláció érzetét. Ennek az új játéknak 3 független motorja van, amelyek 3 csiklórebegést, 3 G-pont koppintási érzetet és 7 vibrációs mintát biztosítanak, lehetővé téve a testreszabható stimulációt a különböző orgazmusérzetek keverésének és párosításának lehetőségével, amelyeket soha nem fog elfelejteni.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    A Real Vibration M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedd szabadjára valódi fantáziádat ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezd a 7 rezgésbeállítást, és flörtölj a 4 intenzitási móddal, hogy elérd az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL egy vibrátor pároknak, férfinak és nőnek. Speciális formája lehetővé teszi, hogy a  pár mindkét tagját látványos rezgésekkel stimulálják szex közben. A nő szex közben hordja a vibrátort, hogy az ne csak a G-pontját és a csiklóját stimulálja, hanem partnere hímtagját is. Ennek az élvezetet nyújtó szexuális wellness játéknak a karcsúbb végét először a hüvelybe helyezzük, a nagyobbik végét pedig a csiklóra helyezzük.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Ezek a PantyRebel vibráló alsónadrágok puha és rugalmas anyagból készültek, amelyek kényelmesek és jól illeszkednek. A nadrágnak van egy rekesze, amelybe a vibrátorra fektetett rekesz pontosan illeszkedik. Ez a vibrátor 12 különböző rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen kezelhetők a vezeték nélküli távirányítóval.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Minőségi szexjátékot keresel lélegzetelállító tulajdonságokkal? Örömmel mutatjuk be Önnek a Glitz vibrátort, amely nem csak 10 vibrációs és 9 ütési móddal fog elvarázsolni. Élvezze a puha szilikon érzéki érintését és a zseniális formát a rugalmas "farok" végén található kezelőszervekkel.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Engedje át magát a French Kiss™ Elite Lover elbűvölő örömeinek, és engedje el magát a végső eksztázis világába. Ezt a csábító, villódzó teasert arra tervezték, hogy lángra lobbantsa vágyait és felébressze érzékeit. Rezgő és forgó lövedékével 10 káprázatos funkciót kínál: vibrációt, lüktetést és eszkalációt, lehetővé téve az élvezet új szintjének felfedezését.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddess Collection Atlas

    Ez a vízálló vibrátor testbiztos „folyékony” szilikonból készült, ami nagyon puha tapintásúvá teszi. Úgy érzi, az igazi. Az erős motor 3 fokozatú egyenletes vibrációt és 9 különböző ritmust kínál.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Exkluzív, újratölthető masszázs pálcavibrátor 2 tartozékkal 40 évtől. 8 rezgési móddal rendelkezik 3 sebességben, amelyek csodálatos masszírozási élvezetet nyújtanak, amely megfelel a felhasználó igényeinek. A vibrációs módok egy gombnyomással könnyen beállíthatók.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Adj magadnak órákig tartó prosztata stimulációt, miközben a zsákmányodat arra képzed, hogy a dugót a helyén tartsd ennek a hámnak a segítségével! A plüss, prémium szilikon dugó tökéletes kezdőknek, akik hosszú, anális üléseket és némi könnyű kötöttséget szeretnének felfedezni, és a prosztata fejéséhez is szeretnének állóképességet fejleszteni.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    Az ANOS vibrációval ellátott RC forgó prosztatadugója markáns textúrájú és forgó vibrovéggel rendelkezik, amely stimulálja a prosztatát. A széles dugó extra biztonságot nyújt, és megakadályozza a játék becsúszását, így ez a kifinomult játék hosszabb ideig viselhető.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Drako Thrusting & Licking Vibrator Red

    Ismerje meg a Drako-t, egy vibrátort, amely 3 nagy teljesítményű motorral van felszerelve, hogy átadja magát a tolóerő és rezgés 10 funkciójának, valamint az oszcilláló nyelv 10 funkciójának.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 motor, 2 funkció, rengeteg teljesítmény: ismerd meg a Satisfyer Triple Lover-t! Ez a csodálatos szerelmi játék használható nyúlvibrátorként a G-pont és a csikló intenzív stimulálásához, vagy masszírozóként az érzéki teljes testmasszázsokhoz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Odry Vibe with Thrusting & Swinging Movement Red

    Az Odry egy vibrátor, amely fel-le teleszkópos funkcióval, oszcilláló funkcióval és csiklóstimulátorral rendelkezik, az öröm 3-mal szorozva.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

161 - 192 termék, Összesen:611

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.